Kolesarska sončna očala veljajo tudi za enega najpomembnejših sestavnih delov vsakega kolesarja. Pogosto se govori, da so nekatere glavne lastnosti, ki bi jih moral imeti dober par kolesarskih sončnih očal, jasnost vida. Tudi ta sončna očala odlično ščitijo oči, še posebej, če se srečujejo s previsnimi vejami, žuželkami in tudi prahom. Poleg zaščite oči bi morali imeti dober par kolesarskih sončnih očal udobno sedeti na obrazu, ne da bi se preveč premikali. Ključna je tudi vsestranskost; zato so ta sončna očala tudi v različnih barvnih lečah. Tu je nekaj najboljših kolesarskih sončnih očal, med katerimi lahko izbirate.

Sončna očala Polarlens:

kolesarska sončna očala

Ta eleganten par sončnih očal je bil izdelan posebej za kolesarjenje in se je uporabljal v drugih športih. Učinkovita uporaba modre barve ji daje dodaten pridih mladosti. Prav tako je treba opozoriti, da so leče zelo prilagodljive in se ne bodo zlomile v naglici. Eleganten dizajn prav tako zagotavlja, da senčila za kolesarja niso pretežka.

Velika sončna očala z obrobo:

Velika sončna očala z okvirjem

Ta velika črna sončna očala z okvirjem so klasičen par, ki ponuja slog in funkcionalnost. Svetlo modre zatemnjene leče so prav tako elegantne in ne bodo ovirale vida. Kolesa, podobna običajnim vsakodnevnim sončnim očalom, lahko nosijo tudi kolesarji, ko ne kolesarijo.

Oblikovalska kolesarska sončna očala:

Oblikovalska kolesarska sončna očala

Ta dizajnerska kolesarska sončna očala so oblikovana tako, da se tesno prilegajo obrazu, ne da bi se občasno spustila. Poleg kolesarjenja se ta sončna očala lahko uporabljajo tudi za tek in vožnjo s kajakom. Ker se lahko uporablja za več namenov, je priljubljen par.

Sončna očala z ogledalom:

Sončna očala z ogledalom

Pri tem paru je resnično spektakularno, da je lahek in hkrati zelo eleganten. Uporaba črnih in zrcalnih barv leč je privlačna tako za moške kot za ženske. Ta par se poleg kolesarjenja lahko uporablja tudi za golf. Zaokrožen rob na sredini zagotavlja, da se tesno prilega nosu, ne da bi pustil sledi.

Klasična črna kolesarska sončna očala:

Klasična črna kolesarska sončna očala

Ta klasični črni par je preprost, a dovolj eleganten, da poda izjavo. Zasnovan z zanimivo obliko, ima drobne detajlne okraske, zaradi katerih izstopa od drugih možnosti na trgu. Prav tako trdno sedi na obrazu, ne da bi se povešal, kar je dodaten bonus.

Amber Lens kolesarska sončna očala:

Kolesarska sončna očala Amber Lens

Ta jantarno obarvan par odtenkov nudi dobro zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki. Zaradi elegantnega dizajna in zanimive oblike je vsestranska ponudba, ki se poleg kolesarjenja lahko uporablja tudi za druge športe. Ta par ima tudi prezračevalne reže, ki zagotavljajo, da se vlaga ne nabira okoli očesnega območja in ovira vid.

Polarizirana sončna očala:

Polarizirana sončna očala

Ta večbarvni par kolesarskih sončnih očal je precej drzen in bo zagotovo dal glasen slog. Prevladujoča srebrna barva je v primerjavi z večbarvnimi lečami precej pomirjujoča. Uporabljajo jih profesionalni kolesarji in so učinkoviti pri zagotavljanju zaščite pred soncem. Je lahka in obrazu ne bo dodala dodatne teže.

Ice Blue kolesarska sončna očala:

Kolesarska sončna očala Ice Blue

Ta ledeno modri par je zelo privlačen za oči in zelo pomirjujoč za nošenje. Idealen je za poletne mesece, ko je zunaj vroče in vlažno. Tudi drobni detajli valov dodajo značaj temu paru sončnih očal. Modre obarvane leče zagotavljajo tudi popolno vidljivost kolesarja.

Grafična kolesarska sončna očala:

Grafična kolesarska sončna očala

Ta rjavo senčen grafični par je eleganten in hkrati funkcionalen. Zaradi zanimive izbire oblike in barve je bolj primeren za ženske.