Sandale so bile vedno najtežja izbira, kar je odvisno od številnih stvari, kot so velikost noge, podjetje, model, barva itd. No, če ne morete spremeniti nog, potem spremenite sandale. Da, sandale lahko drastično opredelijo in spremenijo vašo osebnost. Koliko nas ve, da na trgu obstajajo različne vrste sandalov. Toda ali vemo, katero naj oblečemo? Kakšne vrste sandalov se bodo razmetale visoke ali nizke dame? Katere sandale naj nosijo majhna ali težka dekleta??

Torej, ne skrbite. Prepričan sem, da ste se po vsem tem morda zmešali. Oglejte si 18 najboljših vrst sandalov s slikami, ki vam bodo dale popolno predstavo o sandalih. Ta objava bo kot hiter vodič za sandale za vse vas. Poskrbeli smo, da naštejemo najnovejše sandale v modi.

Različne vrste sandalov s fotografijami:

Najdemo tukaj z omenjenimi sandali novega modela s podobami, ki lahko zamenjajo vaš videz.

1. Lesene sandale:

Lesene sandale

To so najnovejši sandali, ki so postali priljubljeni že nekaj časa. Te nove sandale so narejene iz lesa, ki je pravzaprav trpežen in trden material. Podobno je denim. Odporne so na vodo in prah. Tukaj je preprost brez zaponke. Na voljo so tudi v različnih velikostih in modelih, ki bodo trajali dlje časa.

2. Tatami sandale:

Tatami sandale

Druga najljubša ženska zbirka je sandali Tatami. Ponuja maksimalno udobje in je z ravnimi petami. Večinoma so v zaponki in se udobno namestijo na vaše noge, da ustrezajo različnim velikostim. Večinoma so rjave barve in so tudi črne.

3. Usnjeni sandali:

Usnjeni sandali

Usnjeni sandali so dragi, vendar trajajo res dolgo. Na voljo so v najrazličnejših modelih, vzorcih in velikostih. Ta vrsta novih ženskih sandalov izgleda zelo lepo na nogah. Znano je, da usnje ponuja udobje za pete in prste. So tudi lahki.

4. Sandale z vrvjo:

Rope sandale

Vrvni sandali so še eni elegantni sandali, ki izgledajo edinstveno in so prepredeni z vrvmi, ki so navite okoli noge. Je udoben za nošenje in ga je malo redko najti. Ta na dnu nima gume in je večinoma ročno izdelan. Je nastavljiv in je v uporabi že zelo dolgo.

5. Kovinski sandali:

Kovinski sandali

Kovinski sandali so najboljši in lepi sandali, čeprav so njihovi stroški običajno visoki. Med temi elegantnimi sandali lahko najdete različne barve in so različnih vzorcev in velikosti. Veliko jih najdemo v spletnih trgovinah in prihajajo z zaponko ali brez. Nekateri so ploski, drugi pa ozdravljeni.

6. Ženske sandale na klin:

Ženske sandale na klin

Ženske sandale na klin so običajno visoke pete in so v črnih kombinacijah. Običajno delajo s kratkimi hlačami ali mini krili. Zapenjani so in potrebujejo nekaj vaje, preden jih lahko udobno nosite in se sprehodite.

7. Ravne sandale:

Ravne sandale

Ravne sandale so najpogostejše in najbolj udobne sandale za nošenje. Te so lahko dostopne in so relativno poceni. Prihajajo v zaponki in imajo različne barve. Lepo izgledajo na nogah in ponujajo veliko velikosti in vzorcev.

8. Gumijasti sandali:

Gumijasti sandali

Ti gumijasti sandali so nove modne sandale. So udobni za uporabo in odporni na čas. Lahko jih enostavno očistimo z vodo in posušimo na soncu, da odstranimo vonj ali umazanijo. Ta vrsta sandalov za dekleta je idealna za dolgo uporabo, zaponka pa nudi dodatno udobje in prileganje.

9. Čipkasti čevlji:

Čipkasti čevlji

Ta elegantna sandala je najpogostejša in verjetno najstarejša oblika čevljev. So preproste in imajo čipke. Ta slog čevljev je na voljo v najrazličnejših odtisih in stilih. Danes so čipkasti čevlji s cvetjem ali bleščicami precej pogosti, ki so različnih velikosti in vzorcev, ki ustrezajo velikosti čevljev..

