Nauvari pomeni devet metrov. Te sare so narejene iz ene same 9-metrske tkanine, kjer se pojavi izraz “Nauvari”. Ponašajo se z nekaterimi najboljšimi modeli za sare doslej in imajo nekaj edinstvenih vzorcev na njih. Če iščete drugačno različico sare, ki sledi drugačnemu trendu modelov in edinstvenih vzorcev, bo to ena najboljših. Privlačen vzorec na njih je zelo privlačen in bo primeren za vse ženske tam zunaj.

Nauvari je brezčasen in tradicionalen maharaštrijski saree, ki je preživel generacije. Ali nismo videli, da bi jih Madhuri Dixit in Deepika Padukone nosili v slogu in milosti?

Zanimivo je, da ima saree v slogu Nauvari svoje korenine v vojni. V prejšnjih časih so maratha ženske vodile bitke skupaj z moškimi in čutile so potrebo po oblačilu, ki je pomagalo pri prostem gibanju. Ta ideja je rodila savari Nauvari. Zanimivo, kajne? Dodatno udobje izhaja iz olajšanja, da vam ni treba nositi spodnje spodnje jopice!

Čudovite Nauvari Sarees za ženske s slikami:

Tu je 18 najboljših vrst Nauvari sare skupaj s kratkim opisom, o katerih bi zagotovo morali vedeti.

1. Modra Nauvari Silk Saree:

Modra Nauvari Silk Saree

To je precej preprosta Nauvari saree, ki ima čudovit dizajn. Privlačen vzorec, ki ga ta saree prikaže na delu pallu, ki ga kasneje potegnejo na vrh, da pokrije glavo, je ena najboljših stvari pri tem sareeju. Ta saree se bo ljudem zdel zelo privlačen predvsem zaradi tega posebnega dizajna. Tako lepa je, da bi lahko zlahka rekli, da je ena najboljših sare vseh časov pod Nauvari sarees.

2. Brahmani Nauvari Saree:

Brahmani Nauvari Saree

To je še en neverjeten slog Nauvari saree. Čudovit vzorec te saree bo popolnoma primeren za vse ženske, ki so pripravljene izgledati najbolje z indijskim slogom oblačil. Vijolična barva te saree in rumenkast vzorec na delu pallu sta verjetno nekaj najboljšega pri tej saree.

3. Mešanica bombaža Nauvari Saree:

Bombažna mešanica Nauvari Saree

To je ena najboljših Nauvari sare vseh časov. Ima mešanico bombaža, zaradi česar je udobno nositi. Vijolična barva gre z roko v roki z zasnovo na njej, in za vse dobre lastnosti, ki jih prikazuje ta saree, lahko trdimo, da je ena najboljših Nauvari sare vseh časov.

4. Bollywoodska lepotna selekcija Nauvari Saree z veliko obrobo:

Bollywoodska lepotna selekcija Nauvari Saree z veliko mejo

Tukaj je neverjeten vzorec Nauvari saree, ki ga je nekoč nosila ena najboljših bollywoodskih lepot vseh časov. Ta je tako neverjetna, da bo skoraj vsaka ženska pripravljena na to. Vzorec, narejen na obrobah in sprednjem delu, ga naredi tako nosljivega, za vse odlične lastnosti pa lahko rečemo, da je eden najboljših Nauvarjevih sare vseh časov.

5. Umetniški Nauvari Paithani Saree:

Umetniški Nauvari Paithani Saree

Tukaj je ena najboljših sare vseh časov. Ta Nauvari Paithani saree je ena najboljših tam zunaj in zaradi vseh ogromnih razlogov je ena tistih stvari, ki jih bodo ženske rade nosile ob posebnih priložnostih, če so resnično pripravljene nositi šport v indijskem videzu. Umetniški vzorci na tej čudoviti saree bodo primerni za vse ženske, zaljubljene v barve. Ker je v tej posebni Nauvari saree hud prikaz barv, je to morda prava izbira za vas.

6. Rumena Nauvari Saree:

Rumena Nauvari Saree

Če potrebujete eno najboljših sare vseh časov, potem je to morda pravo za vas. Rumena barva te saree je vsekakor nekaj, kar občudujejo vse ženske tam zunaj. Srčno boste cenjeni, ker to saree nosite povsod, kjer jo nosite.

7. Svetlo roza Nauvari Saree:

Svetlo roza Nauvari Saree

Tukaj je Nauvari saree, ki ima rožnato barvo, in z dobrim razlogom je ena najboljših Nauvari sare, ki jih bo človek kdaj našel. Najboljše lastnosti te saree so svetlo roza barva skupaj s težkim kovinskim vzorcem palice. Majhni zapleteni vzorci na rožnati površini so ena najboljših stvari pri tem sareeju, zato lahko rečemo, da je ta saree tako lepa.

8. Marathi Nauvari Saree:

Marathi Nauvari Saree

Barva, ki jo prikazuje ta saree, je predvsem ena najboljših stvari pri tem sareeju. Najboljša stvar pri tem sareeju je, da bodo ženske izjemno udobne s tako čudovitim dizajnom na telesu. Meje so tudi precej lepo okrašene. Za to saree lahko rečemo, da je popoln paket tradicionalne lepote s stilom.

