Kumarov sok je izjemno trdna in prilagodljiva pijača. Kumare imajo visoko vsebnost vode in med različnimi dodatki vsebujejo kritične vrednosti kalija, silicijevega dioksida, vitamina A, vitamina C, folata in klorofila. Številni posamezniki v svoje prehranjevalne metode dodajajo kumarov sok, da izboljšajo svojo kožo, nohte in lase, ob pogostem požiranju pa lahko pijača pomaga pri zdravljenju hipertenzije in ledvičnih kamnov.

Najboljši recepti za sok iz kumar s postopkom

Različni recepti sokov iz kumar

Kumarov sok je zdrava prehranska pijača. Pitje kumarinega soka je najboljša izbira za izboljšanje zdravega življenja. V ta sok smo dodali različne sestavine, na primer zelenjavo & sadje itd.

1. Kumarov sok z limono:

Kumarov sok z limono

Mešanica kumar in limoninih sokov naredi pikantno, dopolnjuje stisnjeno osvežitev, ki prispeva k stimulativni, prilagojeni prehrani. Vključitev soka v vašo prehranjevalno rutinsko dvigalo vas oskrbi z dodatki v okviru, ki ga vaše telo učinkovito porabi. Nekateri sokovi redno vsebujejo več vitaminov in mineralov v nasprotju s celo zelenjavo – v tem smislu, kljub dejstvu, da čutite izgubo vlaknin, ki jih najdemo v celotni zelenjavi – ne glede na to, da boste cenili nekaj zdravstvenih prednosti.

Kako narediti recept za kumarov sok z limono:

 • Najprej zmešajte kumare v prozorno posodo in jih z malto in pestjem pretlačite s svežimi vejicami mete.
 • Takrat so jih utrdili s čedarskim materialom in sok zdrobili v večjo skledo.
 • Dobili boste čudovito zeleno senčenje. Nato ta sok konsolidirate s sirupom, ki ga pripravite z limono, da porabite 5 žlic sladkorja, vendar ga lahko porabite precej po svojem okusu.

2. Kumarov sok z jabolkom:

Kumarov sok z jabolkom

Kumare in jabolka se nepredstavljivo alkalizirajo, telo v le nekaj minutah vrnejo na normalen pH in najbolje delujejo na praznem želodcu. Ta sok je idealen za tiste nagibe, ki so se čez dan pregreli ali posušili. Zaradi velike količine tiamina je ta mešanica idealna za posameznike, ki doživljajo obup, živčnost in stres.

Kako narediti recept za kumarov sok z jabolkom:

 • Preprosto dodajte koščke kumar in jabolk v lijak ter jim dodajte limonin sok.
 • Sestavine dobro premešajte in voila! Pripravljeni ste na zdrav in osvežujoč napitek.

3. Kumarov sok z meto:

Kumarov sok z meto

Ta zeleni sok je poln neoporečnih hrustljavih zelišč: koriandra (cilantro) in mete. Lahka, z vodo bogata kumara je idealna za raztapljanje ločenih debelih zelišč.

Kako narediti recept za kumarov sok z meto:

 • Odrežite temeljne temelje mete. Odstranite vse skrčljive liste – uporabite samo sveža zelišča, ki jih je mogoče uporabiti za stiskanje.
 • Če uporabljate sokovnik, ki je namenjen temu, ne morate odstraniti stebel.
 • Liste mete vmešajte v lijak za sokovnik, na vrh zložite kumare.

4. Kumarov sok z mlekom:

Kumarov sok z mlekom

Ta kumarov mlečni napitek ne bo izrednega okusa med zmrznjenimi zimskimi dnevi; vseeno sem ga okusil in se v delčku sekunde počutil oživljenega. Poletje tesno sedim s ciljem, da lahko naredim večjo količino tega mlečnega napitka in cenim hladen val tega mlečnega napitka.

Kako narediti recept za kumarov sok z mlekom:

 • V mešalniku zmešajte olupljeno kumaro-velik del velike kumare, zrelo banano-velik del banane, sladkor-1 žlico, mleko, ohlajeno na gladko glasovalno javnost. Napolnite kozarec in takoj postrezite.

