Rangolis so pisani vzorci in vzorci, izdelani na festivalih in priložnostih. To je oblika ljudske umetnosti, ki vključuje različne vzorce, med katerimi nastajajo oblike cvetov, listov in različne oblike. Slonski rangoli so posebej tisti rangoli, na katerih so narisane oblike slonov.

1. Slon Rangoli z lotosom:

Slon Rangoli z lotosom

Na zgornji sliki imamo dizajn slona rangolija. V štirih smereh so narisani štirje lotusi rožnate in zelene barve, tik nad njimi pa so obdani s štirimi sloni. Rangoli so videti pisani, ker imajo rjave odtenke za telo slona, ​​modro krpo na slonu in majhen dizajn na hrbtu vseh slonov, ki so namenjeni za jahanje, so bili obarvani v zeleni, oranžni in rdeči barvi.

2. Enostavno oblikovanje slona Rangoli:

Preprosta oblika slona Rangoli

Imamo podoben dizajn slonov rangoli kot smo videli v prejšnjem. Tudi ta ima štiri slone, narisane v štirih smereh in so bili obarvani v kontrastu vijolične in rumene barve. Na sredini je cvetlični vzorec, ki je narejen v roza in zeleni barvi.

3. Dva ljubka slona z Diya:

Dva ljubka slona z Dijo

Dva ljubka slona, ​​ki pihata v trobento, sta bila debelo obrobljena z belimi rangoli, nato pa pobarvana v dva različna odtenka modre barve. Na hrbtni strani slonov sta narisana dva dežnika, nad njimi pa je tudi krpa. Na vrhu je “diya” v rumeni barvi in ​​rjavi barvi, lotos pa je narisan, nad katerim je položena polovica sonca.

4. Slon in cvetlični vzorec Rangoli:

Slon in cvetlični vzorec Rangoli

Na zgornji sliki imamo zelo privlačen in lep dizajn rangolija. To je bilo storjeno z veliko skrbjo in je bilo predstavljeno lepo delo. Štiri slone so narisane okoli cvetličnega vzorca na sredini. Sloni so bili dodatno obdani s pavi in ​​posodo, za katero se zdi, da je polna sladkarij. Na splošno lahko razberemo, da je dizajn zelo barvit in da so pavi podaljšali življenjsko dobo oblikovanja.

5. Rangoli, obdani s sloni:

Rangoli obdan s sloni

Končno ta oblikovalska oddaja slonu povrne prave barve in tudi če je siva dolgočasna; še vedno ne naredi rangolija brez življenja. V sredini je narisan cvetlični vzorec, ki obkroža drugo rožo. Nadalje so bili obdani s slonskim rangolisom, ki ima na hrbtu žametno krpo in lotos, ki ga držijo trobente.

6. Okrašen slon Rangoli:

Okrašen slon Rangoli

Slon je bil v velikem rangoliju zgoraj belo obrisan, nato pa napolnjen s sivim ali svetlim odtenkom črnega rangolija. Slon je bil dobro okrašen, tkanina, ki je na hrbtni strani slona, ​​pa je lepo pobarvana. Tudi glave in noge so okrašene z vencem na trobenti.

7. Mali slon Rangoli:

Mali slon Rangoli

Sivi mali slon je za tkanino narisan z oranžnimi in zelenimi barvami, na hrbtni strani pa ima zlati material. Glava živali je bila rožnato obarvana in zaradi očesa je videti res srčkano.

8. Zapleteni beli Rangoli:

Zapleten beli Rangoli

Kompleksna notranjost z belimi rangoli je bila obdana s sloni na šestih straneh. Je v obliki šesterokotnika in na notranji strani so narisani vrtinci, ki obkrožajo cvetlični vzorec.

9. Pogled na velikega Rangolija:

Pogled na velikega Rangolija

Imamo pogled na velikega rangolija, na katerega so kliknili, ko so dela še potekala. Slon je bil narisan v temno modri barvi in ​​je bil dobro okrašen v roza, rdeči, oranžni itd. Na zunanji strani je dobil kontrastno mešanico svetlo rumene barve, zaradi česar je rangoli videti svetel.