Indija je središče talentov in kulture tukaj preprosto ne prenehajo. V Indiji obstaja več kulturnih koncentracij, prva je kuhinja, druga pa bogata narodnost. Indija je bila vedno eno najbogatejših krajev za predstavitev svoje narodnosti. Indija ima spet različne talente in različne kulture v različnih delih, jug pa je najbolj viden, ko gre za sarees in njegove zbirke. Danes v tem članku govorimo o nekaterih največjih južnih bombažnih sarejih.

Najbolj priljubljeni južni bombažni sareji v Indiji:

1. Srebrna lepotica:

južne bombažne sareje

To je čudovit vrhunski trendovski saree v črni in svetleči srebrni barvi. Saree se zdi čudovito pomešano s čisto črno, ki tvori telo sareeja. Celotna saree je vržena v osnovno pomanjkljivo črto z nadomestnimi tankimi srebrnimi črtami in črnimi odseki. Srebrni in črni dodatki skupaj z ujemajočo se bluzo dodajo posebno temo vašemu videzu.

2. Kraljevsko srečanje:

Južne bombažne sare 2

Osnovna barva sareeja je satenasto krem ​​bela z globokim smaragdom, ki se ji izogiba bogastva. Videz se imenuje kraljevski zaradi svoje veličastne barvne kombinacije, ki se tako dobro prilega sareeju. Na zunanjih linijah je rahel pridih rožnate rožice, toda krona je krepko zlato vezenje na smaragdu. Tudi zlate meje na sareeju izgledajo otekle.

3. Dobro premešajte:

Južne bombažne sare 3

Ta črna bombažna saree vsebuje enega najboljših tkanih bombažev, ki daje sareeju nerazložljiv videz šifona. Barva telesa sari je črna, zunanja črta pa ima široko krepko rdečo obrobno črto. Zdaj je med črno in rdečo čudovito zlato vezenje z občasnimi rdečimi in rumenimi črtami na koncu palluja.

4. Chic in White:

Južne bombažne sare 4

Bela je barva čistosti. Bela je barva umirjenosti in bela tukaj izgleda popolnoma brezhibno s to zunanjo linijo iz bakrenega zlata ali medenine. Saree je precej skromen, a močan izraz, kjer je preprosta bela napolnjena z majhnimi cvetličnimi vzorci. Meja je položena v težko medeninasto delo zari z lepimi čipkastimi detajli vmes. Proti koncu bi videli lepo vijolično in zlato obrobo.

5. Čokoladna pamet:

Južne bombažne sare 5

Barva saree je globoka mlečna čokolada. To je bež odtenek, ki prikazuje temno rjavo barvo in se ujema z njim, ko je maroon ali bakreno rdeča tista, ki tvori črte za zunanjo mejo. Po celem sareeju proti koncu nenehno izmenjujeta baker in rjava s črtami, vendar zlata obroba zapečati posel. Zunaj je tanek rob oblačil.

6. Bela in zlata:

Južne bombažne sare 6

Tu je saree v zelo lepem kremnem odtenku, ki izgleda popolnoma briljantno, če se združi z mehkim kanarskim zlatom. To je tradicionalna obleka za južnjake, še posebej prihajajo iz Kerale, kjer sta klasična bela in zlata ritual, kot je nošenje. Sare se držijo skromnega z mejnimi in pallujevimi detajli v zlatu.

7. Bež v:

South Cotton Saree

Tu je saree v bež barvi s črno mešanico, da doda izrazit kontrast. To je slastno bež s satenskim zaključkom, kjer zlate črtaste črte definirajo konec palluja. Zgornji del sareeja je v mehko črni barvi, ki se odlično poda k drznosti videza.

8. Cvetje v izobilju:

Južne bombažne sare 8

Osnovna barva sareeja je spet svetla in skromna v mehki bež kremi, vendar najbolj občudujemo preprostost, razloženo s kompleksno uporabo cvetočih rastlin, trte in vse proti koncu drapiranja. Pallu sari je izredno lep z občasnimi težkimi vzorci na spodnjem koncu.

9. Stripi Mad A Bout:

Južne bombažne sare 9

Tu je celotna saree enobarvna z občasno črno -belimi podrobnostmi. Če ste fanatik črtic, bi vam zagotovo všeč njen videz.