Dobivanje trajnega oblikovanja telesa je lahko stvar, ki jo danes mnogi razmišljajo. Za to se morate obrniti na strokovnjake, ki vas bodo vodili skozi celoten postopek in to storili tako, da vam bo športno prijetno.

V Indiji obstajajo različni saloni za tetoviranje, od koder lahko na svojem telesu naredite trajno obliko črnila. Skoraj na vsakem kotičku mesta je na stotine takšnih trgovin, tako majhnih kot velikih, celo to lahko poceni opravite v nakupovalnih središčih in drugih lokalnih trgovinah. Obstaja tudi veliko ljudi, ki to počnejo osebno in jih lahko opravijo za vas po zelo nizki ceni in po vaši želji.

Najboljši tetovažni saloni v Indiji

Ti ljudje nimajo lastnih trgovin, ampak strankam služijo po lastni želji. Pri njih lahko rezervirate tudi svoje seje. Vendar pa ljudje ponavadi radi rezervirajo seje v znanih trgovinah, kjer lahko poiščete strokovnega strokovnjaka, v primeru kakršnih koli težav pa se lahko vrnete v trgovino in se o težavi pogovorite z umetnikom. Takim ljudem se zdi bolj priročno. Lahko poskusite tudi to. V nekaterih trgovinah boste našli tudi strokovnjake in njihove pomočnike, ki se prav dobro spopadajo s svojim delom, ker ga profesionalno opravljajo pri številnih strankah.

Dobili boste tudi nekoga, ki lahko nariše načrte, izdelane po vaši meri, in vas bo vodil tudi skozi celoten postopek od pravilnega narisa oblikovanja do tega, da to pripelje na telo osebe s pripravo položaja telesa s svojimi čistili in drugi alkoholni izdelki ter tudi s strganjem las s položaja. Nato dajo šablono, ki je bila ustrezno pripravljena iz lista s črnilom, nato pa lahko preverite, ali vam je položaj primeren za šport ali ne. Ne pozabite tudi, da ima tetoviranje določene pomanjkljivosti. Če nameravate dobiti nekaj v temnih barvah, kot so starodavni vzorci, ga bo morda težko odstraniti, saj lahko pusti sledi črnila, tudi če ga odstranite z laserjem. Zato bi morali biti zadovoljni z barvami in dizajnom, ki ga želite uporabiti.

Najboljši tetovažni saloni v Indiji:

Spodaj je 10 priljubljenih salonov za tetoviranje v Indiji, od koder lahko oblikujete.

1. 3D Tattoo Studio Delhi:

3D Tattoo Studio Delhi

Ta studio je specializiran in poleg novih modelov vam lahko tudi izdela nove modele. Naslov te trgovine je Defense Colony, Delhi, A-454, 110024, v lasti in upravljanju Gupt Ram. Je eden najboljših tatoo umetnikov v Indiji.

2. Center za tetoviranje Lokesh Verma Devil’z:

Tatoo center Lokesh Verma Devil'z

To je v Delhiju in podrobnosti o modelih in cenah lahko dobite na njihovi spletni strani. To je zelo znan kraj, kjer lahko ustvarjate svojo umetnost. http://www.tattoosnewdelhi.com/.

3. KDz tetovaže iz Delhija:

KDz tetovaže iz Delhija

To so zelo strokovni ljudje, od katerih lahko naredite oblikovanje. Ustvarjajo modele po meri, tako da narišejo nekaj, kar bi vam lahko bilo všeč pri športu. Prav tako lahko dobite navodila glede izbire barv. Njihova trgovina je največja in od teh umetnikov zlahka dobite kakršno koli umetniško delo. Izobražujejo tudi ljudi, kot lahko vidite na zgornji sliki, če želite to kot poklic. Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani http://www.kdztattoos.com/.

4. Angel Tattoo Design Studio iz Delhija:

Studio za oblikovanje tetovaže Angel v Delhiju

Po meri izdelujejo kakršno koli obliko tetovaže, ki jo želite nanesti na svoje telo. Naslov te trgovine je G-17/1, Rajouri Garden, 110027.

5. Art n Skin tetovaže v Delhiju:

Art n Skin Tattoos v Delhiju

Vzdržujejo dobro higieno, poleg tega pa imajo tudi številne pomočnike, ki vam pomagajo pri izbiri dizajna in tudi barv. So zelo znani in njihov naslov je East Delhi, Nasproti Dayanand Vihar, Pankaj Plaza Center S-3 Shop v 2. nadstropju. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran http://www.artnskintattoos.com. Je tudi eden najboljših tatoo umetnikov v Indiji.

6. Večni izraz, Bangalore:

Večni izraz, Bangalore

Če želite po svojo zasnovo oditi v znano trgovino v Bangaloreju, potem je to trgovina, v kateri lahko oblikujete. To je eden izmed priljubljenih salonov za tetoviranje v Indiji.

7. Andyjev salon za tetoviranje Anjuna Goa:

Andyjev salon za tetoviranje Anjuna Goa

Za zabavne živali Goe, ki želijo oblikovati znanega umetnika, ki je na številnih svojih strankah naredil številna umetniška in ustvarjalna dela, lahko obiščejo ta majhen salon, kjer imajo zelo dobre higienske pogoje.

8. Brahma Tattoo Design Place v Bangaloreju:

Brahma Tattoo Design Place v Bangaloreju

To je zelo znan studio in je bil prvi, ki so ga odprli v mestu. Tu lahko dobite najbolj usposobljene umetnike, prav tako pa boste lahko dobili modele po meri. Njihove podatke lahko dobite na celotni spletni strani in veste o cenah. http://www.bramhatattoostudio.in

9. Studio White Star Kolkata:

Studio White Star Kolkata

Ta se nahaja v Salt Lake Cityju, v sektorju 3, naslov sektorja pa je ib-150. Če želite oblikovanje narediti od znanega umetnika in želite imeti tudi dobre higienske pogoje, potem je to trgovina, v kateri lahko oblikujete in izdelate obliko po meri. Všeč vam bodo tudi ustrezni higienski pogoji, ki jih vzdržujejo. Umetniki in pomočniki vam bodo dali tudi napotke pri izbiri ustreznega dizajna ali barve. To je tudi eden najboljših salonov za tetoviranje v Indiji.

10. Moksha Tattoo Studio Goa:

Moksha Tattoo Studio Goa

Vsi vemo, da je Goa zabava v tej državi. Tukaj je veliko salonov, kjer lahko oblikovanje naredite tukaj. Moksha je med drugim zelo znan salon. Torej, če želite oblikovati v cenjeni trgovini, je to lahko vaša trgovina. To je na Calangute Beach Road, Near Baga Circle, Arpora, Calangute, GA 403516. Specializirani so za vse vrste modelov in lahko tudi po meri ustvarijo risbo po vaši meri. Je tudi eden najboljših tatujev v Indiji.