10. Mačje pete:

Mačje pete

Ta najnovejša sandala v modi so pol formalni in pol zabavni čevlji. Imajo rahle izrezane pete, ki dajejo zelo dobro obliko vašim stopalom. Na voljo so tudi v različnih barvah in vzorcih. Pravzaprav so to najmanjše in najudobnejše pete za nošenje in imajo majhno peto, ki doda videz.

11. Sandali s konicami:

Sandali s prsti

Ta posebna sandala je popolnoma formalna. Prikazujejo popolnoma zašiljeno sprednjo stran, ki izgleda zelo elegantno. Večinoma je mat. To izgleda zelo elegantno in minimalistično. Idealen je za ta uradna srečanja in izgleda lepo v različnih barvah. Prihajajo z zaponko ali brez.

12. Gladiatorji:

Gladiatorji

Sandali Gladiators so dolgi sandali. Na voljo je v različnih vzorcih in oblikah. Tudi v različnih letnih časih jih lahko nosite večkrat. Najbolje izgledajo, če jih nosite z enim kosom in kratkimi oblekami. Tako se lahko v celoti razmetavate s svojimi gladiatorji in nogami. Lahko pridejo v petah ali v ravnem vzorcu. Ravni vzorci so najpogostejši. Če želite izbrati nove elegantne sandale, se odločite za te.

13. Natikači:

Japonke

To so najbolj udobni in srčkani sandali. To so tisti, ki jih vsak dan nosimo doma. Prihajajo v najrazličnejših barvah in vzorcih. Torej, s čudovitimi barvami in vzorci, lahko te japonke enostavno nosite zunaj. Videl sem veliko ljudi, ki so se med potovanjem razmetavali s temi japonkami. Ta kul sandala je tudi zelo udobna in kot nalašč za vsakodnevno nošenje. Ti so na voljo v vzorcu ravnih in pete. Poleg tega je to precej poceni. Zlahka jih najdete v lokalnih trgovinah. Kupite jih pri dobri znamki in zagotovo bodo trajali dlje časa.

14. Ravna:

Ravna

To so sandali iz devetdesetih, ki se zdaj znova vračajo kot nova oblika sandalov. Vsi smo jih v otroštvu dolgo nosili in se razmetavali. Obstajajo različni slogi ploščatih sandalov. Z lahkoto se lahko odločite med razpoložljivimi možnostmi. Ta vrsta sandalov in njihovo ime so nekoč pogosto slišali in se odločili za modne sandale.

15. Stiletto:

Stiletto

To so sandale z visokimi petami. Imajo precej visoke in tanke pete. To so idealne sandale tipa modela. Izgledajo precej elegantno in podobno modelu. Te so kot nalašč za koktajl zabave, zmenkov in celo za tiste zabave v modni paradi. Trenutno so na voljo v najrazličnejših barvah in odtisih. Toda navadne enobarvne barve izgledajo najbolje.

16. Črpalke:

Črpalke

Črpalke so drugi elegantni sandali. Te črpalke so v današnjem času naredile val. To so navadne enobarvne sandale s precej petami. Ta peta se giblje od 2-3 centimetrov. So popolna formalna oblačila za vašo svečano obleko in so večinoma v črni barvi, ki jim daje pravi profesionalni videz.

17. Sndale z zadrgo:

Sling Back Sandale

Ta slog sandala je precej podoben črpalkam. Imajo pa precej visoke pete več kot celo v 2 centimetrih. Imajo zaobljene ali koničaste prste. Toda zadnji del ni pokrit. Je popolnoma odprt. Te sandale so na zabavah precej pogoste in jih je v Indiji zelo pogosto videti. Ta preprosta vrsta sandalov za dekleta je še ena priljubljena izbira med mnogimi.

18. Čevlji Mary Jane:

Čevlji Mary Jane

To je ameriško ime šolskih čevljev. Zaprti so z rahlo zaobljenim sprednjim delom. Sredi teh sandalov je pašček, ki pomaga obdržati čevelj na mestu. Ponujajo maksimalno zaščito za vaše pete in jo ščitijo pred prahom.

Torej, to je bilo vse o različnih vrstah sandalov. Z lahkoto jih najdete po različnih cenah in na različnih lokacijah, bodisi na spletu ali brez povezave. Navdihnjeni so, da izgledajo elegantno in impresivno, hkrati pa se primerno prilegajo vašemu oblačilu. Nekateri so preprosti in trendovski, drugi, kot so stileti, pa zahtevajo nekaj vaje za udobno hojo.