Sarong plus size je velika cev ali dolžina tkanine, ki je pogosto ovita okoli pasu in jo lahko nosite na različne načine. Tkanina ima pogosto tkane karirane ali karirane vzorce ali pa je lahko svetlo obarvana. Mnogi sodobni sarongi imajo natisnjene risbe, ki pogosto prikazujejo živali ali rastline. Različne vrste sarongov velikosti plus se nosijo na različnih mestih po svetu na različne načine.

Najboljši modeli velikosti Sarong za ženske:

Tukaj je nekaj top 9 sarongov velikosti plus,

1. Lahki črni sarong:

Lahki črni sarong

Ta črni sarong velikosti plus je najboljši priložnostni sarong za tiste ženske, ki radi uporabljajo lahka oblačila večje velikosti po svojih potrebah. Ta sarong ima takšen slog, ki ga lahko zavijete v številne vzorce vezave; To je črno obarvan sarong velikosti plus, ki je sestavljen iz rajonske tkanine. Najboljša izbira za vsako zabavo na plaži.

2. Tiskani ovoj Sarong za večjo velikost:

Natisnjen ovoj Sarong za večjo velikost

Ta je cvetlično natisnjen sarong ovitek plus velikosti za ženske. Ta je sestavljen iz poliestra, ki je primeren za priložnostno počitniško potovanje. Po želji ga lahko zavijete na drugačen način. Na voljo so različne vrste odtisov, kot so živali itd. Primerne za vsakodnevno nošenje.

3. Plavanje Sarong velikosti Plus:

Swim Sarong velikosti Plus

Ženske, ki obožujejo kopalke spredaj plus velikosti plus, imajo lahko raje to vrsto saronga. Na voljo je v različnih materialih, izbirate pa lahko glede na njihove potrebe. To je najbolj primerno za sarong plus size. Na voljo je tudi v različnih svetlih enobarvnih in večbarvnih barvah.

4. Sarong krilo:

Sarong krilo

To je elegantno krilo sarong velikosti plus, ki je na voljo v bombažnih in poliestrskih materialih. Za ženske so na voljo navadna enobarvna, večbarvna, bleščeča in natisnjena krila. Bleščeča zlata in srebrna krila so edinstvena. Najboljše obleke za zabavo na plaži.

5. Sarong Pareo krilo:

Sarong Pareo krilo

To je sarong pareo krilo, v katerem je tkanina ovita okoli vratu in pokriva celotno telo. Večinoma je material iz bombaža. Kot običajno so za ženske na voljo tiskane in enobarvne barve. Ta udobna in elegantna obleka bo kot nalašč za izlet na plažo.

6. Tradicionalni sarong:

Tradicionalni Sarong

Ta je tradicionalni sarong velikosti plus za moške in ženske. Običajno je na voljo v zelo preprostem vzorcu, kot so čeki, bloki in je sestavljen iz čistega bombaža. Vzorec se regionalno razlikuje, večinoma ga moški zavežejo na pas, ženske pa ga lahko nosijo na različne načine. To služi tudi kot priložnostna oblačila.

7. kvačkanje Sarong:

Kvačkanje Sarong

Ta je kvačkani sarong velikosti plus, ki ga tkajo niti v vzorcu, ki se imenuje kvačkanje. Je rahlo pregleden in eleganten. Na voljo je v številnih barvah, prednostna barva pa so črno -beli odtenki. To najbolje ustreza popolni poletni zabavi na plaži.

8. Batik Sarong:

Batik Sarong

Batik sarong je umetniško delo. Z živahnimi barvami in vzorci se lahko vsakič, ko nosite sarong, kombinirate in ustvarite nov videz. So idealen dodatek k vaši poletni garderobi in so kot nalašč za plažo.

9. Celana Sarong:

Celana Sarong

To je celana obleka plus size za moške in ženske. Narejena je iz bombažne tkanine in je na voljo v različnih barvah in vzorcih. Pri tej vrsti je zunanji del videti kot tradicionalni sarong, notranja pa je delno razdeljena kot hlače. Ta priložnostna obleka je bolj udobna za vse ljudi.

Sarong je primer nošenja kosa tkanine v različnih elegantnih stilih. Sarong je udobno nositi tako za moške kot za ženske. S svojo raznolikostjo stilov in barv zadovoljuje vse vrste ljudi. Če se nameravate obleči v sarong, so to najboljši načini.