Danes je Rangoli v trendu za dekoracijo. Ti resnično povečajo majhno dekoracijo in njeno popolnost ter izgledajo navdušujoče na druge. Te lahko najdete zunaj hiše, templja in celo okoli kakšnega avditorija za dogodek. Spregled rangolisa daje čudovit videz, ki ga ljudje občudujejo. Eden takšnih modelov so oljne barve rangoli, pri katerih se uporabljajo oljne barve. Te barve so precej sijoče in impresivne, kar dodaja okus rangolisu. Za modele oljnih barv je veliko takšnih modelov.

Najbolj priljubljeni modeli oljnih barv Rangoli s slikami:

Tukaj je seznam najboljših 9 modelov rangoli z oljnimi barvami, da poskusite te modele, so najboljša dekoracija vašega doma in dajejo tudi mirno vzdušje.

1. Lepi modeli Rangoli:

Lepi modeli Rangoli

Oljna barva rangolis ima veliko modelov, ki jih lahko najdemo tudi na ulicah. Lepi modeli so lahko zasnovani za nekatere velike dogodke. Najboljši del je v njegovem sijaju in uporaba temnih oljnih barv bi bila najboljša izbira za to.

2. Modeli temne oljne barve:

Modeli temnih oljnih barv

Oljno barvo rangoli lahko uporabite tudi v temnem formatu. Temna oblika bi dala bolj sijoč videz. Temne barve so običajno oblikovane na ulicah. To dodaja barvo in okus rangolisu. Najboljša izbira bi morala biti uporaba večbarv.

3. Preprosti modeli Rangoli:

Preprosti modeli Rangoli

Preprosti modeli rangoli so namenjeni majhnim dogodkom in priložnostim. Te so lahko majhne in se lahko uporabljajo zunaj doma. Ena od slik preprostega rangolija je v viru slike. Uporaba večbarv se lahko uporablja tudi za preproste oblike.

4. Oblikovanje Muggulu Rangoli:

Oblikovanje Muggulu Rangoli

Preprost rangoli z oljno barvo ima eno takšno zasnovo, ki je bolj podobna oblikovanju Mugguluja, ki je kot okrogel krog, ustvarjen s cvetjem, srčki in listi. Priložena slika razjasni pravi pomen. Uporaba večbarvnih barv pri tem poveča raven rangolija.

5. Oblika lahke oljne barve:

Oblikovanje lahkih oljnih barv

Oblikovanje oljne barve je mogoče oblikovati tudi s pomočjo luči. Uporaba “Diya’s” je lahko zelo učinkovita v smislu pavovega oblikovanja. Luči in oljne barve skupaj bi ljudem občudovale oblikovanje.

6. Diwali Rangoli Design:

Diwali Rangoli Design

Rangoli so na splošno namenjeni festivalu Diwali. Praznik uživa po vsem svetu skupaj z oblikovanjem teh rangolisov doma, da omenjajo in uživajo na festivalu. Ena takšnih slik je na voljo v viru. Uporaba večbarv je res super.

7. Oblikovanje obrobja Rangoli:

Oblikovanje obrobja Rangoli

Obrobni rangoli so zasnovani v bližini vrat ali templja, da meji dajo drugačen videz. Oljne barve so lahko učinkovite tudi pri oblikovanju meje. Uporaba večbarvnih barv bi povečala raven rangolija. Najboljša izbira bi bila uporaba oljnih barv z lučmi.

8. Cvetlični Rangoli Design:

Cvetlični Rangoli Design

Oblikovanje cvetnega rangolija z oljno barvo je lahko del čudovitih modelov rangolija. To so lahko najboljši modeli rangoli za nekaj velikih dogodkov. Uporaba cvetov resnično daje lep videz, da ga ljudje občudujejo. Prav tako mora biti prisotna uporaba več barv.

9. Pavovo oljno barvanje:

Dizajn pavove oljne barve

S pomočjo oljne barve lahko celo oblikujemo pava. Čudovit pav bi resnično navdušil ljudi. To je mogoče poskusiti tudi na tekmovanjih v rangoliju. Uporaba več barv bo zagotovila najboljši rezultat v smislu rangolija.

Modeli rangoli z oljno barvo imajo veliko več modelov, vendar so bili to nekateri najboljši. Najboljši dizajn je lahko cvetlični dizajn skupaj z nami luči, za nekatere manjše priložnosti pa lahko oblikujemo nekaj enostavnih in preprostih modelov rangoli.