Ne glede na to, ali gre za kakšno priložnost ali za kakšno rutinsko nošenje, so sijoče platnene sare vedno neverjetne za vsako nošenje. Saree je ženskam vedno dajala modernost z etničnim pridihom. Z bogatimi vplivi so te sare vedno ujele srca žensk, ki so pripravljene na drugačen videz, primeren za njihovo telo.

Šimerne sare so v modo prišle že desetletja nazaj. V začetni fazi so ga nosile kraljeve družine, ko je bil izdelan iz čiste svile. Vendar so kasneje navadne ženske za različne priložnosti začele nositi najnovejše svetleče sare. Naj bo to preprosta navadna, natisnjena ali vezena saree, bo učinek šimra zagotovo ostal drugačen od drugih sarejev z očarljivim videzom uporabnika.

Pomen Shimmer Sareesa:

Zbirka Shimmer saree združuje tradicionalna oblačila in posodobljen vzorec v enotno zasnovo. Kombinacija je sposobna uresničiti pomen tradicij, hkrati pa dati oblikovalskemu pridihu videz z različnimi zavoji. Šimerne sare dajejo celo preprostim sarejem čudovit videz, ki je ženskam srednjega razreda lahko dostopen. Še enkrat, svetleč material se popolnoma ujema z vsakim materialom, zaradi česar je priljubljen pri oblikovalcih saree.

Značilnosti Shimmer Sareesa:

Brez dvoma so sijoče sare v Indiji podobne drugim sarejem, vendar obstajajo nekatere lastnosti, zaradi katerih stojijo drugače.

Tukaj so,

  • Uporabljajo se lahko s katerim koli drugim materialom.
  • Oblikovalski pridih lahko celo preprostim sarejem.
  • Najboljše za ženske, ki iščejo trezne saree modele za priložnosti.
  • Izkazalo se je, da so najboljše ozadje za vezenje, kamnoseštvo itd.
  • So najboljša kombinacija z oblikovalskimi bluzami.

To so bile nekatere skupne značilnosti sijočih sare.

Katera starostna skupina žensk najraje nosi to saree?

Najpomembnejša atrakcija šimrastih sarijev je, da jih lahko nosijo ženske vseh starostnih skupin. Ja, samo poglejte zbirko svetlečih saree in spoznali boste, da lahko z različnimi barvnimi odtenki, materiali in oblikami da ženskam vseh starosti graciozen videz. Medtem ko so ženske, ki so še mlade, svetleče sare prihajajo z oblikovalskimi vzorci in najnovejšimi vezeninami, za ženske nad 40 let pa imajo sari trezne modele s svetlimi barvami.

Katera oblika telesa je raje za Shimmer Sarees?

Ali izgledate debeli ali ste preveč vitki? Ne glede na obliko ali velikost telesa, s katerim prihajate, vam bo sijajni material saree najboljši videz. Za zajetne ali hruškaste oblike saree pomaga videti vitko, medtem ko vitkim damam saree lahko razkrije vse vaše popolne obline in jim da čutni videz. Z različnimi slogi nošenja ali zavijanja se saree izkaže za najboljšega spremljevalca za eleganten videz.

Elegantni modeli Saree iz svetlečega materiala s slikami:

Želite se razlikovati od drugih z etničnim videzom! Preizkusite nove šimerne sareje.

1. Shimmer Plain Saree:

Shimmer Plain Saree

Želite na zabavah narediti prefinjen, a eleganten videz? Zakaj bi se lotili risb in odtisov, ko vam lahko navadne sare Shimmer pomagajo pri najboljšem provokativnem videzu!

Oblikovanje in tkanina Saree: Ta neverjetna srebrna svetleča saree iz materiala georgette daje eleganten videz. Navadno saree lahko dobro nosite skupaj z najboljšo oblikovalsko bluzo v črni barvi za osupljiv videz z največjo integriteto. Za oblikovalski pridih imajo pallujevi konci obešen čar v črni barvi, ki se ujema z bluzo.

Priložnosti za nošenje: To obliko je najbolje nositi na zabavah, sprejemih in drugih podobnih dogodkih.

