Soba Pooja je nedvomno srce vsake hiše. Pritegne tako veliko toplino, pozitivnost in srečo, ki je ni mogoče opisati z besedami. Ker ima soba pooja tako pomembno mesto v našem življenju; ne bi smel biti poseben z nekaterimi neverjetnimi modeli marmorja pooja mandir ali oblikovanjem stenskih ploščic v sobi pooja?

Najnovejše ploščice za sobo Pooja & amp; Marmorni vzorci s slikami

Različni in edinstveni modeli marmorja in ploščic dodajo čudovit čar in tudi izgledajo lepo. Poleg tega je brez težav ohraniti sijaj dlje kot katera koli druga razpoložljiva barva za oblikovanje ali stene. Te pooja sobne ploščice in pooja sobne modele iz marmorja lahko uporabite za vse vrste prostorov – naj bo to vaš dom ali pisarna. Najboljši del preizkušanja teh modelov je, da so na voljo po dostopni ceni in trajajo res dolgo.

Najboljše sobne ploščice Pooja & Marmorni modeli v Indiji:

Z nekaterimi različnimi oblikami je mogoče vaši sobi pooja dodati drugačen pridih. Vas zanima edinstven, a privlačen dizajn? Tukaj je nekaj sodobnih modelov pooja mandir v marmorju skupaj z nekaj trendovskimi stenskimi ploščicami za sobo puja, ki jih lahko izberete, da bo vaša soba pooja resnično božanska, a hkrati središče privlačnosti.

1. Tiskane Om stenske ploščice:

Najboljši modeli pooja sobnih ploščic

Simbol Om predstavlja božanski pomen v hindujski religiji in ima zato posebno mesto za bhakte. Zdaj pa si predstavljajte, da je vaša soba pooja dobro okrašena s stenskimi ploščicami Om. Ali ne bi prinesel svežega zraka pozitivnega zraka in topline?

Tiskane stenske ploščice Om so ena najpogostejših in najbolj priljubljenih oblikovanj pooja sobnih ploščic med ljudmi. Te ploščice so keramične in ponujajo sijajno končno obdelavo, zaradi katere bo vaša soba pooja videti privlačna. Te ploščice za sobo Bog so na voljo v velikosti 250X375 mm in so najboljša izbira za domove in pisarne.

2. Tiskane keramične ploščice:

puja sobne ploščice

To so trendovske ploščice pooja mandir, ki so na voljo na trgu in ne bodo le polepšale vaše sobe pooja, ampak bodo pritegnile tudi vso pozitivo. Te keramične ploščice za sobo pooja so odlična izbira za vse vrste doma.

V bistvu, da bi bhakte pomagali povezati z božansko močjo, so te ploščice narejene iz različnih barv, ki imajo svoj čar in duhovni pomen. Te stenske ploščice iz sobe puja bodo vašo ugodno sobo poživile in vam tako pomagale, da se sprostite in molite s čisto pozornostjo v sobi pooja.

3. Majhen Mandir iz marmorja:

barve pooja sobnih ploščic

Druga oblika, ki prinaša vse pozitivne in dobre novice med uporabniki, ima majhen marmorni tempelj na vašem domu. Marmorna pooja mandir je preprosta, vendar deluje na najboljši možen način precej privlačno.

Namesto da bi pritegnil oči z uporabo preveč barv, v sobi za poojo pomeni čistost in iskrenost. Lahko poskusite ustvariti nekaj z marmornim pooja mandapom ali pa ostati preprost in trezen. Beli barvni marmor bo zagotovo prinesel največji mir in sprostitev umu ter ljudem pomagal, da se enostavno povežejo z božansko močjo.

4. Stenske ploščice, natisnjene s Shree:

pooja sobne ploščice

Če želite, da je vaša soba pooja preprosta in lepa, potem je to prava oblika ploščic za sobo pooja za vas. Te ploščice imajo natisnjen simbol Shree in so primerne tako za dom kot za pisarne. Ti so iz keramičnega materiala in velikosti 250X375 mm.

Bele ploščice s tem duhovnim simbolom kažejo, da v hišo prinašajo vso srečo, mir in srečo. Enostavnost ploščic bo pritegnila tudi veliko pogledov v vašo sobo pooja, hkrati pa ponudila potrebne molitvene vibracije za izkazovanje časti in iskrenosti našemu Bogu.

5. Natisnjene stenske ploščice Simple God Idols:

pooja mandir ploščice

Eden od ustvarjalnih načinov za oblikovanje sobnih ploščic pooja je preizkusiti preproste stenske ploščice ali ploščice, natisnjene z Božjim idolom. Oba sloga stenskih ploščic izgledata res odlično in tudi polepšata vašo sobo pooja. Po eni strani bodo preprosti modeli ploščic iz sobe puja pripomogli k boljši osredotočenosti med molitvijo skupaj s poudarjanjem postavljenih kipov.