5. Kumarov sok s korenčkom:

Kumarov sok s korenčkom

Korenje se poleg tega dobro zlije s kumarami in glede na dejstvo, da je sladko, prilagodi okus, hkrati pa ga stisne z ohrovtom ali drugo trdno začinjeno zelenjavo. Prav tako imajo odličen okus sami. Korenje vsebuje dodaten dodatek v primerjavi s standardnim korenčkom, to je antocianin, ki vsebuje intenzivne blažilne lastnosti. Ta sok je zaradi kumar hladen in poživljajoč, zato ga cenite na topel pomladni ali poletni dan.

Kako narediti recept za kumarov sok s korenčkom:

 • Stisnite vso zelenjavo, ki se uporablja za pripravo soka, skozi sokovnik, premešajte in cenite.

6. Kumarov sok z pomarančo:

Kumarov sok z pomarančo

Ta mešanica pomaranče in kumare izboljša površino kože in vlažnost ter zmanjša telesno toploto. Mnogi preprosto pričakujejo, da pomaranče vsebujejo povišane količine vitamina C, ki krepi naše varne telesne reakcije in nas tako varuje pred ponavljajočimi se ledenimi in udarci ali drugimi rednimi okužbami. To je v bistvu le ena od številnih zdravstvenih prednosti samotne srednje velike pomaranče.

Kako narediti recept za kumarov sok z pomarančo:

 • Pomarančo, kos pomarančne lupine in kumare dajte v mešalnik; vlijemo vodo.
 • Mešajte, dokler ne dosežete želene konsistence; vključujejo sladkor in limonin sok.
 • Mešajte do gladkega, 1 do 3 minute.

7. Kumarov sok z ingverjem:

Kumarov sok z ingverjem

Kumare vsebujejo veliko kalcija in kalija, ingver je najboljša korist pri prebavnih težavah ali slabosti pri ljudeh. Gladki gumi iz korenine ingverja je učinkovita podpora celicam in strokovnjak za umirjanje.

Kako narediti recept za kumarov sok z ingverjem:

 • V mešalniku ali hranilniku zmešajte ingver, kumare in 1/2 posode hladne vode.
 • Precedite in pire stisnite skozi delovno cedilo. Postrezite na ledu in okrasite s kolobarjem limone in kumar.
 • Diskrecijsko serviranje: Kozarce napolnite z ledom in pol do 66% napolnite z mešanim sokom.

8. Kumarov sok s paradižnikom:

Kumarov sok s paradižnikom

Kumarov sok s paradižnikom vam lahko da kozarec, napolnjen z neznano mero fitonutrientov, in vas pusti, da se počutite izpolnjene, medtem ko si predstavljate svojo naslednjo stvaritev.

Kako narediti recept za kumarov sok s paradižnikom:

 • Paradižnik, zelena in kumara dajte v sokovnik.
 • Stisnite v stresalnik. Vključite oceansko sol, kajenski poper in led.
 • Stresite in precedite v kozarec.

9. Kumarov sok z medom:

Kumarov sok z medom

Med in kumara sta med najbolj znanimi stvarmi, ki bi jih lahko odkrili v kateri koli kuhinji v družinski enoti, vendar pa poznamo tudi milijone prednosti, ki jih imata ta dva, razen običajne uporabe/potrebe v naši kuhinji..

Kako narediti recept za kumarov sok z medom:

 • Kumare ustrezno izmerite, sperite in zdrobite sok, kozarec kumare stisnite z žličko nektarja in popolnoma premešajte.

Kumara, kot ji pravijo različna imena, je bogata z minerali, na primer magnezijem, kalijem, silicijem, ki so na voljo kot sosednja koža. Dve komponenti, ki sta znatno izdelani iz vode in vlaken, na ta način prinašata dobro asimilacijo. Poleg tega na splošno vsebuje vitamine, ki odpravljajo živčnost in stres. Zaradi hladilnega učinka toploto razprši po vsem telesu. Prav tako izpira strupe, ki se kažejo v našem okviru.