2. Šimer Georgette Saree:

Šimer Georgette Saree

Iščete tisti čisti dotik z lahkim sareejem z nekaj blagimi vzorci na njem! Tukaj je eno takšno delo, ki se vam bo zagotovo dotaknilo srca z obrobnim delom v klasičnem pridihu.

Oblikovanje in tkanina Saree: To je med čarobnimi svetlečimi sareji iz georgette, ki imajo tudi odkrito obliko. Saree v rjavi barvi ima srebrno barvo, zaradi katere je pallu bogat videz. Poleg tega je celotna saree zasnovana s srebrno pikčasto zasnovo.

Priložnosti za nošenje: Najbolje za zabavo, saree lahko nosite tudi v porokah, sprejemih itd.

3. Oblikovalec Shimmer Saree:

Oblikovalec Shimmer Saree

Ali želite v tej poročni sezoni nevesto ujemati z nekaterimi klasičnimi modeli, a s kančkom preprostosti? Zbirka oblikovalskih sijočih sarejev je tisto, kar morate preveriti, zaradi česar boste znoreli.

Oblikovanje in tkanina Saree: Ta čudovit dizajn je izdelan iz sijočega svilenega materiala. Saree za težek videz je presenetljivo delo z vezenjem. Celotnemu sariju in poudarjanju pallu je na voljo tudi delo zari, delo z nitmi in kodiranje za podrobnejšo obdelavo.

Priložnosti za nošenje: Saree vam pripravi popoln poročni videz, lahko pa jo nosite tudi na verskih praznikih.

4. Shimmer Chiffon Saree:

Shimmer Chiffon Saree

Iščete saree umetniškega videza, ki bi bil primeren za katero koli funkcijo? Vse, kar morate storiti, je, da si priskrbite spretno sijočo šifonsko saree s cvetličnimi potiski in dvobarvnimi odtenki.

Oblikovanje in tkanina Saree: Umetniško siva in črna svetleča saree, izdelana iz šifon tkanine, ima dvojne zasenčene barve z velikimi cvetličnimi potiski v spodnjem delu. Še enkrat, da sareeju dodamo še več lepote, je karizmatična obroba dodana v črni barvi z bleščicami in preprostim sivim pallujem.

Priložnosti za nošenje: Ta okrašena saree se lahko izvaja v funkcijah, kot so zabave, sprejemi, koktajli in še veliko več.

5. Shimmer Net Saree:

Shimmer Net Saree

Želite kot nevesta zasijati z nečim res super? Kaj pa sijoča ​​mrežasta saree z oblikovalskim pridihom skozi čipke in vezene obrobe?

Oblikovanje in tkanina Saree: Zlata svetleča saree, zasnovana iz mreže in georgette, dobi poročni pridih z neverjetnimi obrobami in vezenjem v zlati barvi. Ponovno meja dobi izrezan dizajn z različno pallu in zlato oblikovalsko bluzo, ki upravičuje njeno lepoto.

Priložnosti za nošenje: Kot že ime pove, je ta poročni dizajn sanje vsake neveste za njeno poroko, pa tudi za nekatere praznične obrede.

6. Shimmer Silk Saree:

Shimmer Silk Saree

Svila in šimer sta dala neverjetne oblike za vsako priložnost. Še enkrat, ko so na bleščeči svileni saree izdelani različni umetniški predmeti, daje saree čudovit videz.

Oblikovanje in tkanina Saree: Svila iz svile so bile vedno najboljše za nošenje, ko pa ji dodamo šimer, daje čudovit dizajn. Ta rožnati sijoči saree v svili ima edinstveno obrobo z umetniškim oblikovanjem v zeleni in beli barvi. Več barvnih modelov naredi saree bolj očarljivo.

Priložnosti za nošenje: Kot nalašč za vsako priložnost, se ta saree pogosto nosi na sprejemih, zabavah, prireditvah itd.

7. Lycra Shimmer Saree:

Lycra Shimmer Saree

Bele sare imajo pomembno vlogo v mnogih tradicijah med porokami. Podoben dizajn v obliki Lycra shimmer saree je danes zelo priljubljen med ženskami za vse priložnosti.

Oblikovanje in tkanina Saree: Ta čudovita bela bleščeča saree je iz tkanine Lycra. Saree ima dvojne oblike, kjer je saree ostala bela z zgolj zlato obrobo, pallu pa cvetlični dizajn skupaj z majhnimi zlatimi čari znotraj celotne saree.

