Gianni Versace je leta 1978. ustanovil Versace luksuzno modno podjetje. Sedež je v Milanu, Italija. Versace je priljubljen po vsem svetu, zato obstajajo zbirke Versace. Gianni Versace je za logotip podjetja izbral Meduzino glavo. Grška mitologija Medusa je pritegnila ljudi do točke, ko se ni več vrnila, zato se je tudi Versace odločil, da bodo njegovi izdelki imeli učinek Meduze na ljudi.

Torbe Versace

Priljubljene torbice Versace v različnih oblikah in velikostih:

Tukaj je 9 najboljših modelov torb Versace v različnih barvah in vzorcih za ženske in moške.

1. Torba Versace Bowler:

Versace Bowler torbica

Duavivo prodaja to žensko torbo Versace. Narejena je iz črnega usnja, ki se odlično poda k črni obleki. Obstaja privlačen zlati ročaj in okraski.

2. Črna usnjena torbica Versace:

Črna usnjena torbica Versace

Ta torba je narejena iz gladkega črnega usnja. Z zadrgo lahko zadržite, kar potrebujete, in jo pritrdite. Zlata kovinska razstavna torba je iz zbirke Versace.

3. Žametna torbica Versace Athena:

Žametna torbica Versace Athena

Ta pripomoček je posebej narejen iz žameta, ki spominja na mehko leopardovo kožo. Obstaja krona, obdana z vencem, listi in cvetovi. Za oblikovanje so bili uporabljeni odtenki rumene, bele in rjave barve, ki se dobro zlijejo z ozadjem. Zgoraj, spodaj, ob straneh, pašček in ročaji so iz masivnega temnega usnja. To oblikuje vrečko in jo naredi trdno in trpežno. Zapenjanje z zadrgo je na vrhu. Srebrne zaponke za ročaje in kitke dodajo obliko.

4. Torbice Versace – Luxe torbice:

Torbice Versace - Luxe torbice

Zagotovo želite nositi to torbo, ko se udeležujete zabave. Torba je narejena iz črnega usnja z zlatim kovinskim logotipom Versace spredaj. Primerno je, da je zlati verižni ročaj za prenašanje torbe.

5. Versace šivana bela usnjena ramena torba:

Versace šivana bela usnjena torbica na rame

Ta samooblikovana bela usnjena torba na ramenih ima na obeh straneh zlate okraske. Nekaj ​​belih ročajev ima zlato tkano kovino. Celotna postavitev torbe je privlačna in se dobro ujema, ko ste v beli obleki ali sariju.

6. Bela Versace jeans torba z verigo:

Bela Versace jeans torba z verigo

Ta torbica iz belega usnja ima dva ročaja. V notranjosti je en predal na zadrgo 38 x 29 x 13 cm. Obstaja notranji žep in zunanji žep z zadrgo.

7. Versace črna najlonska torbica za meduzo:

Versace črna najlonska torbica za meduzo

Moška torba je črna, tanka, najlonska torbica z logotipom podjetja. Za prenašanje je snemljiv tanek trak. Odprtina ima zapiranje na zadrgo. V notranjosti je usnjen logotip, žep na zadrgo. Obstaja tudi tonska tekstilna podloga, šivanje. Velikost je 10 x 6,75 palca.

8. Usnjene torbe iz črne verige Alce na rami:

Usnjene torbe iz črne verige Alce na rami

Torba ima obliko ovojnice in je iz naravne telečje kože. Ta torba Versace je kot nalašč za nošenje vaših osnovnih stvari. Obstaja snemljiva veriga, ki jo lahko podnevi obesite na ramena. Zvečer lahko isto vrečko uporabite kot večerno, tako da odstranite trak. Obstaja zgornji del lopute, ki ga lahko zaprete z magnetnimi zaponkami. Obstaja tudi notranja zadrga, odprt žep. Na sprednji strani je tudi podpisna plošča z zlatim okovjem.

9. Moški nahrbtnik Versace:

Moški nahrbtnik Versace

Tekstilni nahrbtnik za moške ima številne pasove, natisnjene v roza, modri, rumeni, črni in beli barvi. Črna notranja podloga ima tonske šive. Glavni predel je 13 ″ x 16 ″ x 4,5 ″ z dvosmernim zapiranjem na zadrgo. Ročaj na vrhu je iz črnega usnja. Na voljo so nastavljivi naramnice z logotipom podjetja v prednjem predelu na zadrgo z logotipom podjetja gun-me.

Vsaka torba ima logotip v zlati ali kovinski barvi in ​​veste, da je torba, ki jo kupujete, pristna in iz Versaceja. Vsekakor Medusa doda videz torbe.