Rangolis so simbolična predstavitev, ki boginjo Laxmi pozdravlja v vaši hiši. Po hindujski mitologiji je petek dan Laxmi in v pozdrav njenim nekaj izdelovalcem Rangolija pred vašimi vrati. Če želite in če imate čas, naredite grand Rangolijeve modele za petek. Prosto ročno ustvarite Rangoli.

Najboljši modeli Rangoli za petek s slikami:

Tukaj je nekaj najboljših 9 modelov Rangoli za petek, lahko poskusite pozdraviti Laxmi Devi. Ti modeli rangoli za petek so preprosti in prostoročni.

1. Cvetlični rangoli s pikami:

Cvetlični Rangoli s pikami

To je enostaven dizajn petek Rangoli, ki ga lahko poskusite. Oblikovanje cvetja je videti privlačno in lahko ga naredite barvito. Z risanjem orisa ga lahko preprosto naredite. Če želite to narediti, vam ni treba porabiti toliko časa. To lahko naredite v 30 minutah.

2. Barvita oblika Rangoli:

Barvit dizajn Rangoli

To je barvit dizajn Rangoli Friday. To je cvetlični vzorec, ki ga lahko preprosto narišete s cvetjem v sredini in velikim cvetjem okoli njega. Samo narišite nekaj preprostih oblik in nanje nanesite ustrezne barve. Zunaj Rangolija lahko okoli njega narišete majhne rože.

3. Brezplačno ročno oblikovanje Rangoli:

Brezplačno ročno oblikovanje Rangoli

Če iščete enostaven petek Rangoli kolam, je to najboljša izbira. To preprosto belo kolam lahko preprosto narišete z roko. Samo narišite nekaj vzorcev in vanj napolnite rože. To je tradicionalni Rangolis, ki ga lahko poskusite pozdraviti.

4. Sodobno oblikovanje Rangoli:

Sodobno oblikovanje Rangoli

Če ne želite uporabljati tradicionalnih modelov za Rangoli, je to najboljša možnost. To lahko surovo uporabite z vodno barvo s čopičem za slikanje. Najprej morate narisati oris v skladu z dano zasnovo in barve polnila po vaši izbiri. Ta kolam lahko uporabljate trajno, ker ne bo zlahka izginil.

5. Oblikovanje južnoindijskega rangolija:

Južnoindijski dizajn Rangoli

Rangolis so tradicionalni v južni Indiji. Če iščete tradicionalno preprosto petek Lakshmi Rangoli, je to odlična izbira. Za to morate uporabiti samo rižev prah. Okrog njega narišite Diya in druge preproste in enostavne nadeve. To je najpogosteje uporabljena vrsta Rangoli v južni Indiji.

6. Zunanja zasnova Kolama:

Zunanje oblikovanje Kolam

če želite narediti velik Rangoli za petek in katero koli drugo posebno priložnost, lahko izberete to obliko. Je barvit kolam in tudi dolgotrajen dizajn. Najprej lahko narišete oris in vanj vnesete ustrezno barvo. To lahko oblikujete z roko. Naj bo Rangoli barvit in pritegne druge.

7. Petek Kolam z linijami:

Petek Kolam z linijami

Petek Rangoli modelov je veliko in med njimi, če želite izbrati enostavnega, poskusite s tem dizajnom. Če želite to narisati, morate narisati nekaj črt in jih povezati po diagramu. Ko končate, lahko okoli nje narišete cvetlični dizajn, da bo privlačen. Za to lahko uporabite beli rižev prah po tradiciji.

8. Oblikovanje Lotus Rangoli:

Lotus Rangoli Design

Lotus predstavlja boginjo Laxmi. Torej, če jo želite pozdraviti v svojem domu in lahko preizkusite to obliko lotosa. To lahko preprosto narišete s preprostim riževim prahom. Prosto roko je dovolj, da narišete to rožo in jo napolnite s črtami. Z izbiro te zasnove lahko prihranite čas.

9. Pava Rangoli Modeli:

Peacock Rangoli Designs

Peacock Rangoli je znana oblika, ki jo vsi iščejo za petek kolam. To je eden izmed barvitih modelov, ki jih lahko narišete ob petkih. Na voljo sta obe vrsti za risanje. Navadni in barviti modeli so pisani in enostavni za risanje. Za okrasitev lahko napolnite svetle barve.

Petkovi kolami so med hindujci zelo pomembni. Vsak teden lahko poskusite z drugačnim dizajnom. Nekateri ljudje raje uporabljajo trajni kolam kot nalepke. Toda njihovo risanje je navdušen proces. Vsi ti Rangolisi so za ljudi, ki radi preživijo čas, da okrasijo naš domači vhod s čudovitimi kolami.