Južnoindijski sareji so v celoti iz druge lige. Prihajajo z očarljivimi vzorci na mejah in vse so videti tako živahne in barvite, da so vse ženske omamljene nad načinom predstavitve teh sare. Oblikovalci se osredotočajo na to, da navdušijo ljudi, tako da oko nahranijo z edinstvenimi vzorci, ki jih verjetno niso naredili za nobeno drugo saree. Vsaka saree ima svoj edinstven nabor modelov. Barve so lahko enake, vendar vzorcev nikoli ne bodo kopirali. Lahko pa so improvizirane.

Lepe in tradicionalne južnoindijske sarees s slikami:

V tem članku bomo razpravljali o nekaj kul južnoindijskih oblikovalskih sarejih, ki imajo na sebi privlačne vzorce in so zasnovani tako, da naredijo vtis.

1. Južna indijska saree White Allure:

južnoindijske sarees

Izgleda kot precej preprosta in navadna saree, a če si jo ogledate kar nekaj časa, boste lahko videli, da so vzorci na mejah verjetno ena najboljših stvari pri njih in da vas bo zelo navdušil kako izgledajo. Saree bo najbolj primerna z pisano bluzo in kaj je v tem primeru lahko boljše od rdeče bluze.

2. Južnoindijski ročni salone iz težke svile:

Južnoindijski sarees 2

Ta saree je bila improvizirana iz nekaterih najboljših tradicionalnih in sodobnih modelov v današnjem svetu za saree. Vzorec na mejah z rdečo barvo in zlatim umetniškim delom je najboljša lastnost te saree. Poleg tega je bela barva videti tako živahna in privlačna spredaj, kar je tudi še ena odlična lastnost te saree. Če v tej sezoni iščete dostojno saree, ki se bo razlikovala od drugih žensk, ki nosijo sare, potem lahko rečemo, da je to prava stvar za vas.

3. Bela z zlatimi obrobami Oblikovalec južnoindijski Saree:

Južnoindijski sarees 3

Tukaj je saree, ki bo ustvarila naslove, ko jo boste dali. Privlačen vzorec na mejah je glavni element te saree, zaradi česar je videti tako privlačna. Poleg tega so oblikovani tudi spodnji in srednji del. Zaradi vsega tega umetniškega dela na tem navadnem belem materialu je videti res posebno in ženske ga bodo z veseljem popestrile po telesu. V tej saree je nekaj res posebnega, zaradi česar je videti tako privlačna.

4. Južnoindijski Coimbatore Saree:

Južnoindijski sarees 4

Tukaj je južnoindijska saree, ki sledi najnovejšim modelom v svetu oblikovalskih saree. Roza in zlati mešani vzorec te saree je najboljša lastnost in bo vsakogar zelo preprosto navdušil, ko si jo ogleda. Če potrebujete nekaj trendovskega, a to ne bo razmetavanje, lahko rečemo, da je ta saree prava stvar za vas. V roki bo visel s skoraj podobno bluzo.

5. Enostavno rožnato južnoindijsko saree:

Preprosta roza južnoindijska saree

Tukaj je južnoindijski saree, ki bo primeren za vse ženske tam zunaj. Zasnova, ki jo ta saree nosi na obrobju, je odlična in gre z roko v roki z vpadljivim vzorcem preverjanj na sareeju. To je nekaj, kar lahko nosite na poroki in drugih podobnih priložnostih. Saree je nekaj, kar vas bo navdušilo in bo popolnoma primerno za ženske vseh starosti. Saree je narejena tako, da navduši, čeprav je primerljivo manj domišljijska od prejšnjih na tem seznamu.

6. Modri ​​Kanchipuram Saree:

Modri ​​Kanchipuram Saree

Kanchipuram je ena najboljših sort sarees iz Južne Indije. Te sare so popolnoma pristne in predstavljajo nekaj najboljših modelov, ki jih je mogoče narediti na indijskih sarejih. Ta je čista svilena saree in izgleda popolnoma bleščeče. To bo v redu za tiste ženske, ki razumejo lepoto, ki leži v tradicionalnih indijskih oblačilih, in se jo lahko tudi učinkovito ukvarjajo. Ta saree je indijsko oblačilo za vse (ženske). Samodejno bo ustrezal vašim oblikovalskim potrebam in izgledal boste privlačnejši kot kdaj koli prej.

