1. Kundan Rangoli:

Kundan Rangoli

Kundan rangoli, narejen iz najlepših pisanih kroglic, je zelo enostaven za izdelavo. Vse, kar potrebujete, so gotove kroglice in lepilo za lepljenje, ki oživi vaše ročno izdelane stvaritve. Začnite tako, da postavite osrednje stojalo Diya in nato prekrijete z lažnimi biseri in barvnimi kroglicami.

2. Mangov list Rangoli:

Posebni modeli Rangoli Mango Leaf Rangoli

Glede na to, da listi manga vedno veljajo za svete, ta oblika rangolija poskrbi, da se za oblikovanje rangoli uporablja na zelo poseben način. To zasnovo lahko uresničite tako, da uporabite svetla pisana oblačila (ki jih lahko nadomestite s cvetjem) in jih obdate z listi manga.

3. Pavovo pero Rangoli:

Posebni modeli Rangoli Peacock Feather Rangoli

Govorimo o umetniških posebnih oblikah rangoli in ta osvoji naslov. Nič ni boljšega od pavovega perja, ki posredno prinaša lepoto in čudovitost indijske nacionalne ptice. Obstaja toliko načinov za oblikovanje tega rangolija. Od barv do uporabe pravega pavovega perja, več časa kot imate, bolj inovativno lahko dobite s tem.

4. Rangoli s cvetjem in vodo:

Posebni modeli Rangoli Rangoli z rožo in vodo

V primeru, da v svoji notranjosti in talnih oblogah resnično ne želite narediti nereda z barvami, ki puščajo madeže, je to vaša pot, da svoj dom še vedno pripravite na praznike. Uporabite svoj veliki osnovni vodnjak za dan in vanj nalijte vse najboljše svetle rože ter z vodo ohranite svežino, vaš dom pa diši po raju na Zemlji.

5. Kotiček Rangoli:

Kotiček za posebne zasnove Rangoli Rangoli

Večinoma puščeni sami, vogali so najbolj zanemarjena področja vsakega doma. Toda rangoli se namesto tega vedno dobro ujemajo z velikimi Diyami ali starinskimi eksponati. Postavite jih na stran in pokrijte območje okoli s čudovito svetlo privlačno zasnovo. Obstaja toliko načinov, da na ta način raziščete vse kotičke in vogale hiše.

6. Rastlinski rangoli:

Posebni modeli Rangoli Zelenjavni Rangoli

Torej, ko ste mislili, da vam na tem festivalu zmanjkuje idej za inovativno umetniško delo, je to mojstrovina, ki vas bo rešila pred dilemo. Vzemite vso zelenjavo, ki jo lahko, iz hladilnika na tla v osupljivem vzorcu in glejte, vaš novi rangoli “zelo drugačen od običajnega” je tu.

7. Zapestnica Rangoli:

Posebni modeli Rangoli Bangle Rangoli

Če vam stare zapestnice ne ustrezajo več, premislite, preden jih zavržete. Vedno ga lahko spremenite v nekaj produktivnega- na primer pripravo rangolija! No, kdo bi na to pomislil? Prav zaradi tega je ta poseben rangoli na tem seznamu.

8. Krajinski Rangoli:

Posebni modeli Rangoli Pokrajina Rangoli

Rangolis je odličen način, da pokažete, kako iznajdljivi ste. Zato stopite iz svojega zvezka za risanje, ko naredite tla za svoje platno za svojo novo pokrajino. Barve je treba pametno izbrati, da bodo v nasprotju z vašo notranjostjo in tako videti osupljivo vpadljivo.

9. Dobrodošel Rangoli:

Posebni modeli Rangoli Dobrodošli Rangoli

Ta rangoli, namenjen izključno vhodu v vaš dom, je res poseben, saj bo to prvi vtis, ki ga bodo imeli vaši gostje o vas. Pomislite na nekaj lepega, a privlačnega za oči in ste pripravljeni. Uporabite svetle trajne barve in uporabite lepilo, da bo dlje časa prilepljeno na tla.

Danes rangoliju ni mogoče ubežati na festivalih. Zato si oddahnite od preprostih in poskusite nekaj drugega. Zahvala, ki jo prejmete za isto, bo popolnoma vredna vašega časa.