Rangoli je najboljša vrsta okrasne blagovne znamke, ki jo gostje resnično občudujejo in tudi povečuje kakovost dekoracije. Rangoli lahko najdemo zunaj hiše, templja, na ulici in okoli kakšnega funkcionalnega prostora. Najboljši del je v njegovem sijaju in videzu. Eden takih modelov so modeli Om rangoli, ki so verski simbol hindujcev. Ta rangoli je na splošno zasnovan zunaj hindujskih templjev. Za Om rangoli je lahko veliko takšnih modelov. Najboljši rangoli je, če uporabljate več barv.

Najnovejši modeli Om Rangoli s slikami:

Tukaj je seznam najboljših 9 modelov Om rangoli, poskusite te modele navdušiti gostje in tudi mirno vzdušje v vaši hiši.

1. Enostavno oblikovanje Om:

Enostavno oblikovanje Om

Om rangoli ni zapleten in ga je mogoče enostavno oblikovati. Ti enostavni modeli so lahko zasnovani za nekatere manjše dogodke. Najboljša izbira je uporaba več barv, saj bo njen sijaj okrepil videz om. Te so lahko oblikovane zunaj templjev.

2. Ustvarjalno oblikovanje Om:

Creative Om Designs

Tudi Om je mogoče oblikovati z nekaj ustvarjalnosti, kar pomeni, da mu dodate še nekaj slik. Ena taka ustvarjalna slika je jasno prikazana na priloženi sliki, vendar ne pozabite na uporabo več barv za te modele Om.

3. Diwali Om Design:

Diwali Om Designs

Modelov Om rangoli za Diwali je lahko veliko, najlepše pa lahko oblikujemo s pomočjo luči. Ko se uporabljajo z lučmi, se ti rangoli izboljšajo na drugo raven. Za to bi bila najboljša izbira uporaba več barv.

4. Lepo Om Design:

Lepi Om modeli

Lepi in veliki modeli se lahko oblikujejo za nekatere velike dogodke. Uporaba več barv bi bila najboljša izbira, saj dodaja videz rangolija. Lepi rangoli so prikazani na priloženi sliki. Te je mogoče upodobiti zunaj templjev in na ulicah.

5. Barvita oblika Rangoli:

Barvita oblika Rangoli

Barvite modele lahko uporabite tudi za oblikovanje Om. Te lahko vadimo tudi za tekmovanja. Pisani rangoli bodo prispevali k ustvarjalnosti Om rangolisa. Te lahko izboljšate s pomočjo nekaterih luči, kot je “Diya’s”

6. Enostavno Om načrtovanje:

Preprosto Om Design

Preprosti modeli so običajno namenjeni majhnim dogodkom in so lahko majhni. Te so ponavadi upodobljene na ulicah. Za to bi bila najboljša izbira uporaba več barv. Eno tako preprosto oblikovanje je na voljo v viru slike.

7. Verski Om Rangoli:

Verski Om Rangoli

Verski izvor je na splošno mišljen ob Ganesh Chathurthi, kjer ljudje častijo Gospoda Ganesha. Simbol Om prikazuje moč enotnosti in ljudje ga resnično občudujejo. Za to lahko uporabite tudi eno barvo, vendar bi večbarvno bolje sijalo.

8. Luči Om Design:

Luči Rangoli Designs

Modeli luči rangoli so eden najboljših modelov za modele Om rangoli. Luči dodajajo pomen ustvarjalnosti rangolisu. En takšen svetlobni rangoli je na voljo v viru slike. Najboljša izbira je uporaba več barv.

9. Oblikovanje Temple Om:

Temple Om Designs

Modeli templja Om so zasnovani zunaj hindujskih templjev, kamor različni ljudje prihajajo čaščiti Boga. Zasnovan tempelj je treba uporabljati skupaj z lučmi. Za to bi bila najboljša izbira uporaba več barv. Enobarvni rangoli so lahko izbira za modele templja Om.

Modeli Om rangoli imajo veliko takšnih modelov, vendar so bili nekateri izmed najboljših. Najboljša izbira med temi templji, Diwali, lahki modeli Om, ki jih lahko za velike priložnosti oblikujejo profesionalci, medtem ko je nekaj preprostih in lahkih rangolis lahko zasnovanih za majhne dogodke. Najboljša izbira pri oblikovanju bi bila uporaba več barv.