Modeli saree iz bombaža iz Kerale so kos privlačnega kostuma, ki ga lahko nosite na kateri koli dan za vsak dogodek. Indija je že dolgo uveljavila svojo nacionalno obleko kot saree, ki je preprost kos oblačila, ki se ovije okoli telesa. Za boljši del so sare zdaj v različnih odtenkih, barvah in vzorcih tkanin. To prihaja tudi iz različnih držav v Indiji, kjer si različne kulture delijo različne vzorce in odtenke. Naše občudovanje Kerale saree ne bo nikoli umrlo.

Kerala sarees prihajajo iz svile, bombaža in ročnega statva. Je pretežno bela z enobarvno obrobo. Včasih se pojavijo privlačni mejni modeli, ki se vrtijo okoli glavnih tem zgodb o Ramajani ali Krišni. Včasih bi bili preprosti abstraktni modeli. Privlačni modeli in vzorci so prava poslastica za oči. Tudi bluza je bele barve, ki se bo ujemala z obrobo saree. Kerala sari je znan kot kulturni kostum žensk skupnosti Kerala. Njegova milost in privlačnost zlate meje privlačno nasprotujeta navadnemu belemu mundum neryathumu, saj je tradicionalno znano, da keralitske ženske simbolizirajo malajalske ženske. Tradicionalno se nosi na Onamu in celo ob kakšni drugi posebni priložnosti. Oblačila so običajno priljubljena na porokah hindujcev.

Najnovejše bombažne sare Kerala za leto 2018:

Tukaj je vaš vodnik po številnih privlačnih odtenkih kerala sarees, ki postajajo vse bolj priljubljeni v Indiji.

1. Oranžna je nova črna:

bombaž keraala 1

Oranžna je nova barva, ki jo ta gen športi, in v tej sezoni gre za svetlost v barvnem smislu. Ko je oranžna v kombinaciji s trdno črno, izgleda osupljivo lepo in zato združuje najboljšo od teh dveh barv. Črna je v čistem šifonu s širokimi oranžnimi obrobami. Ob palu saree so vodoravni trakovi, ki dodajo videz.

2. Premagaj belo:

bombaž keraala 2

Pogosto so barve Kerale običajno mehke in trezne, pri čemer je večina odtenkov otrezna. To je ena od verodostojnih keralskih saree z belo satensko podlago. Meja ali par, kot pravimo, je narejen iz satenskega zlata, ki poudari belino telesa. Predstava pa krade predvsem originalna barva, ki zapolnjuje pallu in mejo. Opazite dizajn v pallu, to je čudovita slika.

3. Rdeča preobremenitev:

bombaž keraala 3

Ta saree je napolnjena z življenjem in barvami, kjer se goreče poželenje vrže v kup golih in črnih odtenkov, vzorci, ki so se pojavili, pa so nas preprosto očarali. Osnovna barva za saree je rdeča, ki je nekoliko mat, a lepa. Preostanek sareeja skupaj z mejo je bež z modrimi cvetličnimi in črnimi detajli.

4. Popravek barve:

bombaž keraala 4

Ta saree je mešanica in ujemanje zabavnih živahnih barv. Saree ima osnovno belo barvo na sprednji strani navzgor, kjer mehke črte določajo redek vzorec zgornje polovice. Meja sareeja je narejena v sladko rožnati barvi, za spodnji del pa bo kanarsko rumena odlična izbira s čudovitim črnim detajlom.

5. Trezno zlato:

bombaž keraala 5

Zlato je mogoče pridobiti iz pristnega satena, ki meji na saree, toda za preostanek saree je telo in vse v trezni goli barvi umazano bele in bež barve. Celotna saree je popoln videz v kombinaciji z zlato ali bakreno-zlato bluzo, ki se ujema s sareejem ali majhnim detajlom na pallu. To je rahlo spremenjena bombažna saree Kerala.

6. Pekoča breskev:

bombaž keraala 6

To je lahko za vas enostavna vsakodnevna saree, ki je precej trendovska in hkrati dovolj trezna za vsakdanji videz. Osnovna barva saree je globoka breskev, ki izgleda neverjetno, če je na meji seznanjena z različnimi roza odtenki. To lahko celo združite s črno bluzo.

