Leseni rangoli so lahko zelo uporabni za ljudi, ki nimajo veliko časa in so zaposleni pri delu. Lesene šablone so na voljo na trgu. Enostavno jih lahko kupite in položite na tla. Ne samo, da je videti drugače, ampak tudi zelo tradicionalno. Lahko tudi kupite le lesene kose in jih okrasite doma z barvami in kamni. S temi čudovitimi lesenimi vzorci rangoli lahko uredite in prekrijete svoje domače obliže.

Čudoviti leseni modeli Rangoli s slikami:

Sledijo najbolj znani umetni leseni vzorci rangoli s slikami za vaše domače praznike in funkcije.

1. Leseni Rangoli verskih simbolov:

Leseni Rangoli verskih simbolov

Rangolis na splošno nastajajo na festivalih, zato so verski simboli primerni za to priložnost. Vzorec lahko izberete po lastni izbiri in ga postavite, kjer je potrebno. Spodnja slika prikazuje simbol Satya in ima ob robu majhne kamne. Zaradi tega je rangoli videti bolj izrazit in barvit.

2. Težak leseni Rangoli iz kamna Kundan:

Težak kamen Kundan iz lesa Rangoli

Spodnji rangoli imajo cvetlični vzorec in celotno površino, če je napolnjena s kamni različnih vrst. Zaradi tega je rangoli videti jazzy in ne traja veliko časa. Le kupiti ga je treba in postaviti na tla. Najbolje izgleda na vhodu ali v bližini glavnega mesta funkcije.

3. Rangoli kvadratne oblike s kundani:

Rangoli kvadratne oblike s kundani

Ta vrsta rangolija je kvadratne oblike. Tu je dekoracija tega rangolija s kundani zelo lepa. Spodnja slika odraža takšen vzorec. Sredi rangolija je kvadratna oblika, na katero so pritrjene tradicionalne čipke. Zunaj trga so tudi leseni vzorci. To mu daje težek videz. Postavljeni so tudi majhni kamni in umetno cvetje.

4. Leseni Rangoli z Diya za Diwali:

Leseni Rangoli z Diya za Diwali

Lesene rangolije najdemo na trgu, kjer je tudi prostor za shranjevanje dij. Diyas naredi rangoli še boljši in mu doda tradicionalni pridih. Te vrste novih lesenih rangolis so narejene tako, da močno poudarjajo postavitev Diya. To se naredi predvsem tako, da se okoli Diya položi kamenje ali umetno cvetje in blešči.

5. Leseni Rangoli v obliki pava:

Leseni Rangoli z Diya za Diwali

Spodnja oblika je preprosta in izgleda zelo elegantno. Lahko ga postavimo na dve strani vrat ali zunaj templja. Ker je prenosna in lahka, jo lahko glede na potrebe uporabljate ob različnih priložnostih. Svetle barve lesenega pavovega rangolija in nanj pritrjenih čepkov zagotovo naredijo ta vzorec drugačen od ostalih.

6. Leseni Rangoli Kundan v cvetlični obliki z:

Leseni Rangoli Kundan v cvetlični obliki z

Rez lesa je lahko cvetlične oblike. Da bi bil vzorec bolj očiten, lahko ob meji uporabite kamne ali bleščice. Z uporabo svetlih odtenkov z rahlim senčenjem bo videti čudovito. V sredino lahko postavite majhno kamnito rožico ali umetno cvetlico. Lahko se namestijo tudi vezalke ali sijoči trakovi.

7. Tradicionalni leseni Rangoli:

Tradicionalni leseni Rangoli

Spodnja slika prikazuje popoln primer tradicionalnega lesenega rangolija. Vzorec je stare vrste in barve tudi niso preveč drzne. Večina velikih kamnov se tudi ne uporablja. Majhne so izbrane in postavljene v naročilo. To vrsto rangolija lahko vsak dan postavite v hišo, saj ni polna finega dela in izgleda precej trezno.

8. Leseni Rangoli s stojalom z biserno dijo:

Leseni Rangoli s stojalom iz biserne diye

Ta najnovejši leseni rangoli ima tudi majhna stojala Diya, na katerih so na robovih pritrjeni biseri. Kontrastna barva na osnovi bo videti popolno. Ta vrsta rangolija odraža eleganco. Na mejo se lahko prilepi tudi zaporedna čipka. Hkrati se lahko tudi biseri zataknejo na meji. To je eden od popolnih lesenih rangoli modelov za festival Diwali.

9. Nova lesena deska Rangoli:

Nova lesena deska Rangoli

Dolg kos lesa z osnovno barvo lahko okrasite in uporabite kot rangoli. Za izdelavo vzorca lahko uporabite barve. Ni potrebno veliko kamnitih zidov. Prazen prostor lahko zapolnite z majhnimi odtisi. Vendar moramo biti dovolj previdni, da ne zapolnimo vsakega kosa lesenega kosa. Nekaj ​​bleščic lahko uporabite, da bo oblikovanje videti nekoliko jazzovsko. Diyas lahko postavite na leseno desko. Najbolje izgleda, ko je postavljen na pot.