7. Modni bombažni južnoindijski oblikovalec Saree:

Modni bombaž južnoindijski oblikovalec Saree

Kadar koli na sprednjem delu saree vidite zapletene vzorce, morate razumeti, da so to južnoindijske sare. Ta ni nič drugačen in namesto da bi bil ročno saree, ima na sprednjem delu privlačen zapleten in kompleksen dizajn. Poleg tega je v tej saree nekaj rdeče barve, ki popolnoma ustreza telesu in naredi žensko videti popolnoma božansko. Na enak način bo delovalo tudi, ko ga boste nadeli.

8. Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram Silk Saree

Oblikovanje, ki ga prikazuje ta saree, verjetno še niste videli. Impresivni majhni modeli na spodnjem delu te saree, nanos rožnate barve na pallu skupaj z zlato obarvano navpično zasnovo itd. So le nekatere od čudovitih lastnosti te saree. Saree izgleda tako privlačno tudi zaradi materiala, uporabljenega pri oblikovanju te saree. Če pravilno uporabljate to saree, lahko izgledate kot najlepša ženska, ki nosi najbolj privlačno saree, kamor koli greste s tem.

9. Južnoindijska poročna saree:

Južnoindijska poročna saree

To je verjetno ena najboljših saree za neveste. Ko na poročni dan nosite čudovito južnoindijsko saree, vas nič ne more narediti lepšega. Ne tvoja ličila, ne dragulji. Videti boste privlačni predvsem zaradi sareeja. Saree ima čudovit lesk in je nekaj, kar bi skoraj vsaka ženska želela videti na svojem telesu zaradi oblačil. Ta južnoindijski oblačilo je nekaj, kar se bo zdelo impresivno za vsako žensko in ga bo morda ob posebnih priložnostih želelo ohraniti za šport.

10. Idealna južnoindijska poročna saree:

Idealna južnoindijska poročna saree

To je poročni saree, ki ga je skoraj vsaka južnoindijska ženska nosila vsaj enkrat v življenju. Za čudovit vzorec, narejen na obrobju, lahko rečemo, da je eden najboljših vzorcev te saree. Tudi srednji del je precej dobro okrašen.

11. Roza južnoindijski oblikovalec Saree:

Roza južnoindijski oblikovalec Saree

Privlačen vzorec na tej saree je verjetno ena najboljših stvari pri tej saree. Na ženski izgleda tako kul, da si bo vsaka gledalka predstavljala, da nosi to čudovito saree.

12. Maharaštrijski južnoindijski Saree:

Maharaštrijski južnoindijski Saree

Ta saree je narejen s kombinacijo dveh različnih kulturnih vzorcev saree. To je pravzaprav tradicionalna južnoindijska saree, ki nosi nekaj mumbajskih vibracij. Vzorec na robovih in obrobah je popolnoma kul in primeren za šport s privlačno bluzo.

13. Modra južnoindijska privlačna oblikovalka Saree:

Modra južnoindijska privlačna oblikovalka Saree

Tukaj je modra saree, ki od daleč izgleda popolnoma kul. Če ga natančno pogledate, bo videti enako lepo in ga lahko še vedno imenujemo ena najboljših južnoindijskih sare vseh časov. Vzorec, narejen na njem, je izredno privlačen in je nekaj, kar bo prepričalo ženske, da ga nosijo na svojem telesu.

14. Poroka južnoindijskega Sareeja:

Poroka južnoindijskega Sareeja

Tukaj je oranžna barva saree, ki jo lahko nosite na porokah. Pravzaprav bo odlična odločitev, da to saree športno poroko, saj je bila narejena ob upoštevanju tega namena. Če iščete nekaj, zaradi česar bi bili v tej poročni sezoni drugačni od drugih, potem lahko to rečemo kot nalašč za vas.

15. Oblikovalec južnoindijske roza in rumene saree:

Oblikovalec južnoindijske roza in rumene saree

Tukaj je kombinacija dveh najlepših barv, po mnenju žensk doslej. Saree prinaša nekaj čudovitih vibracij skupaj s pisano bluzo s čudovitimi modeli pol rokavov. Lahko rečemo, da je to nekaj primernega za vse ženske tam zunaj, ki letos navijajo za južnoindijsko poroko. To je priljubljena poročna saree v južnem delu Indije.

