Dussehra in Navaratri sta pomembna hindujska festivala, označena v indijskem koledarju. Praznujejo jih z navdušenjem in veseljem ter so bili priznani kot najbolj slavni festival v vsej državi. Ob takšni priložnosti bi zagotovo radi naredili čudovitega Rangolisa zunaj svojih domov, da bi pokazali svojo ljubezen do festivala. Če upate, da boste našli nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali ustvariti oblikovalsko zasnovo rangoli, se za predloge obrnite na naslednje odstavke.

Najboljši modeli Dasara in Navratri Rangoli 2021:

Tukaj je 9 najboljših modelov Dasara in Navaratri rangoli s slikami.

1. Svetla oblika Dasara Rangoli:

Svetel dizajn Dasara Rangoli

Če želite, da bo vaš dizajn Rangoli svetel in lep, uporabite to zasnovo. Izgleda preprosto, a lepo. Narejen v značilnem bengalskem slogu, je ta Rangoli neverjeten. Podoba boginje Durga v središču tega velikega umetniškega dela z zelo naravno in svetlo barvo, ki deluje kot njegovo ozadje, vam bo zagotovo prinesla veliko komplimentov.

2. Čudovit dizajn Navratri Rangoli:

Čudovit dizajn Navratri Rangoli

Čudovit dizajn Navratri Rangoli je tisto, kar potrebujete, da bo vaš festival še bolj razburljiv in ugoden. Uporabite slavne barve, kot sta zelena in rdeča, ter dodajte nekaj kroglic, da boste dobili zelo etničen videz Durge. Čeprav je velikost Rangolija zelo majhna, zagotovo izgleda čudovito.

3. Popolna oblika Dasara ali Navratri Rangoli:

Popoln dizajn Dasara ali Navratri Rangoli

Popoln Rangolijev dizajn za Navaratri ali Dussehro bo tisti, ki ima popolno kombinacijo vzorcev in modelov. Za obrobo lahko uporabite preproste barve in uporabite belo kredo ali barvo, da bo videti umetniško in dobro oblikovano. Tovrstno oblikovanje običajno zahteva strokovnjaka, zlasti zaradi več zapletenih vzorcev.

4. Idealno oblikovanje Dussehra ali Navratri Rangoli:

Idealno oblikovanje Dussehra ali Navratri Rangoli

Če iščete model Rangoli, ki bi bil idealen za Navaratri ali Dussehro, ga morate popolnoma preizkusiti. Ima veliko različnih vzorcev in je zelo velike velikosti. Za vezenje lahko uporabite kamenje in ga obkrožite tudi s svetilkami in Diyami. Tako bo vaš Rangoli še bolj poseben.

5. Pretty Navratri Rangoli Design:

Lepo oblikovanje Navratri Rangoli

Lepo oblikovan dizajn za Navratri bo vaše praznično razpoloženje naredil še bolj posebno. Tukaj lahko popolnoma ustvarjate in uporabljate najrazličnejše vzorce in modele z različnimi barvami in odtenki. Uporabite rumeno in rdečo barvo s širšo belo, da bo Durga matha videti privlačna. končno srečen Navaratri potegnil dno rangolija.

6. Domače oblikovanje Navratri Rangoli:

Domače oblikovanje Navratri Rangoli

Domač dizajn Navratri Rangoli izgleda zelo preprosto in dobro oblikovano. Najboljši del pri izdelavi teh Rangolis je, da lahko uporabite kakršen koli tradicionalni videz. Če želite, da bo ta Durga videti preprosto čudovito, lahko uporabite kombinacijo barv. Ne pozabite uporabiti belega rangolija v prahu, saj je to zelo pomemben označevalec. Na koncu mejo okrasite s cvetjem in listi.

7. Bogata oblika Dasara Rangoli:

Bogato oblikovanje Dasara Rangoli

Če želite, da bo vaš Dasara Rangoli Design bogat in lep, vedno uporabite podobo boginje Durga. Tako bo priložnost še bolj ugodna. Lahko jo okrasite s svojimi najljubšimi barvami in uporabite tudi najrazličnejše barve. Uporabite lahko pomembne hindujske simbole, ki bodo odražali tradicijo in običaje te kulture.

8. Prijetno oblikovanje Dasare Rangoli:

Prijetno oblikovanje Dasara Rangoli

Zasnova Rangoli mora biti vedno zelo prijetna in privlačna za oči. Zato lahko na naslednji Dasari ustvarite nekaj prijetnega in preprostega rangolija, kot je ta, in osvojite veliko src. Z uporabo preprostega trikotnika in obdajanjem s številnimi cvetovi izgledate edinstveno in lepo.

9. Odlično oblikovanje Navratri Rangoli:

Odličen dizajn Navratri Rangoli

Ta čudovit dizajn lahko zagotovo ustvarite med Navratri. Izgleda preprosto in kot nalašč za praznično razpoloženje.