Kdo bi si mislil, da se lahko edinstven kos oblačila, preprosta rjuha, ki je strateško ovita okoli telesa, oblikuje v tako lepo enodelno oblačilo? Lahko si predstavljate, zakaj so bile naše mame in babice na teh enobarvnih slikah videti tako brezhibno.

Sarees so uradni del indijske kulture in tradicije, kjer je tako kot obleke in krila neizbežen del oblačila te kulture. Sčasoma so bile vse druge stare stvari razvite in izboljšane, zato je zdaj na voljo široka paleta sarejev, Kanjivaram je eden najstarejših in najboljših v seriji.

Čedna črna v roza:

kanjivaram sarees1

Na osnovi škrlatne rožnate barve je ta kanjivaram edinstvena lepota s svojimi počrnjenimi vzorci, ki so lepo narisani na njem. Svila kanjivaram daje oboževan satenski videz, medtem ko so po celotnem telesu saree mehke črne črtaste črte. Tudi roza v sareeju vsebuje v sebi mehko zlato cvetlično umetnino.

Satensko modra:

kanjivaram sarees2

Eden najboljših kanjivaramov vseh časov, ta saree je preprosto fantastična, saj čudovit lep kos oblačila ovije slovesni model in ji daje čudovit videz. Ta saree v bledo modri barvi, ki je primerna za poroke in sprejeme, je poudarjen s čudovitim satenskim videzom, a če pogledamo podrobneje, vidimo zlato umetnino iz svile, vtisnjeno po celem sareeju.

Golo zlato:

kanjivaram sarees3

Bež je barva sezone. Vse hipe in dogajanja v novih oblačilih ga obkrožajo, zato je novo sezonsko barvo sprejela ta čudovita kanjivarska svilena saree. Saree je brez pomožnih umetnin, zaradi česar je jasna in preprosta, a hkrati izjava o delu. Biti saten je le še en dejavnik, ki dodaja videz.

Veliko barv:

kanjivaram sarees4

Na tej čudoviti sliki je bila prikazana prav tako čudovita saree, ki prikazuje številne čudovite barve, ki tvorijo podobo videza. Saree je preprosto fantastično v drznih barvah, podlaga iz sladko rumene barve, ki ji sledi satenasto zmrznjena modra barva pallu. Saree ima tudi okrašene zlate vzorce na zunanjih linijah.

Krepko rdeče in zeleno:

kanjivaram sarees5

Ta Kanjivaram je čudovit vsakdanji saree iz iste svilene barve, le da so tokrat barve veliko bolj zrele, kot si mislite. Barve tega sareeja so res v dolgočasnih odtenkih volovske rdeče, pomešane s temno zeleno, s podrobno pačvorno umetnostjo pobarvane rdeče. Kar oživlja saree, je seveda zlato cvetlični dizajn.

Presenetljive kombinacije:

kanjivaram sarees6

Omara pogosto ne bo popolna brez ustreznega odmerka črne barve v njej, zato je tukaj edinstven čudovit kanjivaram iz svile, in tokrat v vaši najljubši barvi, črni. Podstavek, pravzaprav celotna saree je v črni barvi z rdečimi madeži skupaj s pikami, medtem ko obsežna svetla sončna oranžna tvori pallu.

Lepa modra:

kanjivaram sarees7

Ves ta čas ste videli modro v odmrznjeni senci, zato vam predstavljamo najboljše iz mlinske kraljevske pavove modre barve v globlji in bogatejši senci s srebrnimi podlogami in oblikovanji do popolnosti. Z enim pogledom na pallu lahko vidite, kako se razvija popolnost.

Sodobna bela:

kanjivaram sarees8

To je prav prazničen videz sezone z belo svilo Kanjivaram, ki na sebi objema pristno južnoindijsko oblikovanje težke umetnosti. Pravzaprav paša za oči.

Polnočne barve:

kanjivaram sarees9

Tukaj je ta Kanjivaram v ločenih polnočnih barvah kraljevsko modre barve, pritrjen z ekstravagantnim vijoličnim podrobnim robom. Saree je kot nalašč za praznično noč.