Običajno, ko slišimo besede “vezena majica”, jemljemo za samoumevno, da so te srajce namenjene ženskam. Vendar pa je danes narejenih veliko lepo vezenih moških srajc, zaradi katerih ne boste videti ali se počutili manj kot moški. Vezenje daje tkanini podcenjen, a prefinjen glamur, ki ga preprosto ni mogoče doseči z barvanjem ali tiskanjem. No, dobra novica, ni več samo za dekleta.

vezene majice

Najnovejše vezene majice za moške in ženske:

Tukaj vam predstavljamo prvih 10 vezenih majic; moški, pa tudi ženske, lahko uživajo v teh! Izberite ljubljeno osebo in jo izberite.

1. Moške vezene majice z rokavi:

Moške vezene majice z odprtim ovratnikom

Ta moška vezena majica z moškimi rokavi bo videti dobro na kateri koli barvi kože, ne glede na to, ali ste najlepša med njimi ali visoka temna in čedna. Polno vezenje na rokavih dodaja lepoto srajci, hkrati pa ničesar ne vzame iz vašega čednega profila.

2. Moška vezena majica na gumb:

Moška vezena majica na gumb

Vezenje ni samo za majice z odprtim ovratnikom in majico z dolgimi rokavi. Pravzaprav so majice z gumbi videti super tudi z vezenjem. To je odlična izbira za nošenje v pisarno na dan priložnostne obleke, ko se ne želite preveč oddaljiti od svojega običajnega oblačila, ampak želite dati izjavo.

3. Vezena hrbtna majica za ženske:

Ženska vezena majica na hrbtu

Vezene majice so različnih vrst. Ena najbolj priljubljenih vrst vezenja trenutno so majice z vezenjem na hrbtni strani. To je popolna majica za prvi zmenek, na katerega greste.

4. Klasična luč na svetlo vezeni ženski majici:

Klasična ženska srajca Light on Light

Ta je ženska klasična vezena majica. Lahke niti, ki prepletajo nežen vzorec nad mehko krpo svetle barve, vaši obleki dodajo pravo mero ženskega šarma. Seznanite ga s srčkanim kratkim hlačami in pripravljeni ste se ohladiti!

5. Temno modra moška vezena majica:

Luč na temni moški vezeni majici

Ta srajca, čeprav označena kot moška, ​​je pravzaprav uniseks. Ovratnica bi bila videti tako pri moških kot pri ženskah. Dajte izjavo s to belo na sivi vezeni majici, ne glede na to, ali ste fant ali dekle.

6. Vezena Crop majica za ženske:

Ženska majica z vezenino

To je ženski kroj/majica s precej vezenim zaključkom. Lepo bi bilo videti tako na kavbojkah kot na krilih. Določen nakup!

7. Klasično vezenje za moške:

Klasična moška vezena majica

To je ena od tipičnih lanenih moških vezenih majic, ki jih lahko vidite povsod. To je klasika, pri kateri se za moške nanašajo vezene majice. Lahke vezene črte v nekoliko temnejši barvi s polkrožnim ovratnikom so prefinjena izjava oblikovalca in uporabnika.

8. Asimetrična ženska vezena majica:

Asimetrična ženska vezena majica

Ta je še en dragulj za žensko garderobo. Asimetrično vezenje na belem na črnem je nekaj, kar vaši dolgočasni črni srajci doda prefinjenost. Ne preveč živahno, a ravno to je trendno.

9. Bohomens majica za vezenje:

Bohomens majica za vezenje

Druga vrsta vezenih moških srajc je bela vezenina. Lahko imaš majhno vezenino tik na sredini srajce, lahko pa celo vezenje. Naj bo to svetlo obarvano ali modro vezenje na temno belem ozadju, to vam bo vedno dalo hipstersko kul, ki jo želite upodobiti.

10. Bela na temni ženski vezeni majici:

Bela na temni ženski vezeni majici

Ta lepo vezena majica je za ženske. Okrog ovratnika in po sredini bele vezenine je ženski vzorec, ki je precej moden. Te srajce lahko nosite na priložnostnih družabnih urah, v razredu in v službi!

Vezenje na srajcah ni samo za ženske in ne samo za svetlo vezenje na temnih srajcah. Če so izbrane pravilno, lahko vezene majice po meri odlično izgledajo pri moških. Stereotip je le eden od mitov, ki se jih naša modna industrija drži že nekaj let, zdaj pa ga razbijamo!