Rože so standardni model za vse vrste rangolis. Lahko jih seštejemo v kakršni koli obliki, sami pa naredijo obliko vzorca za rangolis. Roža je ena izmed najljubših cvetov ljudi in rangolis vrtnice je danes postala precej pogosta. Danes govorimo o modelih rangoli z rožnatimi cvetovi.

Lepi vzorci Rose Rangoli s slikami:

Spodaj so najbolj priljubljeni vzorci rangoli vrtnic s fotografijami za vas.

1. Dizajn Big Rose Rangoli z listi:

Dizajn Big Rose Rangoli z listi

Na pločniku ulice narišemo veliko vrtnico. Meja listov je bila najprej narisana z belimi rangoli, nato pa je sledila temna odtenek zelene za zunanjo obrobo listov. Na notranji strani so bili listi obarvani s svetlejšo zeleno barvo, nato pa je bila na sredini narisana vrtnica. Obris je bil obarvan temno rdeče, v notranjosti pa mešanica rdeče in rumene barve.

2. Šopek vrtnic Oblikovanje Rangoli:

Šopek vrtnic Rangoli Design

Na sliki je narisan šopek vrtnic, ki vključuje rumene in rdeče vrtnice skupaj z listi zelene vrtnice. Šopek vključuje tudi majhne rože v modri in roza barvi, ki dodajajo lepoto umetnosti. Vrtnice so imele obrise z obrobami, kot so bele za rdeče in oranžne za rumene vrtnice, nato pa so bile pobarvane na notranji strani. Košara je obarvana z rjavo barvo in na njej je napisano Veselo Valentinovo. Ta vrtnica rangoli je uporabna za sodelovanje na tekmovanju.

3. Dizajn Rose Rangoli z “Diyas” za Diwali:

Dizajn Rose Rangoli z

Na zgornji sliki imamo zelo preprost rose rangoli. Vključuje odprte cvetne liste vrtnic, obdane z zelenimi listi, zaradi česar je bolj vidna. Nad listi so ‘Diyas’, ki so v roza barvi. Podobne oblike so v rjavi in ​​oranžni barvi, ki mejijo na roza. To vrsto rangoli modelov vrtnic lahko naredite s pikami.

4. Različen dizajn Rose Rangoli za konkurenco:

Rose Rangoli Design For Competition

Na sredini je narisana velika vrtnica, ki je na zunanji strani obrobljena z zelenimi listi. Okoli velike vrtnice je manjša vrtnica z ustreznimi stebli in listi, obarvana pa je v vijolično, rumeno in rožnato. Steblo in listi so seveda vsi zeleni in meja je bila bela, kar je mogoče razbrati. Celotna umetnost je bila narejena na podlagi njene meje. To je eden izmed najbolj priljubljenih modelov rangoli vrtnic z listi za tekmovanja.

5. Edinstven dizajn vrtnic s tremi barvami:

Edinstven dizajn vrtnic s 3 barvami

To je zelo edinstvena vrtnica, narisana s pomočjo rangoli barv. Uporabljajo se le tri barve, in sicer rdeča, rumena in črna. Vsi so sijoči kot običajno, črna podlaga pa naredi portret lepši. Podlaga je bila neenakomerno razporejena z rdečimi in rumenimi barvami, nato pa smo vzeli čopič samo za oblikovanje vrtnice na rdeči strani in stebla ter listov na rumeni barvi.

6. Pink Rose Rangoli Design Kolam:

Pink Rose Rangoli Design Kolam

Na zgornji sliki vidimo rožnate in dve rdeči vrtnici. To ni videti zelo lepo ali profesionalno, oris pa je nekoliko širši, kot bi moral biti. Roza vrtnica je bila obarvana z dvema odtenkoma, rdeče vrtnice pa so manjše. Tukaj na tej sliki vrtnice lepo vključujejo tudi liste. To je barvita vrtna roža rangoli kolam z listi.

7. Dizajn Rose Tree Rangoli:

Rose Tree Rangoli Design

Zgornja slika prikazuje lepo risbo rangolija. Barve cvetov in listov so zelo lepo zasenčene in so videti izjemno pisane. Poleg velike rdeče vrtnice sta modra in vijolična vrtnica, izdelana pa sta s pomočjo belega obrisa.

8. Krožni vzorec Rose Rangoli:

Krožni vzorec Rose Rangoli

Narisan je krožni vzorec z rumeno podlago in polkrogi znotraj nje v roza in zeleni barvi. Obstaja velika vrtnica, ki je narisana z belim obrisom, spodaj pa ima tudi steblo skupaj z dvema listoma.

9. Navadni Rangoli z uporabo vrtnic in dij:

Navadni Rangoli z uporabo vrtnic in dij

To je navaden rangoli, narejen s svetlimi barvami vijolične, oranžne, rumene in zelene barve. Za dodajanje lepote so na sredino postavili naravne rožnate rože. To je še en preprost dizajn rose rangoli z Diyas za festival Diwali.