Indigo je naravno organsko barvilo, ki se uporablja za barvanje tkanin v modri barvi. Indijske barve so vse bolj priljubljene, predvsem zaradi naravnega odtenka, ki ga ponuja, in zračnosti uporabljenih tkanin. Indigo sare, ki se uporabljajo predvsem za bombaž ali chanderi, so takojšen hit med mladimi dekleti in starejšimi ženskami. So kot nalašč za pisarniško nošenje in lahko izgledajo zelo elegantno. Te saree so na voljo v številnih modelih tiskanih blokov, kravatov in barvil. Vsaka saree je edinstvena na svoj način in v tem članku smo zbrali nekaj najboljših indigo sarejev, med katerimi lahko izbirate.

Najboljše indigo sarees s slikami:

1. Indigo Silk Saree:

Indigo Silk Saree

Ta ljubka saree je natisnjena v bloku s črno obrobo. Zasnovan je na Tussar svili za ta sijaj in togost. Če želite saree razen bombaža, je to najboljši dizajn. Lepo je za večerno nošenje in lep nemški srebrni dodatek lahko popestri vašo obleko.

2. Indijske bombažne sareje:

Indigo Cotton Sarees

Ta bombažna saree s tiskom Indigo White Dabu govori o slogu in udobju. Ima pomirjujoče palete bele in modre barve, ki bodo zagotovo popestrile vašo ponedeljkovo modrino. Ta saree je kot nalašč za delovno obleko, lahko pa jo nosite tudi za manjše mačje zabave. Premagajte toploto s tem svežim, lahkim sareejem.

3. Indigo Chanderi Sarees:

Indigo Chanderi Sarees

Ta čudovita sandera Chanderi s indigo batikom je obračalka glave. Ima edinstven tisk na mejah saree, ki predstavlja vrhunec. Del pallu ima tudi lep vzorec, saree pa je v senčnem vzorcu.

4. Indijski saree Chanderi Zari:

Chanderi Zari Indigo Saree

Ta poseben dizajn indigo saree je precej edinstven in je nekaj, kar hkrati izgleda trezno in elegantno. Beli vzorec, narejen v celotnem dizajnu, je glavna stvar, zaradi katere je ta vzorec videti tako edinstven. Lahko ga nosite z modro in belo saree.

5. Indigo saree z belim vzorcem:

Indigo saree z belim vzorcem

Zdi se, da je celotna saree modre barve poleg meja pokrita z belo. Vzorci, ki so bili narejeni, so videti zelo umetniško in privlačno in verjetno bodo všeč vsem. Če se boste udeležili verskega festivala, bo to ena najboljših stvari.

6. Oblikovanje indigo bombažne saree:

Dizajn Indigo Cotton Saree

Ta poseben indijski saree ima res čudovit vzorec. Bele črte na njem imajo navpični vzorec in ne naključni vzorec, tako kot v prejšnji zasnovi saree. Na mejah obstaja drugačna oblika oblikovanja, za katero lahko rečemo, da je ena najboljših privlačnih značilnosti te posebne zasnove Indigo saree.

7. Oblikovalec Indigo Saree:

Oblikovalec Indigo Saree

To je ena tistih sarejev, ki jih lahko nosite z oblikovalsko modro bluzo in celotna kolekcija oblikovalca bo videti čudovito. V tem sareeju ni nič preveč domišljijskega, lahko pa se predstavi kot poseben dogodek. Saree ima majhen bledo obarvan vzorec na srednjem delu, ki leži na prsih.

8. Živahen vzorec indiga:

Živahen indigo vzorec

To je verjetno ena najlepših indigo saree, ki jo boste kdaj spoznali. Saree je narejen glede na barvo bluze, vendar jo lahko nosite z drugo, na primer belo. Zlata in mešanica belih vzorcev, narejena v tej saree, je zelo privlačna in bo primerna za skoraj vsakogar.

9. Oblika črtastega indigo sareeja:

Oblikovanje črtastega indiga sareeja

Če iščete indijske barvne sare, potem bo ta črtast najbolj primeren za vas. Ta poseben dizajn je tako udoben, da ga bo skoraj vsakdo lahko igral (ženske vseh starosti) na skoraj vseh prireditvah in priložnostih. Namesto da bi bil precej preprost, se zelo razlikuje od tistih, ki smo jih obravnavali že v tem članku.

10. Indigo Saree s cvetličnim tiskom:

Indigo Saree s cvetličnim tiskom

Ta sari, natisnjena s floro, ponuja ta model na tej sliki praznični videz. Ta videz boste lahko tudi pridobili. Majhni vzorci so zelo lepi in z največjo samozavestjo jih boste lahko igrali, ker boste v tem oblikovalskem sareeju videti čudovito.

11. Dizajn Indigo-ecru Saree:

Dizajn Indigo-ecru Saree

Iščete nekaj posebnega za šport to poletje? Ta je eden najboljših na svetu. Lahko se nosi z bluzo brez rokavov in s pol rokavi. Beli vzorci so zelo lepi in to oblikovalsko saree boste lahko nosili na številnih drugih dogodkih, vključno z družino, festivalom itd.,

12. Indijsko tiskana saree za črno bluzo:

Indigo tiskana saree za črno bluzo

Če je črna vaša najljubša barva, vendar ne morete zanemariti indiga, potem bo to ena najboljših sarejev za vas in je narejena za nošenje s črno bluzo. Tvoj srečen dan, no?

Indigo Sarees bi si lahko bili podobni, vendar ob natančnem opazovanju opazite, da je v teh sarejih na voljo toliko odtenkov, tkanin in odtisov. So izredno udobne in vsestranske, saj jih lahko združite s številnimi bluzami. Ne glede na to, ali imate radi novinarsko podobo z visokim ovratnikom ali ljubko dekle za njen videz na fakulteti, lahko izbira prave bluze spremeni Indigo saree, ki ustreza tej priložnosti. Pojdi Indigo v tej sezoni.