YSL pomeni Yves Saint Laurent. Gre za luksuzno francosko blagovno znamko, ki jo je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ustanovil Yves Saint Laurent. Pod to blagovno znamko so oblačila, torbe, jakne, obutev, dišave in še veliko več izdelkov. YSL je še posebej znan po torbah. To je največ vrst po torbicah v stilu. Ko gre za luksuzne torbe, morate vedeti, kateri slog vam najbolj ustreza. Zato imajo vrhunske luksuzne torbe vseh vrst in oblik. So prostorne in imajo prostor za vse vaše stvari. Njihova paleta barv vas bo resnično navdušila.

Elegantna zbirka torb blagovnih znamk YSL v Indiji

Najnovejši modeli ženskih torbic YSL v slogu:

Tukaj je nekaj vrst torbic YSL za nakupovanje.

1. Ramenske torbe YSL za nakupovanje:

Ramenske torbe YSL za nakupovanje

Če iščete presenetljive in drzne oblike, potem je YSL torba za ramo za vas. Na voljo so v tisku in visoko kakovostnem usnju. So prefinjene in kot nalašč za večere. Dodajo ravno pravo mero glamurja.

2. Nahrbtnik YSL Cross Cross Bags:

Nahrbtnik YSL, nahrbtnik

Torbica YSL je prečna vrečka, ki se lahko uporablja kot zanka. Običajno imajo kovinsko verigo kot pas. Na voljo so v številnih odtisih in različnih vrstah usnja. Odlične so za izlete, če želite biti prostoročni.

3. Črna torbica sklopke YSL:

Črna torbica sklopke YSL

YSL torbe so bile zaradi svoje spektakularne zasnove sklopke. Imajo edinstvene in neverjetne barve. Narejene so iz kakovostnega usnja. Običajno imajo kovinsko obdelavo in logotip YSL. So kot nalašč za nošenje z večerno obleko.

4. Torba YSL Totes:

Torbica YSL Torba

Torba Totes YSL je vedno spektakularna. Usnje je najboljše in ima čudovit tisk. Leopardov tisk je zelo znan. So kot nalašč za pisarno na večerno zabavo. Dodajo dodaten rob in vam dajo pameten in eleganten videz.

5. Torbice Sac Der Jour YSL:

Sac Der Jour YSL torbice

Torba Sac Der Jour YSL je ena izmed neverjetnih stvaritev YSL. S svojo zasnovo pritegnejo vašo pozornost. Znana je tudi po različnih barvah. Znani so po težki ključavnici. Idealen je za uradna srečanja.

6. Monogramska torbica z majhnimi kitkami YSL:

Monogram majhna torbica z vrečko YSL

Vrečka z monogramom z majhnimi resicami YSL je torba popolne velikosti. Niso premajhni in ne preveliki. Je lepa torbica in ima magnetno zapiranje. Na voljo je v usnje z vtisnjenim pitonom. Idealen je za majhno postavo.

7. Ročna torbica YSL čez telo:

YSL torbica čez telo

YSL torba za čez telo je bolj podobna vreči za naramnice. Izdelane so v številnih barvah in velikostih, večina pa je majhnih. Ima bleščečo, razpokano kovinsko obdelavo karoserije in bleščečo ikonično oznako, ki za vašo naslednjo večer poveča luks videz majhnega križa.

8. Baguette vreča YSL:

Baguette torba YSL

Bageta YSL torba je majhna ročna torba. Narejena je iz usnja in ima eno loputo za zapiranje. Na voljo je v vseh barvah, vendar je znan po ikoničnem kraljevsko modrem telečem usnju. Zelo je lakota in elegantna.

9. Mini YSL torba:

Mini YSL torba

Mini torba YSL je majhna torba, vendar dovolj prostorna, da se prilega vsem vašim potrebščinam. Narejena je iz usnja in ima veliko odtisov. Moje najljubše so prešite. Kot nalašč se združite s svojo kratko seksi obleko z visokimi petami.

Današnji kupci so postali zelo pametni. Vlagajo v prave luksuzne torbe, zlasti z visoko vrednostjo pri nadaljnji prodaji. Nobenega dvoma ni, da je torba YSL ena izmed priljubljenih med kupci. Zagotovo so luksuzni in estetsko prijetni. Uporabite ga lahko ob vsaki priložnosti in izgledate čudovito.