7. Rožna nagrada:

bombaž keraala 7

Najboljše omembe so rožni cvetovi iz popolne bele barve, vendar to ni samo razlog, zakaj tako zelo privoščimo to saree. Osnovna barva saree je satenasto roza z globljim in tanjšim vodoravnim črtastim videzom. Meja saree pa je videti veličastno v kraljevsko modri barvi. Umazano bela bluza je lahko idealna izbira.

8. Posebnost Kerale:

bombaž keraala 8

To je popolna saree za poroko ali sprejem, ko bi se razkošje in ekstravaganca oblačila dobro ujemala s situacijo. Spodnji konec sareeja je umazano bele barve z mehko breskevino, zgornji del pa je nežno roza. Sari je močno okrašen, okrašen in okrašen z dragulji.

9. Enostavno bombažno saree:

To je vrhunska bombažna saree Kerala, ki je preprosto preprosta. Ima lepo in majhno zlato obrobo. Za vzdrževanje pa je potrebno nekaj truda. Ko operete saree, jo namočite v raztopino škroba in nato dobro sperite. Posušite ga na sončni svetlobi. Ta postopek bo zagotovil, da bo bombažna saree ostala trdna in se ne bo drobila po enem pranju. Ujemajte se z oblikovalsko bluzo brez rokavov ali z običajno bluzo z zlato obrobo.

10. Kerala Saree z oblikovanjem:

Tukaj je bela bombažna saree iz Kerale z minimalnim dizajnom po celem telesu saree. Oblika v rdeči barvi je lep kontrast s polno belo saree. Ujemajte se s svojim slogom bluze ali pa jo pustite brez rokavov. Najmanjši nakit in ustrezne zapestnice vam bodo dali eleganten videz, ki ste si ga vedno želeli.

11. Natisnjena barvita Kerala Saree:

Oglejte si to čudovito in živahno pisano saree iz bombaža iz Kerale, ki je mila za oči, a kljub temu čudovita. Telo saree je mešanica rumenega tiska in alternativno zloženih tiskovin. Ujemajte ga z zapestnicami iste barve. Bluza brez rokavov bo prava izbira za to saree. Nosite to za vsako priložnostno zabavo ali priložnost.

12. Umazano bela ročna roba:

Umazano bela ročna roba

To je sivo bela rdeče/gorčično vezena kerala bombažna ročna saree. Ročne bombažne sare iz Kerale razkrivajo čisto lepoto in trud, ki se vloži za njeno izpopolnjevanje. Meja ima rdečo barvo tankega traku. Preizkusite običajno bluzo, da bo preprosta, in jo dopolnite z lepim nakitom, da dopolnite videz.

13. Kerala bombaž Kasavu:

Kerala Cotton Kasavu

Kasavu, kot je tradicionalno znan, je tradicionalni dizajn kerala saree, ki je resnično preprosta bela saree z zlato barvo. Zlata obroba je lep kontrast z belo barvo in običajno je prednostna zlata bluza ali bela bluza z zlato obrobo. Pustite jo plavajočo ali jo zavežite tako, kot želite.

14. sivobel Kasavu:

Off-White Kasavu

To je tradicionalni sivobel kasavu, ki ima preprosto sivobelo obrobo. Preprost zapestnik in ujemajoča se bluza se bosta odlično podala k sareeju. Pallu ima nadomestne trakove zlate in sivo bele barve, ki se čudovito ujemajo s sareejem, zaradi česar je videti izjemno preprosto in lahko.

Kerala sarees so navdihnjene, da izgledajo zelo preprosto. Ne glede na to, ali vam je všeč bluza brez rokavov ali cela dolžina, ne bodo nikoli navdušile. Izberite iz ponudbe bombažnih, svilenih, tiskanih in kasavu sarejev, ki so na voljo v različnih barvnih odtenkih in vzorcih. Toda poiščite na spletu ali pojdite dol, da pobrskate po zbirki trgovin in izberete tisto, kar vam je najbolj všeč. Ne pozabite se razkazovati v slogu. To poletje naj bo preprosto z nekaj čudovitimi odtenki Kerala!