Vipul Sarees je blagovna znamka, ki je revolucionirala nakupovalne izkušnje saree za indijske ženske. Verjame v to, da se znova odkrije za stranko vseh generacij. Ta ideologija je pripomogla, da je blagovna znamka zdržala skoraj 40 let. Vipul sarees ima lastne proizvodne enote s sedežem v mestu Surat v Gujaratu. Ta blagovna znamka je znana po visokih kakovostnih in mednarodnih standardih tekstilne proizvodnje. Vipul sarees so podprle številne znane osebnosti, kot je Raveena Tandon, ki je redno nosila svoje zbirke. Je tudi ena redkih indijskih blagovnih znamk, zaradi katere je bila Indija ponosna zaradi svojih izvrstnih modelov saree. V tem članku bomo obravnavali nekaj najboljših modelov v zadnji zbirki Vipul Sarees.

Čudovite Vipul Sarees s slikami:

Tukaj je naših 11 najboljših lepih Vipul Sarees s slikami, kot sledi.

1. Črna in večbarvna Vipul Saree:

Vipul Sarees 1

Izkoristite najnovejše barve te sezone in to povejte s stilom. Ta oblikovalska saree v črnem šifonu je popolnoma uokvirjena z vročo rožnato obrobo. Spodnja polovica saree je sestavljena iz kontrastnih modrih in zelenih črt ter osupljive črno -bele razpokane oblike trikotnika. Nosite to saree kadar koli in govorite o mestu. To je ena najboljših večbarvnih vipul sari.

2. Rumeno -črni svileni saree Bhagalpuri Vipul:

Vipul Sarees 2

Milost in eleganca opredeljuje žensko, ki nosi to saree. Zaradi bogate zlato rumene barve te svile bhagalpuri, združene z debelo črno obrobo s pisanim cvetličnim dizajnom in tankim vročo rožnatim okvirjem, je to edinstven kos. Bodite sijoči in kraljevski v tem čudovitem kosu. To je ena najboljših vipul svilenih sari.

3. Živahen rumeni šifon Vipul Saree:

Vipul Sarees 3

Očarajte množice v tem živahnem rumenem šifonskem sareeju. Barva sonca, sreče in upanja razkrije vašo veselo plat v tej svetlo obleki. Saree ima osupljiv ročni tisk po dolžini in ima rdečo in zeleno okrašeno zlato obrobo. To je ena izmed priljubljenih safir iz šifona.

4. Mehki odtenki Art Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 4

Med najnovejšo paleto sare v zbirki je ta osupljiva umetna svilena saree. V najbolj pomirjujočem, svežem, rumeno zelenem odtenku je saree obrobljeno v škrlatni barvi, bela palla pa ima čudovito podrobno obliko drevesa. V tem ekskluzivnem kosu se počutite elegantno in elegantno. To je ena najboljših vipul svilenih sari.

Poglej več: Modeli vezenja Saree

5. Sivi toni črtasto Bhagalpuri Vipul svilena saree:

Vipul Sarees 5

V tem svilenem kosu bhagalpuri se počutite elegantno in rafinirano. Saree je sestavljen iz debelo črtastega učinka v dvojnih sivih odtenkih. Saree, uokvirjena v čudovitem modro -zelenem dizajnu, daje vtis pavovega perja. Ko to oblečete, boste zagotovo sijoči in ljubki. To je ena najboljših vipul svilenih sari.

6. Večbarvno natisnjen Vipul Saree:

Vipul Sarees 6

Bodite lepi kot slika v tem večbarvnem oblikovalskem sareeju. Ta abstraktna tiskana saree je ekskluzivna in primer ustvarjalnega duha. videti, kot da ste ravnokar stopili iz slike v tem živahnem kosu. Mehke in plavajoče, barve so živahne in lepe, vzorci pa dodajo dodaten umetniški pridih. To je ena najboljših večbarvno natisnjenih vipul saree.

Poglej več: Jacquard Sarees

7. Navadna roza Georgette Vipul Saree s tiskano obrobo:

Vipul Sarees 7

Izjemen kos, ki vam omogoča, da raziščete svojo ženskost, to je elegantna saree v miru in rožnatih odtenkih, čudovito obrobljena v obrobi z učinkom vrtnice in smetane. V tem čudovitem sareeju iz georgette izgledate preprosto osupljivo in elegantno, a privlačno. To je ena izmed čudovitih vipul georgette sarees.

8. Čista svilena svetlo modra Vipul Saree:

Vipul Sarees 8

Ta izvrstna saree iz čiste svile vam resnično omogoča, da razkrijete bistvo ženske, ki ste. Zgornja polovica in pallu sta odtenka akva in nebesno modra ter se lesketata v različnih tonih. Spodnja polovica je natisnjena rjava barva, ki svežini modrine doda globino in značaj. Barve se med seboj odlično dopolnjujejo, tako kot bi ženska, ki krasi kos. To je ena izmed čudovitih vipul svilenih sari.

Poglej več: Zbirka Jamdani Saree

9. Block Print Crepe Vipul Saree:

Vipul Sarees 9

Rustikalni toni te čudovite krep dodajo globino, blok tisk v zeleni barvi pa pridih tradicije. Zlato rjava in jantarna barva vzbujata občutke jesenskih dni, medtem ko vključitev slive daje sareeju dodaten razred in prefinjenost. Čudovita saree za vsak čas in vsako starost. To je ena izmed čudovitih krep vipul sarees.

10. Vipul šifon Sarees:

Pasteli so nov trend v modni industriji. Tudi neveste v svojih poročnih dneh sprejemajo te trezne barve. Ta ljubka roza saree iz kolekcije Pastel raj Vipul. To je svež, lahek saree in ima nežen cvetlični pridih. Seznanite ga s srčkano bluzo, da bo videti kot indijska punčka Barbie.

11. Vipul bombažne sare:

Bi radi izgledali kot angel? Ta belo -zlato črtasta saree je ena najboljših. Izgleda zelo kraljevsko in je nepremagljiva izbira. Ta saree prihaja z ustrezno bluzo. Seznanite ga z zlatim čokerom in uhani z izjavami, zagotovo boste videti kot sprehajajoča se vila, ki govori.

Najnovejša kolekcija Vipul sarees ponuja vsakomur nekaj. Ta znamka ponuja vse od tekočih šifonov do kraljevske svile. Vipul sarees so cenovno dostopna oblikovalska oblačila, ki ustrezajo proračunu običajnega moškega. So elegantne, elegantne, a primerne za vsak žep. Zbirke se občasno posodabljajo, da se zagotovi njihovo hitrost na močno konkurenčnem trgu. Upamo, da cenite dejstvo, kako je indijska znamka saree naredila pečat na mednarodnem trgu.