Siva je ena najlepših barv doslej. So kot nevtralni in z njimi se da igrati skoraj vse. Tudi ženske imajo radi to posebno barvo in sive svilene sare so nekatere izmed najboljših, ki jih verjetno lahko zahtevate. Te sare imajo privlačne vzorce skupaj s privlačno barvo, to je sivo. Sire sive barve lahko nosite skoraj ob vseh priložnostih in festivalih in v njih izgledate veličastno. Oblikovalcem se zdi tudi siva barva povsem primerna, saj tvori odlično platno za uporabo različnih tradicionalnih modelov. Če se ukvarjate s sivimi sareji, bo naslednjih top 9 modelov saree primernih za vas.

Preproste in lepe sive saree s slikami:

1. Elegantna siva saree:

Elegantna siva saree

Dekleta z visoko rastjo lahko to super saree dokaj enostavno športno razgibajo. Siva saree sledi edinstvenemu vzorcu na robovih in to je glavna atrakcija tega starošolskega indijskega oblačila, ki ga ljudje še vedno radi vidijo. Izgleda zelo lepo z bleščečo, a preprosto bluzo. Vsaka ženska se bo z lahkoto ukvarjala s to oblikovalsko saree in v njej videti dobro. Zasnova je zelo privlačna in tudi vam bo všeč.

2. Temno siva saree:

Temno siva saree

Ta siva saree ima robove zatičev in vzorec na sareeju ni lahko viden, vendar je brez dvoma izredno lep. Saree ima resnično privlačen vzorec in všeč vam bo, kako ta saree deluje z lepo izgledajočo bluzo. Saree bo primerna s sivo ali roza bluzo (kot je prikazano na sliki). Če imate vitko postavo, boste v tem sareeju videti popolnoma čudovito. Oblika je primerna za ženske vseh starostnih skupin, če jo lahko nosite.

3. Dvojni oblikovalec Saree:

Dvobarvni oblikovalec Saree

Če iščete sive saree modele, vam bo ta poseben oblikovalec tradicionalnih indijskih ženskih oblačil navdušil. Ima zelo privlačen vzorec, narejen na enem delu sareeja z rožnato barvo, drugi del pa ima preprost sivo opran barvni vzorec.

4. Srebrno siva poročna zabava Saree:

Srebrno siva poročna zabava Saree

To saree lahko igrate na tistih porokah ali sprejemih po zabavah. Dizajn je zelo privlačen in vam bo všeč. Ima zelo privlačen vzorec po celem telesu.

5. Designer Grey Saree:

Oblikovalec Grey Saree

To je ena najboljših oblikovalskih sare, ki jih boste kdaj našli. Barva tega sareeja je tako čista in preprosta, da bo skoraj vsako žensko zlahka prepričala, naj nosi to saree na telesu in jo nosi na verske in poročne dogodke.

6. Najboljša siva svilena saree:

Najboljša siva svilena saree

Poročni časi se bližajo in vsaka ženska mora biti pripravljena učinkovito nositi svileno saree. Ta poseben oblikovalski izdelek ima sivo barvo skupaj z rjavo na robovih in rdečo in sivo mešanico na enem delu sareeja.

7. Gadwal siva svilena saree:

Gadwal siva svilena saree

Iščete dostojno zasnovo sivih svilenih saree? To je eden najlepših modelov vseh časov. Po celotni saree nosi zelo lep vzorec skupaj z zlatim dizajnom in modrim vzorcem na robovih.

8. Siva oblikovalska saree z rdečo bluzo:

Siva oblikovalska saree z rdečo bluzo

To je zelo lepa oblikovalska siva barva saree, ki jo je treba obleči z rdečo bluzo, da bi iz tega trendovskega in tradicionalnega oblačila potegnili najboljše.

9. Edinstvena siva saree:

Edinstvena siva saree

To se razlikuje od zgoraj opisanega. Saree ima zelo privlačen vzorec, narejen po vsej saree, ki ji podeljuje zadnje, a še vedno vredno mesto na tem seznamu najboljših modelov sive saree.

Sive sare lahko nosite skoraj ob vseh priložnostih in festivalih in v njih izgledate veličastno. Oblikovalci se jim zdi tudi siva barva povsem primerna, saj tvori odlično platno za uporabo različnih tradicionalnih modelov.

Vir slik: 1 ,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9