Dan republike Rangoli

Rangoli je indijski tradicionalen barvit način tihega izražanja sreče in veselja. Ta tradicionalni barvit dizajn, narisan na tleh, je ustvarjalno umetniško delo, ki so ga številne dame temeljito vadile. Eden takšnih izrazov veselja je dan indijske republike, ki opredeljuje mir in srečo, ki povsod pade na 26. januar. Če želite poznati nekaj zanimivih modelov rangoli na dan republike, bi bil ta članek v veliko pomoč pri slikah rangoli na dan republike.

Najnovejši modeli republike za dan republike s slikami:

dan republike

Tu je seznam 9 najboljših rangolov za dan republike. če poskusite te modele rangoli, boste dobili najboljšo oceno v svoji hiši in šoli.

1. Pisna zastava ob dnevu republike:

Vesela pisna zastava ob dnevu republike

Indijance predstavlja njihova trobarvna zastava, ki je zagotovo ustvarila izjemen pomen v družbi. Da bi dodali vrednost zastavi, lahko oblikovalci okrasijo svojo hišo tako, da predstavijo svoje kaligrafsko znanje s tem rangoli modelom za dan republike, ki ima zastavo kot glavno temo citatov ob dnevu republike.

2. Peacock Design Republic Rangoli:

Peacock Design Republic Rangoli

Pav, indijska narodna ptica, simbolizira mir, veselje, srečo. Da bi z izvajanjem indijske ustave na dan republike označile mir, si lahko dame doma pobarvajo vhod v hišo z dizajnom pavovega rangolija.

3. Dove Image Republic Rangoli:

Dove Image Republic Rangoli

Golob simbolizira čistost, mir in ljubezen. Dan republike pomeni mir in veselje, njihovo hišo lahko okrasite s posebnimi rangoli za dan republike s podobo letečega goloba skupaj z indijsko zastavo in preprostim oblikovanjem linij.

4. Tricolor Republic Rangoli:

Tribarvna republika Rangoli

Preprost črtni diagram lahko naredi čudeže pri oblikovanju Rangolija 26. januarja. Oblikovanje dneva republike Kolam je lahko preprosto in lepo z uporabo barve indijske zastave kot teme. Indijska zastava ima tri glavne barve: zeleno, belo in oranžno. Ta trobojnica se uporablja za dekoriranje Rangolija skupaj s temno modro, ki simbolizira čakro.

5. Združene roke Rangoli:

Pridružil se je Hands Republic Rangoli

Poleg okrasitve modela Republic Rangoli s podobami goloba in pava lahko uporabite tudi ročno podobo. Podoba roke dobrodošlice je lahko tudi simbol upodobitve hvaležnosti in ponižnosti. Roke, ki držijo Indijo, so lahko primerne, je tema za dneve republike pri risanju slik s tekmovanj.

6. Borci za svobodo Rangoli:

Republika Borci za svobodo republike Rangoli

Dan republike se praznuje samo zaradi indijskih borcev za svobodo, ki so dali vse svoje misli in duše pri doseganju svobode za Indijo. Da bi se poklonili velikim ljudem, lahko svojo hišo okrasimo tako, da narišemo podobe borcev za svobodo v obliki rangolija. Ta tematska zasnova je priljubljena tudi na tekmovanju rangoli.

7. 26. januar Rangoli:

26. januar Rangoli

To je en državni praznik v Indiji, da bi ljudje lahko oblikovali vhod v hišo tako, da bi risbo rangoli navedli in omenili dan in mesec na modelu Rangoli..

8. Obrisi zemljevida Indije Rangoli:

Indijski zemljevid orisuje republiko Rangoli

Ljudje, ki na dan republike radi narišejo ogromne rangolije, bi lahko bil ta Rangoli vzorec idealna izbira. Ta vzorec rangoli ima za glavno temo zemljevid Indije, ki je obarvan s tribarvnim prahom skupaj s podobo golobice.

9. Enotni indijski rangoli:

Enotna indijska republika Rangoli

Enotnost v raznolikosti je najpomembnejša tema oblikovanja modelov Rangoli za dan republike. Poenotenje ljudi, ki je prikazano v preprostem dizajnu rangoli, je vsekakor lahko primerna okrasna ideja na dan republike.

Kot lahko rečemo, je vsak dan miren in vesel dan. Toda da bi se spomnili pomena pridobivanja tega miru in veselja, bi morali kot državljani Indije ljudje upoštevati pomembne dni in se boriti za svobodo. En tak dan je vsekakor dan republike!