Ko govorimo o Rangolisu, se je do danes pojavilo več modelov. Najboljši so tisti, ki uporabljajo rangoli s 15 pikami. Če iščete nekaj kul modelov, se lahko obrnete na naslednje odstavke.

1. Ptičja pika Rangoli Design:

Ptičja pika Rangoli Design

Ptice so ena najlepših in edinstvenih bitij na svetu. Ustvarjanje Rangolija, ki projicira lepoto teh veličastnih vrst, bo z uporabo pik zagotovo videti čudovito. Uporabite lahko svetle in vesele barve, kot sta rumena in zelena, ter v sredini narišete domišljijske vzorce in oblike, da poudarite in poudarite njeno lepoto.

2. Enostavno oblikovanje s 15 pikami:

Enostavno oblikovanje s 15 pikami

Preprosta zelena in roza oblika s 15 pikami je videti čudovito. Kombinacija barv je lepa in subtilna. Uporabljeni modeli in vzorci so prav tako domiselni in privlačni. Tovrstno oblikovanje ne vzame preveč časa in ga je mogoče narediti doma brez pomoči strokovnjaka.

3. Dizajn Rangoli s 15 točkami Fish:

Fish 15 Dot Rangoli Design

Ti modeli Rangoli s 15 pikami so zelo lepi in umetniški. Risanje štirih rib z domiselnimi cvetličnimi vzorci na strani in v sredini izgleda edinstveno in čudovito. Dodate lahko tudi nekaj pisanih pik, da poudarite preprostost in lepoto tega dizajna Rangoli. To lahko naredite tudi za tekmovanje v Rangoliju.

4. Zapleten dizajn 15 točk Rangoli:

Zapleten dizajn 15 točk Rangoli

Zapleten dizajn 15 točk Rangoli je zelo domišljijski in zahteva pomoč strokovnjaka. Podoba štirih velikanskih lotosov in precej vijoličnih cvetov tik ob njej je neverjetna. Sveži in zapleteni vzorci v sredini izgledajo vrhunsko. Ta zasnova je zelo privlačna za oko in zagotovo vam bo prinesla veliko komplimentov.

5. Eleganten cvetlični dizajn Rangoli s 15 pikami:

Eleganten 15 -točkovni cvetlični dizajn Rangoli

Eleganten cvetlični Rangoli s 15 pikami je zelo dobro definiran in oblikovan. Kombinacija uporabljenih barv je zelo lahka, a lepa. Vzorec rangoli je lahko videti zelo preprost, vendar ni tako preprost za izdelavo. Ustvarite ga lahko doma ali pa z njim gostje zelo toplo in prisrčno sprejmete. Oblikovanje je nedvomno zmagovalec.

6. Umetniško oblikovanje 15 točk Rangoli:

Umetniško oblikovanje Rangoli s 15 pikami

Za risanje umetniškega dizajna Rangoli s 15 pikami potrebujete le pomoč profesionalca, nekaj barv in inovativnost. Ker so rože najbolj priljubljeni vzorci, jih lahko preprosto ustvarite. Poskrbite, da bodo modeli, ki jih ustvarite, videti privlačni in imajo tudi poseben pomen. Prepričajte se o barvah, ki jih uporabljate, saj dodajo življenje vašim modelom Rangoli.

7. Kashmiri 15 Dot Rangoli Design:

Kashmiri 15 Dot Rangoli Design

Dizajn Kashmiri Rangoli s 15 pikami je najboljši do danes. Za to se uporablja več barv, njen videz pa je izjemen. Z modro in oranžno lahko napolnite barve cvetja na sredini in ustvarite lotuse ter svetlo vijolične rože na zunanji strani. Za naraven videz uporabite zelene liste.

8. Profesionalni Rangoli s 15 pikami:

Profesionalni Rangoli s 15 pikami

Profesionalni dizajn Rangoli s 15 pikami je eden najboljših modelov. Slika spominja na oranžne opeke, ki se sušijo pod soncem. Uporabite lahko svetle barve, kot so roza, modra in zelena, da bo videti lepše.

9. Diamond 15 Dot Rangoli:

Diamond 15 Dot Rangoli

Zasnova diamantnih 15 pik je precej podobna obliki diamantov. Zvezde zelene barve na sredini so videti tudi svetle in vznemirljive. Na splošno je ta oblika zelo elegantna in jo je mogoče narediti s pomočjo strokovnjaka.