Priložnosti za nošenje: Poleg porok je ta saree priljubljena tudi na festivalih, Sharad Purnima, Navratri itd.

8. Golden Shimmer Saree:

Golden Shimmer Saree

Zlata barva, šimer in mreža, vse to vam bo zagotovo dalo najboljši kos sareeja. Najboljše za vsako praznovanje, zlata svetleča saree bo zagotovo dala sijajen videz.

Oblikovanje in tkanina Saree: Zasnovana z združevanjem materiala iz mreže in georgette, ima ta saree neverjetno mrežasto tkanino nad materialom iz georgette, ki dnu daje sijoč videz. Pallu je popolnoma v zlati barvi z valovitimi obrobami čez debelo zlato obrobo. Saree dobi tudi zlato bluzo.

Priložnosti za nošenje: Najboljše za poroke, takšne modele lahko nosite tudi s podobnimi funkcijami pred poroko in Navratri.

9. Red Shimmer Saree:

Red Shimmer Saree

Kakšen drugačen videz v rdeči barvi? Rdeča je ostala priljubljena barva vseh časov za vsako priložnost. Samo poglejte to saree in zagotovo se boste zaljubili.

Oblikovanje in tkanina Saree: Ta črno -rdeča svetleča saree, izdelana iz materiala georgette, je kombinacija različnih modelov saree. Saree je polno rdeče, medtem ko je drug v črni barvi in ​​v njej delujejo zlate pike. Tudi spodnji konec sareeja ima ročno vezenje s cvetjem skupaj s kontrastno obrobo celotne saree.

Priložnosti za nošenje: Poroke, festivali, puje itd.

10. Silver Shimmer Saree:

Silver Shimmer Saree

Dolgčas nositi iste modele in odtise na zabavah? Samo kliknite in si oglejte to osupljivo zasnovo srebrnega sijočega sareeja, ki ga ne bi preprečili.

Oblikovanje in tkanina Saree: Ta osupljiva saree, narejena iz materiala Lycra, ima navadno teksturo v srebrni barvi. Navaden saree je v kombinaciji z oblikovalsko bluzo kontrastne barve, ki daje cvetlični dizajn iz materiala georgette. Saree daje vitkejši videz uporabniku.

Priložnosti za nošenje: Idealen za zabave, to saree lahko nosite na zabavah ob bazenu, praznikih, sprejemih itd.

Katera bluza je primerna za Shimmer Sarees?

Saree iz svetlečega materiala je saree, ki bi spremljala vse podobne ali kontrastne bluze. Ko so saree enostavnega dizajna, lahko bluzo nosite v oblikovalski z vezenjem, cvetličnim oblikovanjem, ročnimi deli, kamnito obdelavo, svilenimi nitmi itd. tiskane saree dajejo najboljši videz. Bluze so narejene iz različnih materialov, kot so georgette, svila, šifon, bombaž itd., Glede na izbrani material saree.

Kako oblikovati Shimmer Sarees?

Simere iz svetlečih tkanin so na splošno precej tanke. Med nošenjem se prilepijo na kožo ali telo. Zato je saree mogoče nositi v vseh stilih, kot so bengalski, gudžaratski, slog pol saree in še veliko več. Še enkrat, ko je saree opremljeno z bogatim pallujem, je saree oblikovan v gudžaratskem slogu, slogu Lehenga ali bengalskem slogu za čudovit videz. Za zabavo je ta saree z bleščicami odeta tudi v odprto palu ali omejeno s pripadajočimi dodatki.

Če želite svojemu videzu dodati nekaj iskrice ali svoji zbirki čudovitih sarejev, bi izbrali vsaj enega med različnimi svetlečimi sarami, Indija, bi bila odlična ideja. Šimerne sare nikoli niso zastarele; saj vsaki funkciji dodajo živahnost s sijajem in poslušnostjo, s katero prihajajo. Trenutno je šimer postal zelo priljubljen tudi v poročni zbirki z rdečo ali katero od svetlih barv, ki daje nevesti izjemen videz.

Torej, zakaj čakati na naslednjo zbirko sijočih sare? Pohitite na trg in si priskrbite te zimzelene modele še danes!