Marathi hindujski narodi pozdravljajo novo leto na dan Gudi padwa, ta dan se praznuje v Maharaštri na mesec Chaitra po hindujskem koledarju. V Karnataki ali Andhra Pradeshu ljudje radi praznujejo ta dan kot Ugadi. Gudi padwa v hindujski kulturi kaže na čaščenje Gospoda Brahme in ljudje zaupajo resnici, da je Brahma ustvarjalec tega vesolja. V Indiji ta dan praznujejo v različnih imenih in v različnih oblikah. Ženske radi okrasijo svojo hišo s pomočjo modelov Gudi padwa rangoli.

Najbolj priljubljeni modeli Gudi Padwa Rangoli Kolam s slikami:

Gudi Padwa, sledite stoletni tradiciji, izberite svoje najljubše barve in preizkusite top 9 teh preprostih in enostavnih modelov Gudi padwa rangoli.

1. Marathi Gudi Padwa Rangoli Oblikovanje:

Marathi Gudi Padwa Rangoli modeli

Indijska tradicija se nikoli ne umakne, gudi padwa je najboljša sezona, ki daje svež dan kot začetek novega maratskega leta. Citat želja v maratščini s tovrstno zasnovo daje pokojninski tradicionalen videz vhodu v dom. Preizkusite to zasnovo za vaš prihajajoči Gudi padwa.

2. Preprosti modeli Gudi Padwa Rangoli:

Preprosti modeli Gudi Padwa Rangoli

Enostavnost je najboljši način, da raziščete svojo idejo, če iščete preproste modele rangoli za gudi padwa, potem poskusite to preprosto kvadratno gudi padva želi rangoli za majhen prostor na vhodu. Srednji simbol gudi padwa lahko pritegne privlačen videz vsakogar.

3. Gudi Padwa Kolam Rangoli Modeli:

Gudi Padwa Kolam Rangoli Designs

Okrasite svoj glavni vhod z zasnovo preprostega gudi padwa rangolija; ta padwa rangoli vam lahko najbolje predstavi vaša prizadevanja. Citat v marathi za gudi padwa želja lahko daje trendovsko izjavo. Zelena barva ohranja mehkobo na dotik za to zasnovo.

4. Gudi Padwa Cvetlični Rangoli:

Gudi Padwa Cvetlični Rangoli

Oblikovanje v belo obarvanem krogu s pomočjo oranžno obarvanega kroga in listov lahko bolje ustvarja rangoli za gudi padwa. Ta vzorec lahko preizkusite z materialom, kot je barvni riž, cvetni listi ali pesek itd. Lahko poskusite tudi ta rangoli v bližini vhoda ali glavnih vrat.

5. Gudi Padwa Special Rangoli:

Gudi Padwa Special Rangoli

Posebne rangoli za gudi padwa lahko naredite glede na vaše materialne potrebe, lahko tudi mešate barve po vaši zamisli. Krožne črte in dizajn lahko dajo privlačen učinek na oblikovanje. Po krogu postavite dive, ki učinkovito ujamejo pozitiven učinek naravne teme. Zelena in oranžna barva bosta dobra izbira za Gudi padwa special.

6. Simpatična oblika Gudi Padwa Rangoli:

Simpatičen dizajn Gudi Padwa Rangoli

Omemba tradicije z uporabo vaše ideje v rangoliju je lahko zagotovo učinkovita. Ta zasnova je zelo preprosta za majhen prostor. Z lahkoto lahko omenite živahne Saree, Kalash in Gudija. Poskusite uporabiti več barv glede na potrebe. Na prvi dan marathi novega leta postavite majhno divo za dolg dan.

7. Dizajn Peacock Rangoli na Gudi Padwi:

Peacock Rangoli Design na Gudi Padwa

Peacock je glavni simbol ob vsaki priložnosti, ta vrsta pavovega dizajna je zelo uporabna in privlačna na občasnih vrstah rangoli. Takšno oblikovanje boste večinoma našli tudi v templjih. Različne sorte in več barv lahko dajo dobro in lepo umetnost v srcu.

8. Trdno oblikovanje Gudija Padwa Kolama:

Trdno oblikovanje Gudija Padwa Kolama

Ženske radi oblikujejo rangoli ob vsaki priložnosti in le redki strokovnjaki se s svojimi močmi trudijo narediti klasičen in nepremagljiv rangoli na Gudi padwi. To je najboljši in trpežen dizajn, ki je portretna vrsta žensk, ki nosijo paithani saree v maratski kulturi. Ta zasnova traja nekaj več časa, vendar lahko strokovnjaki na ta način dajo bolj čustven pridih v sezoni.

9. Majhen in lep Gudi Padwa Rangoli:

Majhen in lep Gudi Padwa Rangoli

Če razmišljate o majhnih rangolih na Gudi padvi za vaš majhen prostor v bližini vrat, potem bo to rangoli gudi padwa v majhni strukturi. Lahko se osredotočite samo na glavno oblikovanje gudija in osrečite majhen citat Gudija padwe v maratščini. Manjša količina barv in materialov je lahko vedno najboljša izbira na preprost način za izražanje.

Preizkusite te različne vrste edinstvenih idej za praznovanje gudi padwa v rangoli vzorcih. Rangoli daje ta dan poseben pridih. Maratska novoletna tradicija dobrodošlice v formatu rangoli je lahko vedno dobra izbira.