Kosa svila se večinoma proizvaja v indijski državi Chhattisgarh. Ta vrsta svile se pridobiva iz indijske sviloprejke. Champa, regija v Chhattisgarhu, velja za najboljšega proizvajalca svile kosa po vsem svetu. Kosa svila se ne uporablja samo za izdelavo tradicionalnih oblek, ampak tudi za izdelavo različnih oblikovalskih oblek. Kosa svilena saree velja za idealno za vsako posebno priložnost in ima tradicionalni pridih. To je bilo v številnih drugih državah sprejeto zaradi svoje lepote.

Lepe svilene sare Kosa s slikami:

Tukaj je naših najboljših 9 čudovitih kosa svilenih sari s slikami, kot je prikazano spodaj.

1. Smetana Kosa Silk Saree s kremo in paradižnikom:

Kosa Sarees-kremna in paradižnikova barva Kosa Silk Saree

Kosa svila v smetanovi in ​​paradižnikovi barvi je zaradi svoje svilene teksture živahna in sijoča. Zaradi fine in kakovostne tkanine je ta zelo lahka. Del pallu je večinoma preprosta paradižnikova rdeča z elegantno srebrno podlogo. Ta kombinacija saree je primerna za ženske vseh starosti. Izgledaš popolnoma elegantno.

2. Rumena Kosa svilena saree z motivom in obrobo:

Kosa Sarees-Rumena Kosa svilena saree z motivom in obrobo 2

Oblikovani večbarvni motivi s to svileno saree iz rumene kosa zagotavljajo izjemen videz. Če vam je všeč ta vzorec s tiskanimi svilenimi sareji, je ta vrsta svile kosa z živahno rumeno tkanino primerna za oblačenje. Nagubani pallu vam ponuja formalni in glamurozen videz.

3. Temno rjava Kosa svilena saree z geometrijskim vzorcem:

Kosa Sarees-roza Kosa svilena saree z geometrijskim vzorcem 3

Veličastnost je posebnost te kosa svilene saree. Tiskani periodični blokovni vzorci le ob meji in na pallu so čudoviti. Ta impresivna saree ima modro kontrastni učinek z rožnato podlago. Na tej zabavi preprosto izgledate senzacionalno in nosite saree z bleščečim učinkom. To je ena izmed najboljših saree za zabave v svilenih sare kosa.

4. Zelena ročno tkana čista Kosa svilena saree:

Zelena ročno tkana čista Kosa svilena saree

Ta kos saree je ročno tkana čista kosa svila. Zlata obroba s tem odtenkom zelene poveličuje vašo lepoto. Če želite temu preprostemu zelenemu odtenku dodati nekaj barve, se v širokih trakovih seštejejo tri barve, zaradi katerih je videti kontrastno. Zlata bluza in zlati okraski dopolnijo vašo obleko. Boste središče privabljanja oblačenja tega sloga kosa svile.

Poglej več: Chikankari Sarees

5. Maroon and Cream Kosa Silk Saree:

Maroon and Cream Kosa Silk Saree

Ta kosa saree ima mešane in podobne napovedi. Zgornja polovica ima trikotne valovite vzorce v temno rjavi in ​​smetanovi barvi. Medtem ko je v spodnji polovici osnovna barva krema skupaj z vzorci kalka v maronu in črni barvi izmenično. Če se lažete, da se boste odločili za bluzo z visokim vratom ali ovratnikom, se lahko odločite.

6. Rumeno -bela tiskana Kosa svilena saree:

Kosa Sarees-rumeno-belo tiskana Kosa Silk Saree 06

Osnovna barva te svilene saree kosa je bela z rumeno in zeleno črtasto glamurozno obrobo. Sestavljen je iz vidnih odtisov na obrobni podlogi. Bela je barva, ki dopolnjuje drugo barvo. Ta kosa svila ima prijeten in eleganten videz. To je ena izmed lepo videti natisnjenih saree v kosa svilenih sarejih.

Poglej več: Slike Tussar Silk Sarees

7. Modra in siva templja Kosa Silk Saree:

Kosa Sarees-modra in siva tempelj Kosa Silk Saree 07

Sijajni sijaj okrepi to svilo kosa modre barve. Ta modra barva gre vzporedno s sivimi obrobami oblikovanja templja. Lahko se oblečete v sijočo ali bleščečo bluzo iz materiala.

8. Rdeča in sivo bela Kosa svilena saree z odtisi Warli:

Kosa Sarees-rdeča in sivo bela Kosa svilena saree z odtisi Warli 8

Warlijevi odtisi se pogosto uporabljajo v sarejih, oblačilih ali drugih materialih. Za ta slog se lahko odločite s svilo kosa. Črni odtisi svetleče vplivajo na sivo belo podlago kosa saree. Če želite temu kosu dodati nekaj odtenka, lahko za drugo polovico saree uporabite preprosto rdečo barvo. Ta saree ima ob meji črne in rdeče trakove.

Poglej več: Oblikovalec Crepe Sarees

9. Bež in rjava kosa svilena ročno tkana saree:

Kosa Sarees-bež in rjava Kosa svilena ročno tkana saree

Podlaga v bež barvi na tej kosa svili daje učinku jute temu kosu sareeja. To lahko nosite ob vsaki uradni priložnosti. Ta preprosta saree ima večbarvno pallo, da je videti še privlačnejša.

Kosa svilene sare daje sijoč učinek, ki je posebnost te saree. To so predvsem za posebne dogodke, ki niso za vsakodnevno uporabo. Tekstura je zelo mehka in sijoča. Te lahko mešamo in ujemamo s sodobnimi modeli, da bo videti izjemno.