Kot Indijanci imamo vsi radi barve. Odličen način, na katerega izkazujemo hvaležnost, je, da Rangolis pripravimo v prazničnih obdobjih. V zadnjih nekaj desetletjih se je pojavilo veliko novih modelov in vzorcev, ki so izjemno lepi. Če iščete nekaj priljubljenih in najboljših modelov v Maharaštri, se lahko obrnete na naslednjih nekaj odstavkov.

Lepi maratski Rangoli modeli s slikami:

Ta članek vas poučuje o različnih modelih maharaštre rangoli s fotografijami za festivale in družinske funkcije.

1. Mali Ganesh Marathi Rangoli Design:

Majhen Ganesh Marathi Rangoli Design

Odličen dizajn za Rangoli je lahko Ganesh Marathi Rangoli Design. Ker vsi vemo, da je Lord Ganesh eden najpomembnejših bogov v maratski kulturi, lahko uporabite njegovo podobo in ustvarite nekaj tako lepega in ugodnega, kot je ta. Uporabite lahko preproste vzorce in oblike, da bo videti še bolj privlačno. Tovrstne modele maharaštra rangoli lahko naredite s pikami, da bo enostavno in preprosto.

2. Večbarvno oblikovanje Marathi Rangoli:

Večbarvno oblikovanje Marathi Rangoli

Večbarvno oblikovanje Marathi Rangoli je resnično zelo lepo na pogled. Uporabite lahko svetle barve, kot so modra, oranžna, rumena in zelena, ter jih ustvarite v krožnih oblikah. Uporabite lahko tudi preprost vzorec, ki bo deloval kot vezenje. Obdajanje z vrtnicami ali svetilkami bo poudarilo njeno lepoto.

3. Cvetlični maratski Rangoli dizajn:

Cvetlični maratski dizajn Rangoli

Eden najboljših rangoli modelov, ki so jih videli Marathis, so slikoviti in urejeni cvetlični. Uporabite lahko rdeče, rumene, roza in bele cvetne liste katere koli rože, ki ima katero koli od teh barv, in ustvarite lepo videti cvet Rangoli. Ti tipi so preprosti cvetlični modeli Maharaštre so pogosti, a zelo priljubljeni.

4. Banana Leaves Marathi Rangoli Design:

Banana Leaves Marathi Rangoli Design

Edinstven dizajn, viden med Rangolisom, je tisti, ki vključuje liste banan. Lahko narišete preprosto podobo Lorda Ganesha in jo obkrožite z bogatimi zelenimi cvetnimi listi. Uporabite oranžne in rumene cvetove, da poudarite njihovo lepoto. Ta je neverjeten in zagotovo vam bo prinesel veliko komplimentov. Na sredino lahko narišete ovna, ki bo videti tudi odlično.

5. Pomembno oblikovanje Marathi Rangoli:

Pomembno oblikovanje Marathi Rangoli

Oblikovanje postane pomembno šele, ko razkrije prave barve festivala. Lahko uporabite ta čudovit dizajn, ki bo odraz hindujske kulture in tradicije. Barve, ki jih uporabljate, morajo biti svetle, ker dolgočasne barve nikoli niso videti lepe.

6. Vijolična maratska oblika Rangoli:

Vijolična Marathi Rangoli Design

Če iščete lep dizajn Marathi Rangoli za tekmovanje, si ga lahko priskrbite. Izgleda lepo in urejeno. Vijolična barva izgleda veličastno, rože v vsakem kotu pa naredijo to zasnovo absolutno lepoto. Uporabite lahko tudi svoje najljubše oblike in vzorce.

7. Celotno oblikovanje Marathi Rangoli:

Popolno oblikovanje Marathi Rangoli

Dizajn Rangoli, ki bo zavzel celoten prostor, bo videti neverjetno. Z uporabo velikih vrzeli bo ta oblika zagotovo odnesla torto. Uporabite lahko cvetlične in srčne vzorce. Svetle barve so nujne. Za vezenje bi morali uporabiti tudi kredo. Poudaril bo lepoto vašega Rangolija. To je eden najboljših tradicionalnih maratskih rangoli modelov s pikami.

8. Pristno oblikovanje Marathi Rangoli:

Pristno oblikovanje Marathi Rangoli

Pristen dizajn Marathi Rangoli je vse, kar potrebujete, da bo vsaka praznična priložnost prijetna in popolna. Kombinacija rdeče in zelene izgleda odlično, bela barva, ki se uporablja za vzorce, pa izgleda domišljijsko in lepo. Če organizirate velik dogodek, morate vsekakor uporabiti to zasnovo.

9. Modri ​​pav Marathi Rangoli Design:

Peacock Marathi Rangoli Design

Marathi rangoli modri pav je eden najboljših, ki so jih do sedaj videli v celotni Maharaštri. Uporabite lahko značilne indijske vzorce in modele, da poudarite njeno lepoto, in uporabite nekaj svetlih barv, da bo videti čedno in dobro oblikovano. Posvetujte se s strokovnjakom, predvsem zato, ker takšnih modelov ni enostavno narediti.