Izdelava rangolija je priljubljena indijska umetnost. Lepi vzorci se ustvarijo na tleh v dnevnih sobah ali na dvoriščih z uporabo materialov, kot so barvni riž, suha moka, barvni pesek ali cvetni listi, zlasti med festivali, kot so Holi, Diwali in drugi indijski festivali. Namenjeni so kot sveto območje dobrodošlice za hindujska božanstva. Modeli se običajno prenašajo iz roda v rod in ohranjajo umetniško obliko in tradicijo pri življenju.

Tukaj je nekaj modelov talnih rangoli. Rangoli daje mestu umetniški občutek in izgleda osupljivo. To je ena najboljših idej za okrasitev domov z minimalnimi stroški. Rangoli je zagotovo tradicija v mnogih gospodinjstvih, kjer ga rišejo vsak dan. V ostalem je to lahko le praznična zadeva, ki je označena skupaj z Diwali in nekaterimi drugimi festivali. Rangoli je dobrodošel za blaginjo in mir v hiši.

Preprosti in lahki indijski talni modeli Rangoli:

Tla Rangoli Designs

1. Ta talna zasnova Ganesha rangoli je najboljša za indijske festivale, kot je Diwali, ko Ganesha častijo s polno predanostjo. To je tradicionalno spoštovanje verskih občutkov večine naših festivalov. Svetle barve poživijo energijo, ki jo prinese festival. Kaj je bolje, da je gospodar pri vašem vhodu. Pazite, da je narejen na varnem mestu.

Tla Rangoli Designs 2

2. Ta je umetniški vzorec, ki temelji bolj na cvetlični strani. Lepo je oblikovan s svetlimi odtenki, ki ga oživijo. Ta vzorec je primeren tudi za družinske funkcije, kot je družinska puja. Cvetje gorivo v življenju v estetski dotik talnih rangoli modelov.

Tla Rangoli Designs 3

3. Ta čudovita talna oblika rangoli je upodobitev pava. Diya na vrhu označuje pomen Diwalija, festivala luči. Je barvita in svetla. Pavi in ​​rože so veseli in videti resnično osvežujoče in prijetno. Diya je pokazatelj svetlobe, ki odganja temo in vse slabo.

Talni modeli Rangoli 4

4. Ta cvetlični Diwali rangoli ima rumeno podlago in luči kot temo. Je preprost, a eleganten. Rumena je barva blaginje in je bila elegantno uporabljena v tem dizajnu rangoli za tla. Izgleda toplo in prijetno.

Tla Rangoli Designs 5

5. Ta rangoli ovekoveči vedno tako lepega pava Rangolija z umetniškim pridihom. Ima živahno barvno shemo. Ta talna oblika rangoli je najboljša za zmago na tekmovanjih in priznanje.

Tla Rangoli Designs 6

6. To je geometrijsko cvetlični rangoli na tleh. Njegov eleganten vzorec in živahne barve so vizualna poslastica. Ta sodobna oblika rangolija namiguje na posodobitev, ki prodira v indijsko tradicijo, saj so bile celo osnovne kulturne korenine (na primer izdelava rangoli) obarvane v svojih živahnih odtenkih.

Tla Rangoli Designs 7

7. Ta osupljiva predstavitev pava je zanesljiv zmagovalec na vseh tekmovanjih v rangoliju. Lahko popestri festival in da očarljiv videz vašemu domu.

Tla Rangoli Designs 8

8. Ta je za ljubitelje simetrije. Ta geometrijski vzorec daje lep in eleganten videz vsakemu nadstropju. Simetrija zagotavlja ravnovesje, kar kaže tudi na ohranjanje ravnovesja v resničnem življenju.

Tla Rangoli Designs 9

9. Ta talna dekoracija rangoli na osnovi rdeče in rumene barve je absolutna lepota. Njegova preprostost širi mir. Diye oživijo čudovit vzorec.

To so bili nekateri izmed priljubljenih talnih rangoli modelov za diwali. Rangolis so sestavni del festivalov v indijskih domovih. Barve in luči označujejo, za kaj so festivali. Tradicionalna umetnost je edinstvena za našo kulturo. Ti čudoviti modeli lahko samo širijo srečo in prinašajo blaginjo med prazničnim razpoloženjem. Poleg tega se lahko izberejo tudi ob drugih posebnih priložnostih.