Ploščice z božanskim idolom bodo pritegnile vse poglede proti prostoru, saj bodo okrepile duhovno energijo v prostoru. Poskusite lahko poljubno število različic in lahko uporabite te ploščice za sobo v pisarnah in vaši hiši.

6. Digitalno natisnjene stenske ploščice:

božje ploščice za sobo

Odstranite stare načine oblikovanja svoje sobe pooja in preizkusite te trendovske in najnovejše stile digitalnih sten, da svoji sobi pooja dodate privlačno kombinacijo sloga in duhovne aure. Te ploščice za sobo Bog so v trendu na trgu zaradi svoje zadnje oblike, ki je na voljo po dostopnem cenovnem razredu.

Te stenske ploščice za sobo puja so na voljo v številnih izvedbah, saj so preproste do bolj elegantnih. Te ploščice se večinoma uporabljajo v domovih zaradi številnih ustvarjalnih možnosti, ki jih prinaša s seboj. Preizkusite te ploščice pooja mandir in spremenite svojo sobo v elegantno mesto za povezavo z našim vsemogočnim ustvarjalcem.

7. Tiskane simbolične stenske ploščice:

oblikovanje puja sobnih ploščic

Vedno je čudovito imeti vse duhovne simbole pred očmi v svoji sobi pooja, medtem ko med molitvijo. Kajne? Vsekakor povečuje pozornost in koncentracijo med molitvijo. Toda ena stvar, ki jo te tiskane keramične ploščice za sobo pooja dodajo sobi pooja, je količnik sloga.

Ta natisnjena simbolična zasnova puja sobnih ploščic je popolna kombinacija preprostosti in edinstvenosti za sobo pooja. Ti so najboljša izbira za domove in pisarne, na voljo pa so tudi po dostopnem cenovnem razredu. Popolnoma vam bo všeč toplina in pozitivnost, ki jih bodo te ploščice prinesle v vašo sobo pooja.

8. Marmor Mandir Design:

pooja sobe v marmorju

Če imate v svojem domu ali pisarni majhen prostor in iščete kompakten, a eleganten način, da naredite sobo pooja, potem lahko poskusite z marmornimi templji za dom. Ti modeli ne porabijo veliko prostora, vendar ponujajo enako duhovnost kot tiste, ki jih ponujajo velike sobe pooja. Prav tako jih lahko naredite privlačnejše, če jim dodate malo podrobnosti.

Postavite idola svojega najljubšega Boga v te modele marmorja pooja mandir in poiščite najbolj sproščujoč in enostaven način, da svoje misli izmolite našemu edinemu ustvarjalcu.

9. Soba Pooja iz marmorne ploščadi:

marmorni pooja mandir modeli za dom

Poleg različnih modelov marmornega kamna pooja mandir lahko poskusite v svoji sobi pooja oblikovati tudi marmorne ploščadi. Te marmorne ploščadi lahko uporabite za postavitev božjih kipov in idolov ter postavite tudi nekatere okrasne predmete.

Ta ideja v vašem pooja mandirju iz belega marmorja bo v vašo hišo prinesla pozitivnost in čiste blagoslove. Sobo lahko okrasite tudi v različnih barvah, da bo videti bolj elegantno in ustvarjalno. Prav tako bo uporaba različnih barv povečala duhovnost v prostoru iz vseh pravih razlogov. Brez dvoma so te marmorne ploščadi ena najboljših marmornih templjev za dom.

10. Marmorni Mandir z osvetlitvijo ozadja:

modeli marmorja pooja mandir

To je še en slog oblikovanja marmorja pooja mandir za dom, ki ga lahko poskusite. Čeprav so ti modeli mandirja podobni drugim modelom marmorja in ponujajo učinek osvetlitve ozadja mandirju. Celotna kombinacija marmornega mandirja z osvetlitvijo ozadja povečuje lepoto sobe pooja, hkrati pa jo ohranja subtilno.

Poskusite lahko tudi hrepeneti po Božjem kipu ali idolih skupaj z osvetlitvijo ozadja, da bi bili modeli marmorja iz marmorja še bolj privlačni. Drug pomemben vidik teh modelov mandir je, da ne porabijo veliko prostora in jih je zato mogoče namestiti tako doma kot v pisarni.

Za pooja sobne ploščice lahko preizkusite poljubno število modelov, dokler ste s tem zadovoljni in zadovoljni. Glavni motiv oblikovanja ploščic za sobo puja bi moral dodati potrebno toplino in pozitivnost, da bi bila soba pooja preprosto privlačna in očarljiva.

Če potrebujete pomoč ali predloge za izbiro najboljših modelov sob pooja iz marmorja ali za izbiro edinstvene zasnove stenskih ploščic za sobo pooja, nam pišite. Popolnoma vam bomo pomagali z našimi edinstvenimi idejami, da bo vaša soba pooja postala srce vašega doma.