9. Čudovita Nauvari Saree:

Čudovita Nauvari Saree

Tukaj je nekaj, kar bo občudovalo skoraj vse ženske. Čudovit vzorec, ki ga ta saree obdaja s čudovito barvo, navdihuje skoraj vse moške in ženske. Če ste pripravljeni športiti po svojih najboljših močeh, potem je to nekaj, kar si želite.

10. Priložen bombaž Nauvari Saree:

Casual Cotton Nauvari Saree

To je zagotovo ena najpreprostejših Nauvari sare vseh časov. Čudovita tekstura tega saree prikaza je nekaj, česar vsi ljubitelji saree ne morejo priča vsak dan. Če ste pripravljeni prikazati svoj najboljši videz, vam bo to morda pomagalo pri tem. Preizkusite to udobno obliko Nauvari saree.

11. Peneča oblikovalka Nauvari Saree:

Peneča oblikovalka Nauvari Saree

Tukaj imamo eno najprivlačnejših Nauvari saree, ki jih bo kdo kdaj našel. Če ste pripravljeni dati nov videz v oblikovalskem poslu, je to zagotovo prava stvar za vas. Zraven bo šla bluza podobne barve. V primeru, da se sprašujete, ali bi se kjerkoli predstavili, je to najboljša izbira za vas. Lepoto bo dodala bluza kontrastne barve.

12. Vijolični južnoindijski žakard Nauvari Saree:

Vijolični južnoindijski žakard Nauvari Saree

Tu je vijolična saree, ki spada v kategorijo Nauvari sarees. Majhni zapleteni vzorci, narejeni na površini te saree, bodo opravili delo, da boste videti zelo impresivno. Saree je navdihnjena, da izgleda kot južnoindijski slog in služi prav temu. Ujemajte jih z lepo bluzo modnega vzorca in minimalnim nakitom, da naredite veličasten videz.

13. Maharaštrijski oblikovalec Nauvari Saree:

Oblikovalec iz Maharaštrije Nauvari Saree

To je spet čudovit videz Nauvari saree, to je oblikovalska saree. Izrazita značilnost te saree je v bistvu zato, ker je barva ena najboljših stvari pri tem oblikovalskem sareeju. To bo še ena oranžna Nauvari saree za poroko. Ujemajte jih s čudovitimi zapestnicami, uhani in ogrlicami, da dobite popoln poročni videz. Zasijajte in obrnite oči!

14. Nauvari Saree s tamilskim videzom:

Nauvari Saree s tamilskim videzom

Če iščete nekaj povsem novega in privlačnega, vam bo to pomagalo, tako da boste videti izjemno privlačni. To je navdihnjeno s tradicionalnim tamilskim videzom, ki je svetel in dobro videti. Ta Nauvari saree je resnično tradicionalna in lepa.

15. Oblikovalec Pune Nauvari Saree:

Oblikovalec Pune Nauvari Saree

Nenazadnje je to spet ena najboljših Nauvari sare vseh časov, ki ima zelo privlačen vzorec na telesu. Pallu je vsekakor ena najboljših lastnosti te saree in iz vseh dobrih razlogov bo ta saree popolnoma v redu za ženske, ki so pripravljene svojo najboljšo podobo prikazati s sareejem.

Najboljši Nauvari Sarees za poroko:

Poročna zbirka Nauvari saree ponuja vrsto barv in vzorcev ter izbiro med katerimi lahko izbirate. Oglejte si že pripravljeno zbirko Nauvari sarees, ki navdihuje poročni videz.

1. Tradicionalna poroka Nauvari Saree:

Tradicionalna poroka Nauvari Saree

Ta saree je polno rumene barve in je tipična maharaštrijska sava Nauvari, ki je verodostojno ogrnjena kot maratščina. Ima minimalno zasnovo in je enostaven po telesu in pallu. Meje so rahlo sijoče in svetlo modre, da dajejo kontrastni videz.

2. Poroka Nauvari Saree Full Red:

Poroka Nauvari Saree Full Red

Še ena Nauvari saree, ki preprosto jemlje. V tej poročni sezoni preizkusite to pristno poročno rdečo Nauvari saree, ki ima pike po vsem telesu na beli barvi. Bluza je iste barve in je navdihnjena, da izgleda preprosto z minimalnim dodatkom. Kaj pa ta svetlo rdeča barva Nauvari?

3. Kontrastna Nauvari Saree za poroko:

Kontrastna Nauvari Saree za poroko

Ta klasična sava Nauvari je polna barva na telesu in zelena barva. Kontrastne barve so privlačne in privlačne. Bluza je tudi zelene barve. Ujemite saree z nekaterimi lepimi dodatki, da bo videti čudovito. Pozirajte v slogu!

Sarees so vsak dan najljubše ženske. Naj gre za tradicionalno nošenje iz svile ali priložnostnega bombaža, vse vas omamijo v udobju in popolnosti. Lepota se poveča, če jo primerjate s pravo bluzo. Enostavna zavesa ali na tradicionalen način, dodatek z njo je dodatna čarobnost, ki bo dodala čar. Preizkusite paleto zbirk, večinoma preprostih in elegantnih! Nosite jih v stilu in hodite udobno!