Božič je praznik, ki ga praznuje ves svet. Nihče ne razmišlja o tem, kateri veri pripadajo, samo radi se vključijo v božične priprave, okraske, pecivo, piškote z vrtnicami itd. Indija, ki je svetovljanska država, v to ne pripelje niti ljudske umetnosti rangoli ugodna priložnost.

Naredi sam božične modele Rangoli s slikami:

Spodaj so najbolj priljubljeni modeli božičnih rangoli s slikami za vas.

 1. Božično oblikovanje Santa Rangoli:

Božični dizajn Santa Rangoli

Na zgornji sliki vidimo, da so celotno dvorano šole zasedli rangoli božičnega drevesa. Drevo je lepo urejeno z enakomernimi deli listov, skupaj z rahlim snegom na straneh, da je videti bolj resnično. Na drevesu je narisan ogromen portret Božička in proti koncu drevesne nalepke Vesel božič.

2. Božično drevo Rangoli:

Božično drevo Rangoli

Ta rangoli pokriva precej veliko površino in zdi se, da je bil narejen z veliko truda. V štirih smereh so narisana štiri božična drevesca, ki so bila dodana s palicami v beli in rjavi barvi. Te palice nato vodijo do zvoncev, ki so bili obarvani v dva rumena odtenka, in med božičnicami, ki jih najdemo v božičnem času. Drevesa so okrašena z zvezdami in zvončki. Rangoli vsebuje drobne stvari, povezane z božičem. Viseče nogavice, zvonovi, sveče, pecivo in najpomembneje križ na sredini, naredi dizajn rangoli tako lep.

3. Enostavno božično oblikovanje Rangoli:

Preprost božični dizajn Rangoli

To je preprosta zasnova božičnih dreves, izdelanih na pločniku z barvami rangolija. Tu so štiri božična drevesca, naslikana v štirih smereh, in to so najbolj vidni modeli. Barve, uporabljene v tem rangoliju, so rumena in zelena s kombinacijo rdeče. Ta božični dizajn rangoli ima zelena drevesa in rumene zvonove.

4. Božiček in božično drevo:

Božiček in božično drevo

Vidimo veselega Božička z zvezdico, torto, darilom in božičnim drevescem. Slikarji so imeli popoln koncept božiča in vedeli so, da je treba temu dodati vse, kar je povezano z božičem. Skica je bila narejena s pomočjo belega rangolija ali krede, barve pa so bile ustrezno nameščene na notranji strani.

5. Oblikovanje Big Santa Rangoli:

Oblikovanje Big Santa Rangoli

To sliko je kliknilo oseba, ki se je ukvarjala s svojo umetnostjo izdelovanja rangolija iz Božička. Ko je Božiček oblečen, lahko ugotovimo, da rangoli pokrivajo precej veliko območje in da je treba vložiti veliko truda. Božiček ima dvignjene roke, verjetno mu bo kmalu na hrbet podarjena polna vreča daril.

6. Portret Božička Kolama Rangolija:

Portret Božička Kolama Rangolija

To je še en portret Božička, narejen na pločniku z barvami rangolija. Obris je bil narejen v beli barvi in ​​nato ponovno napolnjen z rdečo in belo barvo. Božiček dvigne roko navzgor, kar se zdi, kot da nekje sprejema ljudi ali verjetno kaže na darila, ki jih ima za vsakogar. To je eden najboljših božičnih rangolijevih modelov z Božičkom.

7. Cerkveni zvon Rangoli za božič:

Cerkveni zvon Rangoli za božič

V štirih smereh so narisani štirje srčkani zvončki, ki so jim dodali sveče. V sredini so štirje Diya ‘Pradeep’, narejeni, kot običajno, rangolis. To je majhen božični rangoli, vendar je bil narejen precej lepo in izgleda veselo privlačen.

8. Obraz Božička izgleda božični vzorec Rangoli:

Obraz Božička izgleda božični vzorec Rangoli

Ženska, ki pobarva obraz Božička, je videti zelo navdušena in želi lep božič. Modeli niso bili profesionalno izdelani, vendar so čustva, ki so vezana, dragocenejša. Na tej sliki Božiček v rdeči barvi in ​​božično drevo v mornarsko modri barvi.

9. Božične želje Rangoli Kolam:

Božične želje Rangoli Kolam

Vidimo, da je bil rangolis narejen na cesti. Božiček je središče privlačnosti in okrašen z različnimi vzorci in barvami v slogu kolam rangoli. Rdeča in zelena ter najpomembnejše barve božiča, ki so prisotne tukaj in so dodane tudi z modro in rumeno. Modeli so narejeni v beli barvi in ​​napisano “Želim vam vesel božič”, tam, kjer se konča rangoli.