Modeli belega rangolija imajo svojo edinstvenost zaradi barve. Najboljše je le v njegovem sijaju. Rangoli se uporabljajo za okrasitev zunaj hiše, templja in avditorija itd. Te so res lepe, če so nekje upodobljene, tukaj pa je uporabljena barva enojna in je lahko z uporabo luči skupaj z njo še lepša. V beli barvi rangoli je mogoče najti številne sorte. Te lahko okrasimo na ulicah in tudi kje drugje.

Preprosti beli modeli Rangoli s slikami:

Tu je seznam 9 najboljših modelov belih rangolov. Dizajn belega rangolija ima svojo edinstvenost v barvi. Modeli belih rangoli imajo veliko takšnih modelov, vendar so bili nekateri izmed najboljših.

1. Lepa bela oblika Rangoli:

Lepi beli Rangoli

Dizajn belega rangolija ima svojo edinstvenost v barvi. Te je mogoče upodobiti na ulicah za kakšen organizacijski dogodek, da bi mu dali čudovit videz. Ti čudoviti beli rangolisi lahko resnično osvojijo srce ljudi in nanje pustijo dober vtis.

2. Ulični beli Rangoli:

Ulica White Rangoli

Na ulici lahko uporabite bel rangoli v prahu, da ga okrasite za obrobe. Bela barva bi ji dala drugačen videz, da bi jo občudovali. Ta bela barva se lahko uporablja tudi kot pripovedovalec poti namesto rangolisa. Ima tudi večnamensko uporabo.

3. Preprosti modeli belega kolama:

Enostavno označljiv Rangoli

Preprosti modeli belih rangolov so najbolj primerni za majhne prireditve, kjer rangolisom ne posvečajo veliko pozornosti. Kljub temu ga lahko ljudje oblikujejo zaradi njih samih. Ti čudoviti modeli belega rangolija so čudoviti in dobro izgledajo, da jih opazite.

4. Obrobni beli Rangoli:

Mejni beli Rangoli

Meje lahko okrasite s črno -belimi vzorci rangoli v hiši ali templju. Bela in črna kombinacija bi dala drugačen videz, da bi ga občudovali. Te rangolije lahko za boljši vtis uporabite ob ulicah. Ti mejni rangolisi bi bili videti zelo ljubki in občudovanja vredni.

5. Tempeljski beli Rangoli:

Tempelj Beli Rangoli

Modeli rangoli z belim prahom so lahko ena izmed možnosti za beli tempeljski rangolis, kjer ljudje na splošno prihajajo čaščit Boga. Ti beli rangoli bi bili privlačni za obiskovalce. Na splošno bi bilo občudovanje vredno.

6. Kolam beli Rangoli:

Kolam Beli Rangoli

Beli rangoli kolam je lahko najboljša izbira za dekorativne namene zunaj prizorišča katere koli funkcije. To so precej kulturne vrste rangoli, ki ljudem dajejo pomemben odziv. Ena takih modelov kolam je prikazana na sliki.

7. Verski beli Rangoli:

Verski beli Rangoli

Lahko obstaja celo verska vrsta rangolis, ki daje verski pogled na njeno zasnovo. Uporaba bele barve bi zagotovo pripovedovala o verskih prepričanjih in vplivih kulture. To so lahko modeli v beli barvi, ki jih je mogoče upodobiti zunaj templja. Prav tako jih lahko označimo kot preproste bele rangolije.

8. Swastik beli Rangoli:

Swastik beli Rangoli

Beli kolam rangoli je lahko ena od vrst svastičnega rangolija. Swastik je lahko oblikovan zunaj templja ali doma v beli barvi, da daje enobarven videz. Te se lahko sprožijo tudi z uporabo luči. Svastični rangolis izgleda čudovito v beli barvi.

9. Diva svetlo bela Rangoli:

Diva Svetlo bela Rangoli

Bela oblika rangoli je lahko ena najboljših izbir za najboljši dizajn, ki ga lahko uporabljamo skupaj z lučmi. Kombinacija bele barve in različnih luči bi zagotovo dala čudovit videz, da bi ga ljudje občudovali. Tudi Diwali rangolis lahko okrasimo s pomočjo luči.

Modeli belih rangoli imajo veliko takšnih modelov, vendar so bili nekateri izmed najboljših. Med njimi so lahko najboljša izbira vzorci belih rangoli z lučmi za nekaj odličnih dogodkov ali funkcij. Nekateri rangoli v zvezi s templji so lahko okrašeni za verski videz.