16. Južnoindijska saree iz globoko rjave svile:

Deep Maroon Silk South Indian Saree

Tukaj je saree, ki bi ga vse ženske tam raje nosile. Vzorec tega sareeja na sprednjem delu je vreden omembe in se vam bo zdel popolnoma primeren. Saree lahko nosite na porokah ali shranite za posebne priložnosti. Ne glede na to, kje ga nosite, boste zaradi privlačnih vzorcev središče privlačnosti.

17. Bela tradicionalna saree:

Tradicionalna bela saree

Tukaj je južnoindijski saree, ki ima belo barvo. Saree verjetno deluje za vse ženske, ki želijo izgledati preprosto in zaupati svoji notranji lepoti, ki je odgovorna za njihovo privlačnost. Ko se ukvarjate s to saree, nekako predstavljate čudovite oblikovalce saree iz južne Indije. Trdo delo pri oblikovanju te saree je razvidno iz športne privlačnosti.

18. Belo z zlato obrobo Saree:

Belo z zlato obrobo Saree

Podobno kot prejšnji, tudi ta ima lepo belo barvo na telesu, pametni vzorci na obrobju pa so lahko odgovorni tudi za to, da je ta saree videti tako privlačna. Način, kako ženska prikaže to saree na tej sliki, je precej impresiven in ko učinkovito nosite to saree, boste lahko videti enako ali celo lepše.

19. Red Allure Pallu Saree:

Red Allure Pallu Saree

Tukaj imamo zelo lepo videti rdečo saree, ki ima čudovit vzorec na delu pallu. To je nekaj, kar se bo skoraj vsem ženskam tam zunaj zdelo najprimernejše in bi jih želele nositi skoraj na vsakem dogodku ali priložnosti. Zlata barva daje drugačen sijaj in izgleda še bolj privlačno, kot bi lahko bila, če bi le nosila rdečo barvo.

20. Modra in bež južnoindijska saree:

Modra in bež južnoindijska saree

To je ena najboljših sodobnih različic južnoindijskih sarees. Na voljo je z zelo privlačnim dizajnom na telesu z majhnimi pikčastimi vzorci. Če natančno pogledate robove, boste videli, da se nekateri bež barvni vzorci uporabljajo tudi pri dekoriranju celotne oblikovalske saree.

21. Večbarvni bombaž Zari Designer Saree:

Večbarvni bombaž Zari Designer Saree

Tu imamo eno najboljših večbarvnih sare vseh časov. Vzorec, na katerem je to mesto saree tako privlačno, bo verjetno padel nanj vsem, ki to gledajo. Želite izgledati najbolje? To je prava stvar zate.

22. Elegantna južnoindijska saree:

Eleganten južnoindijski Saree

Različne barve, ki jih igra ta saree, so popolnoma neverjetne in lahko rečemo, da so ena najboljših stvari. Modeli so se sčasoma spreminjali. Niso več tradicionalni, so precej inovativni.

23. Tradicionalna južnoindijska poročna saree:

Tradicionalna južnoindijska poročna saree

Tukaj je poročna saree, ki bo primerna za vse ljubitelje saree. Privlačen vzorec tega saree športa je verjetno posledica mejnega dela in predvečer lovljene oranžne in bež mešane osnovne barve.

24. Aristokratska rdeča južnoindijska saree:

Aristokratska rdeča južnoindijska Saree

Tukaj je ena najboljših južnoindijskih sare vseh časov, ki prihaja z očarljivimi modeli. Vzorec, ki ga nosi z zlatim delom na rdeči podlagi, je verjetno ena najboljših stvari pri tem sareeju, ki je zelo impresiven.

25. Rumena južnoindijska saree:

Rumena južnoindijska saree

Tukaj je južnoindijski saree, ki bo primeren za vse ženske tam zunaj. Na rumenem ohišju te saree je narejenih nekaj majhnih zapletenih modelov, ki imajo majhne zapletene vzorce.

Vsaka saree ima svoj edinstven nabor modelov. Barve so lahko enake, vendar vzorcev nikoli ne bodo kopirali. Lahko pa so improvizirane. V tem članku smo razpravljali o nekaj kul južnoindijskih oblikovalskih sarejih, ki imajo na sebi privlačne vzorce in so zasnovani tako, da naredijo vtis.