Tetoviranje je priljubljena oblika umetnosti. Dobite lahko različne vzorce, kot so azteški, azijski in drugi cvetlični vzorci. V Chennaiju obstajajo različne trgovine, ki ponujajo to storitev.

Tatoo saloni v Chennaiju

Najboljši tetovažni saloni v Chennaiju:

Spodaj je 10 najboljših salonov za tetoviranje v Chennaiju, od katerih boste dobili svoj dizajn.

1. Trgovina s tetovažami Yantra v Chennaiju:

Tatoo saloni v Chennaiju

Ta trgovina je v lasti in upravljanju podjetja Sekhar. To je zelo priljubljena trgovina od takrat, ko je bila odprta. Od tega umetnika lahko dobite različne modele tetovaž. Prav tako lahko preverite njihovo galerijo slik in dobite več informacij na njihovi spletni strani http://www.yantratattoos.com/. Ti ljudje so specializirani tudi za prikrivanje modelov.

2. Talisman Tattoo Shop v Chennaiju:

Talisman Tattoo Shop v Chennaiju

To je zelo priljubljen studio, ki ponuja različne modele. Preverite lahko tudi njihovo galerijo umetniških del in njihove različne cene in cene, po katerih ponujajo svoje storitve. Številni južni zvezdniki so svoje modele dobili v tej trgovini. Če torej želite oblikovanje po meri ali majhno pisavo, lahko preverite njihovo trgovino. Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani http://www.talismantattoos.in/. To je eden najboljših salonov za tetoviranje v Chennaiju.

3. Panther Tattoo Shop v Chennaiju:

Panther Tattoo Shop v Chennaiju

To je dobro znano mesto v Chennaiju in mnogi južni filmski igralci in igralke so dobili svoje modele. Če želite črniti prilagojen vzorec, lahko preverite njihovo galerijo slik in preverite informacije o cenah in cenah, ki jih ta trgovina zaračunava. V tej trgovini lahko kupite plemenske, dekliške ali katero koli drugo vrsto cvetličnih odtisov. Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani http://www.tatcodesign.com/electric-rose-tattoo/panther-tattoos-chennai/.

4. Irezumi Tattoo Studio v Chennaiju:

Irezumi Tattoo Studio v Chennaiju

To je dobro znan studio, iz katerega lahko dobite svoj dizajn. Od tu lahko dobite vse vrste cvetličnih, žuželčnih ali drugih azteških vzorcev. Njihove pristojbine in cene so znane na njihovi spletni strani http://www.tattoosindia.com/. To je najboljša trgovina s tetovažami v Chennaiju.

5. Black Magic Body Art Tattoo Studio v Chennaiju:

Black Magic Body Art Tattoo Studio v Chennaiju

Ta trgovina je specializirana za prikrivanje modelov. Če želite, da trendovski dizajn prikrije vaš stari dizajn, potem lahko preverite to trgovino. Več informacij lahko dobite na njihovi facebook strani na https://www.facebook.com/blackmagicbodyartstudio.

6. Geo tetovaže:

Geo tetovaže

To je zelo znana trgovina, ki ponuja stalne modele. Preverite lahko raznolikost glamuroznih modelov, ki jih ponuja ta trgovina, kot so maorski, cvetlični odtisi in drugi umetniški vzorci. Več informacij in informacij o cenah lahko dobite na njihovi spletni strani http://www.geotattoos.com/. Je najboljši tetovator v Chennaiju.

7. Maha Tattoo Studio v Chennaiju:

Maha Tattoo Studio v Chennaiju

Številni južni zvezdniki so svoje modele dobili v tej trgovini v Mylaporeju. Več informacij in galerijo slik lahko preverite na http://www.justdial.com/Chennai/Maha-Tattoo-Studio-%3Cnear%3E-Mylapore/044PXX44-XX44-120517145940-M7S8_BZDET. Je eden izmed priljubljenih salonov za tetoviranje v Chennaiju.

8. Studio za tetovaže Living Ink Tattoo v Chennaiju:

Living Ink Tattoo Studio v Chennaiju

To je dobro znana trgovina s črnilom na jugu. Njihove cene in umetniške zasnove lahko preverite na njihovi spletni strani http://www.getithotdeals.in/deal/living-ink-tattoo-studio-get-79-discount-offer-on.

9. Trgovina s tetovažami v Chennaiju:

Trgovina s tetovažami v Chennaiju

To je priljubljeno mesto za oblikovanje body artov, od koder lahko dobite plemenski ali azijski dizajn. Če se želite učiti v tej trgovini, se lahko te umetnosti naučite tudi od strokovnjakov v tem studiu. Lahko dobite tudi vzorce ptic ali druge vrste vzorcev, prilagojene vašemu okusu. Podatke o cenah in slikah galerij njihovih modelov lahko dobite na njihovi spletni strani na naslovu http://thetattooshop.co.in/. Je eden najboljših centrov za tetoviranje v Chennaiju.

10. INK-The Tattoo Studio v Chennaiju:

INK-The Tattoo Studio v Chennaiju

To je priljubljena trgovina, kjer lahko dobite svoj dizajn v Chennaiju. Več informacij lahko preverite tudi v galeriji njihovih modelov na njihovi spletni strani. Je tudi najboljši tattoo umetnik v Chennaiju.

Pomagajte jim pridobiti dodatne centimetre. Čeprav bi vam paket omogočil hitro in hitro rast, te snovi in ​​stimulansi vsebujejo v sebi kemikalije, zdravila in steroide, kar pa ni nekaj, s čimer je telo združljivo. Ta stimulator se moti z naravnimi hormoni telesa in ga tako omejuje. Ko nehate jemati te izdelke, bi se vrnili tja, od koder ste začeli. V primeru telesnih sprememb se vedno držite naravnih bolezni. Ne zavajajo vas https://www.facebook.com/INK.The.Tattoo.Studio.