Celine Vipiana je leta 1945 ustanovila svoje francosko podjetje Celine, pripravljeno iz usnjenih torbic. Torbe so narejene iz kož vodne kače, krokodila, kuščarja, teleta, jagnjetine itd. Zaradi teh torb si videti elegantno in prefinjeno; zelo dober razlog, da izstopate v množici. Zato si vsi, vključno z zvezdniki, želijo imeti torbe Celine.

Elegantni in trendovski modeli torbic Celine:

Oglejmo si nekaj najboljših ženskih kolekcij torb Celine za nakupovanje v Indiji.

1. Črna vesoljska kolesarska torba znamke Celine:

Črna vesoljska kolesarska torba znamke Celine

Torba v obliki vedra je dovolj prostorna za prenašanje vaših stvari. Ta dodatna barva je zunaj črna, znotraj pa naravna sončnica. Uporabljen material je naravna telečja koža in notranja podloga iz razcepljene telečje kože. Notranji žep na zadrgo in zunanji ploski žep na zadrgo sta namenjena organiziranju vaših stvari.

2. Celine Tote črne Croco torbe:

Črne Croco torbe Celine Tote

Ta pripomoček iz krokodilske kože črne barve izgleda drago in elegantno. Uporablja se lahko večkrat, na primer na obiskih, nakupovanju ali potovanju. Vreča je 30 x 30 x 18 cm, zato je prostorna za nošenje tistega, kar potrebujete. Nekaj ​​ročajev vam pomaga pri prenašanju.

3. Majhna torbica za rame v kašlju Carmin:

Majhna ramena torba za kasač v Carmin kuščarju

Ta privlačna, modna torba Celine je narejena iz podloge iz kuščarja in jagnječje kože. Svetlo rdeča barva je brezplačna za vsako damo, oblečeno v rdeče. Torba je majhna s 7 ”X 7” X 2 ”. Nastavljiv trak lahko spremenite na primerne dolžine za nošenje. Zunanji žep na hrbtni strani in notranji ploski žep sta namenjena organiziranju vaših stvari.

4. Mini vrečke Celine:

Mini vrečke Celine

Mini vrečke Celine so na voljo v temno rjavi, bež, rjavi in ​​oranžni barvi ter v več barvah. V svoji garderobi lahko vedno hranite enega ali več. S temi barvami zmešajte svojo obleko in jo nosite s stilom. Torba je dovolj velika, da lahko nosite vse, kar potrebujete.

5. Celine torbica za mikro prtljago:

Celine mikro torbica za prtljago

Ta izdelek je zelo majhen, izdelan iz črne in rjave barve gladke telečje kože s cevmi. Na dnu so čepi za zaščito. Za držanje torbe sta prisotna dva ročaja. Za lažji dostop je na vrhu zadrga. Notranji žep na zadrgo in dvojni ploski žep sta namenjena organiziranju stvari.

6. Velika torbica Celine Slouchy Tote:

Velika torbica Celine Slouchy Tote

Ta izdelek iz sijoče naravne telečje kože in deljene telečje kože je črne barve, zato se lahko ujema z barvo las ali oči, črnimi čevlji in oblačili. Notranji širok žep je namenjen prenašanju stvari, nato pa je pritrjen z vozlom ali zaponkami na stranskih vezalkah.

7. Fantomska torbica za srednjo prtljago:

Fantomska torbica za srednjo prtljago

Torbica v barvi otroški puder Celine se prilega vsaki obleki. Narejena je iz telečje kože in deljene podloge iz telečje kože. Na dnu so čepi za zaščito. Torbo lahko pritrdite z usnjenimi vezalkami na obeh straneh. Za vaše stvari so žepi na sprednji plošči in žep na zadrgo

8. Majhen Cabas Phantom z resicami:

Majhen Cabas Phantom z resicami

Nenavadna temno modra barva te torbe daje poseben slog. Narejena je iz podloge iz telečje in jagnječje kože. Nastavljiv pas je namenjen zategovanju okoli vrečke. V notranjosti enega žepa na zadrgo in dveh ravnih žepov za organiziranje stvari.

9. Zažgana rdeča in bela gladka vreča iz teleče kože:

Zažgana rdeča in bela gladka vreča iz telečje kože

Ta modna torba Celine je požgana v rdečih in belih barvah. Narejena je iz gladke telečje kože. Med nošenjem torbe in belo ali žgano rdečo barvo ali oboje boste videti čudovito. Ta predmet je moden in praktičen za formalno srečanje ali neuradno srečanje. Torba ima zadrgo in raven žep v notranjosti za organiziranje in prenašanje vaših stvari.

Ugotavljamo, da so torbice Celine na voljo v številnih odtenkih, oblikah, materialih in velikostih. Celine je v zadnjih 71 letih izdelovalo pestro paleto teh trendovskih torbic.