3D Rangolis so pozno postali zelo priljubljeni, sčasoma pa se je pojavilo tudi veliko število modelov in vzorcev. Zaradi njih je vaš Rangoli videti zelo živahen in svetel. Če želite dobiti najboljši 3D model Rangoli, se morate sklicevati na naslednje odstavke, ki vam omogočajo vpogled v najboljše, ki obstajajo do danes. Vsi so zelo privlačni in so bili vključeni samo zaradi udobja in koristi.

Lepi 3D Rangoli modeli s slikami:

Spodaj smo podali seznam različnih modelov rangoli z učinkom 3d s fotografijami za vse vrste festivalov, kot je Diwali. Dussehra in Sankranti.

1. Peacock 3D Rangoli Design:

3D modeli Rangoli

3D Rangoli Design izgleda čudovito in barvito. Podoba modrih pavov, ki oblikujejo srce, je videti zelo lepa in lepa. Ustvarite lahko tudi roza in zelene obrobe, da bo videti vznemirljivo in lepo.

2. Ganesh 3D Rangoli Design:

Ganesh 3D Rangoli Design

Zasnova Rangoli naj bi bila vedno posebna in privlačna. Vedno lahko narišete rangolijsko podobo Lorda Ganeshe, da izrazite svojo ljubezen in predanost Bogu. Uporabljajte lepe odtenke, saj bo to poudarilo lepoto tega dizajna. To je drugačen slog oblikovanja Ganapati rangoli z odličnim videzom.

3. Diwali 3D Rangoli:

Diwali 3D Rangoli

Za Diwali lahko uporabite domišljijsko zasnovo 3D Rangoli in oživite svojo mojstrovino. Na ta način lahko napišete Happy Diwali in uporabite sodoben vzorec, oblikovanje pa tako, kot je bil ta. Kombinacija uporabljenih barv je tudi precej privlačna in lepa.

4. Cvetlični 3D Rangoli Design:

Cvetlični 3D Rangoli Design

Eden najbolj prijetnih modelov med 3D Rangolisom so cvetlični vzorci. Ta zasnova rangoli je zelo preprosta in lepa. Na zelo privlačen način prikazuje podobo Lotusa. Zeleni listi, ki obkrožajo cvet, dodajo njegov čar in naredijo videz zelo privlačen za oko.

5. 3D Madhubani Rangoli za tekmovanje:

3D Madhubani Rangoli za tekmovanje

3D Madhubani Rangoli je tako lep na pogled. Slog je indijski in prikazuje preprosto življenje Indijanke. Zeleno drevo, pod katerim sedi, je videti zelo realistično, hiša v bližini pa je tudi zelo privlačna in čedna na pogled. Rdeče sonce je videti tudi zelo živo in resnično. To je eden izmed najbolj priljubljenih modelov rangoli s tridimenzionalnim učinkom.

6. Barvita 3D oblika Rangoli:

Barvita 3D oblika Rangoli

Pisano tridimenzionalno oblikovanje izgleda zelo pisano in zanimivo. Kombinacija uporabljenih barv je popolnoma briljantna in uporabljen vzorec je prav tako neverjeten in privlačen. Ta zasnova rangoli ne zahteva preveč prostora in je bila do zdaj ocenjena kot ena najpreprostejših, a najboljših 3D modelov.

7. Najnovejša oblika 3D Rangoli z Diyas:

Najnovejši 3D Rangoli Design z Diyas

Diyas 3D Rangoli uporablja odlično kombinacijo barv in je po videzu zelo svetel. Je preprost, čeden in izjemen. Ne da bi vzelo toliko časa, je ta oblika resnično čudovita. Če želite, lahko uporabite tudi različne barve, vendar bodite previdni pri oblikah in količini. To je eden od preprostih in popolnih modelov 3d rangoli za Diwali.

8. Fancy 3D Rangoli Design:

Fancy 3D Rangoli Design

Modni 3D Rangoli Design uporablja široko paleto barv in uporablja različne barve na daljavo. Na vrhu lahko uporabite Diyas, da bo videti lepše in lepše. Če želite, lahko narišete tudi podobo dveh tradicionalnih deklet. Tako bo ugoden in veliko bolj privlačen.

9. Hindujska Puja 3D Rangoli Art:

Hindujska Puja 3D Rangoli Art

3D umetnost ni le lepa, ampak tudi zelo elegantna na pogled. Končni dizajn v tej kategoriji je Hindu Pooja 3D Rangoli Art. To je resnično lep dizajn in všeč je več ljudem.

Ne glede na to, ali gre za slavni festival ali dogodek, lahko zagotovo uporabite te posebne modele, da bi prinesli praznično razpoloženje in ustvarili ugodno okolje.