Ste že slišali za MSM za rast las? Ali želite vedeti o tem? Če je vaš odgovor pritrdilen, ste na pravem mestu. Dandanes se vsi posamezniki, zlasti ženske, zelo zavedajo svoje osebnosti. Zato imajo lepi in dolgi lasje pomembno vlogo pri ustvarjanju privlačnega videza. Če želite naravno rešitev za zdrave in dolge lase, zato danes v tem članku razpravljamo o MSM za rast las.

msm za lase

MSM je organsko žveplo, naravno nastano v vsaki rastlinski in živalski celici ter v vseh obstoječih tkivih vašega telesa. MSM je hrana, ki jo telo preprosto požre. No, to je okrajšava za metil sulfonil metan, ki je kemikalija v skupini žvepla. Mnogi ljudje se obračajo na MSM, da bi jim koristili z vsakodnevnimi težavami, kot je izboljšanje deležev rasti las. Keratin in kolagen sta nevarna za izdelavo močnih las in nohtov. MSM je bonafidni “lepotni mineral”, ki ponuja žveplo, ki je potrebno za ustvarjanje kolagena in keratina.

Naravni viri MSM za rast las:

MSM lahko najdemo v številnih živilih, vključno z živili z visoko vsebnostjo beljakovin, kot so meso, oreški, perutnina, čebula, ribe, česen in jajca. Prav tako je v mleku, kavi, morskih sadežih in čokoladi.

MSM dodatek in odmerjanje:

MSM lahko jemljemo kot skromno prehransko dopolnilo, MSM je na voljo v obliki tablet ali tablet v različnih jakostih ali v postopku tekočine, ki jo lahko s sokom spremenimo kot napitek za fitnes, za tiste, ki želijo vzeti svoje dodatke v tekoča oblika. Lahko ga dobite tudi v prahu, ki ga lahko spremenite tudi v zdravilno pijačo s sokom ali mlekom. Večina strokovnjakov svetuje okrog 1500 mg vsak dan, za mnoge ljudi pa je primerno, da jih vzamejo v obliki treh 500 -miligramskih kapsul.

Kako MSM deluje na rast las?

Lasna gred je večinoma narejena iz beljakovine, imenovane keratin. Vaše telo želi, da žveplo ustvari kolagen in keratin, ki sta ključnega pomena za kakršno koli obnovo tkiv in celic v človeškem telesu. Kolagen kondenzira lasno gred. Poleg tega, kot ste morda že vedeli, obstajajo tri faze rasti las:

  • Anagenova faza (faza rasti)
  • Katagen (faza počitka)
  • Telogen (faza izločanja)

Ločeno od kemikalij, ki hranijo lasne mešičke, je MSM izviral iz naravnega podaljšanja faze rasti vaših las (anagena) z motiviranjem cirkulacije lasišča. Dolgotrajnejša faza rasti kaže na daljše lase, česar si moški in ženske običajno prizadevajo izraziti zdravje las.

MSM kot dodatek k rasti las:

Dodatki MSM lahko prinašajo žveplo, hranilo, ki je pomembno za zdravje las, kože, nohtov in tetiv. Ti dodatki lahko podpirajo nego las in poslabšajo rast las. Številni ljudje so opazili tudi povečanje širine svojih las s pomočjo dodatkov MSM. Študija je pokazala, da so udeleženci izboljšali rast las po uporabi metilsulfonilmetana približno šest tednov.

Vitamini za lase z MSM:

MSM je na splošno zelo varen kot dodatek za rast las, vendar se morate najprej pogovoriti s pooblaščenim zdravnikom. V bistvu je MSM potrjen kot dodatek, ki lahko vsebuje žveplo, ki ima lahko ključno vlogo pri številnih biokemičnih procesih v telesu. To izboljša proizvodnjo debelih, močnih, prilegajočih las s povečano proizvodnjo celic.

Torej, vse to je MSM za rast las in upam, da se vam zdi ta članek zelo koristen in učinkovit. Nanesite to in si zagotovite lepe in dolge lase!