Raksha Bandhan je znano letno praznovanje in festival. Ženske ali dekleta dajejo bratu posebno zapestnico iz bombaža, ki jo obravnava, podpira ali vodi kot brata. Rakhi je vrsta zaščite vozla in to je kot obljuba brata, ki vse življenje podpira njeno sestro. Raksha Bandhan je čustvena vez med brati in sestrami. Ta praznični dan je za vse brate in sestre poseben dan, modeli rangoli za Rakhi so del tega dne, ki ga majhne deklice strokovnjakom na ta dan radi naredijo. Skozi ta članek so zbrani in predstavljeni vrhunski modeli rangoli Raksha Bandhan, ki bodo polepšali vaš dom na dan rakhi.

Najboljši modeli Rangoli za Rakhi s sliko:

Pridobite svoj najljubši material za oblikovanje rangoli za Rakhi in preizkusite teh 9 najboljših rangoli modelov za Raksha Bandhan, z veseljem povabite svojega brata.

1. Enostavno oblikovanje Raksha Bandhan:

Enostavno oblikovanje Raksha Bandhan

Raksha Bandhan je praznovanje, ki vzpostavlja varno čustveno vez med odnosom sestre in brata. Rangoli bo odlična izbira za poseben dan na festivalu. Na ravni površini vam lahko enostavna enostavna zasnova Raksha Bandhan rangoli z navedbo želje v marathiju pomaga izraziti svojo željo z besedami.

2. Čudovit lep dizajn Rangoli:

Čudovit dizajn Rangoli

To je vzorec rangoli, ki je v pomoč kreativnim oblikovalcem in tudi poseben dizajn rangoli Raksha Bandhan. Na dan Rakhi lahko to obliko oblikujete s prsti pri ukrivljenem gibanju. Sredina ima obliko lotosovega cvetja s krožnimi barvami v barvi blata. To je še posebej dober rangoli za Rakshabandhan. Mešane barve lahko dajo klasično navezanost na dan Rakhi.

3. Barvita Raksha Bandhan Rangoli:

Pisani Raksha bandhan Rangoli

Če imate pred vhodom vrat majhen prostor, lahko poskusite temno obarvane modre kvadratne rangoli rakhi, z mešanimi temnimi barvami pa lahko pritegnete pozornost sorodnikov ali gostov. Različni odtenki s simbolom Rakhi in omembo citata Raksha Bandhan lahko dosežejo hvaležnost vašega brata.

4. Simbol Rangoli na dan Rakhi:

Simbol Rangoli na dan Rakhija

Rakhi je glavno praznovanje v hindujski kulturi in opredeljuje čustveno navezanost med bratom in sestro. Simbol rakhi lahko uporabite v rangoliju, kar je najboljša možnost, če ste začetnik v oblikovanju rangolija. Preizkusite tudi ta preprost in enostaven dizajn z različnimi barvami in vzorci.

5. Ganesha Rangoli na Raksha Bandhan:

Ganesha Rangoli na Raksha bandhan

Tista dekleta, ki nimajo brata, in želijo praznovati Raksha Bandhan; potem je Lord Ganesha najboljša izbira, da ga naredi za svojega brata. Ganesha rangoli pozitivno vpliva na vaše razmišljanje. Z uporabo zelene barve na rangoliju bo vaš dan Raksha Bandhan zagotovo poseben.

6. Oblikovanje cvetov ognjiča na Raksha Bandhanu:

Oblikovanje cvetov ognjiča na Raksha bandhanu

Če doma nimate nobenih predmetov rangoli, potem vam ni treba skrbeti, lahko poskusite narediti rangoli iz razpoložljivega materiala. Pridobite rože, da naredite posebno obliko rangolija na Raksha Bandhan. Ta oblika daje svež pogled na vaša vrata, rumeni in rdeči cvetovi bodo koristni za ta rangoli. Poskusite zagotovo.

7. Posebni Rangoli za druženje na Raksha Bandhan:

Poseben Rangoli za druženje na Raksha Bandhan

Mnogi ljudje radi praznujejo svoje praznike z družino in to načrtujejo v skladu s tem srečanjem. Če na Raksha Bandhan ustvarjate poseben dan, potem s tem dizajnom naredite poseben rangoli Raksha Bandhan. Ljudje, ki se radi pridružijo tej funkciji v dvorani ali na banketu, potem lahko na vhodu v dvorano postavite to obliko z najljubšimi barvami. Morda se zdi malo težko oblikovati, vendar se lahko obrnete na pomoč drugih strokovnjakov za oblikovanje rangoli.

8. Ustvarjalni Raksha Bandhan Rangoli:

Ustvarjalni Raksha Bandhan Rangoli

Ustvarite svoje ustvarjalno razmišljanje v oblikovanju rangoli; ta bo dobra izbira za vaše ustvarjalne prste. S prsti lahko uporabite preprosto krožno in ovalno obliko vzorca. Pridobite to zasnovo z želenim citatom. Naj zasije z drugimi barvami; ne pozabite narisati temne meje za oblikovanje.

9. Cvetlične pike Preprost Rangoli:

Cvetlične pike Simple Rangoli

Otroci majhnih deklet, ki so zelo navdušeni nad dnevom Raksha Bandhan in želijo na dan Raksha Bandhan poskusiti oblikovanje rangoli, potem lahko poskusijo to cvetlično obliko na ravni začetnikov. Zagotovo bodo uživali v tej preprosti vrsti rangolija. Ti modeli rangoli za Rakhi bodo dobra ideja, da osrečite svoje starše in brata.

Povzetek:

Odnos med bratom in sestro je brez besed; ne moreš jih omeniti z eno besedo. Nekdo je z mano, je obljuba brata njegovi sestri. Modeli Rangoli za Rakhi so glavna vrsta ustvarjalne ideje, ki namesto besed izraža želje.