Oranžna je barva, ki je v poletni in pomladni sezoni v povpraševanju. V tem sodobnem času ima majica svoj primeren položaj v stojalu za moška in ženska oblačila. Srajce so oblikovane tako za moške kot za ženske tako, da jih krojijo v različnih stilih in oblikah z leti in tehniko, v skladu z Britanci in Američani, kjer vzorec srajčne obleke sledi drugemu svetu s prilagajanjem videza srajce v različnih inovativni modeli in moda, najpomembnejši vzorec srajce.

Najboljši in trendovski modeli oranžnih srajc za moške in ženske:

Da bi si ozavestili 15 najboljših tipov oranžnih barv različnih odtenkov, bi nam ta članek pomagal posaditi možgane z različnimi vrstami srajc oranžne barve.

1. Mango oranžna moška majica v oranžni barvi:

Mango Oranžna moška oblečena srajca

Britanci imenujejo obleke. Prilagojen je z enojnim oblačilom, ki se odpira na sprednji strani, z barvnim ali belim gumbom spredaj za pritrditev obeh koncev srajce. Tkanje te oblikovane srajce v oranžnem odtenku manga bo ustvarilo uravnoteženo barvno kombinacijo s formalnimi sivimi hlačami za moške.

2. Koralno oranžna priložnostna uniseks majica:

Koralno oranžna priložnostna uniseks majica

Koralno oranžna je blaga in prefinjena barva, ki se zlije s priložnostno oblikovano srajco z odpiranjem na sprednji gumb. Tako moški kot ženske nosijo to vrsto srajce in prilagajajo obliko. Navadna koralno oranžna priložnostna srajca je lahko poudarjena s čipkarskim delom ali penečo kamnito obdelavo, oblikovano kot ženska obleka.

3. Oranžna nagubana moška majica:

Oranžna moška srajca v gubah

Moške srajce iz smokinga imajo v primerjavi z drugimi formalnimi moškimi srajcami poudarjen ovratnik; zaradi te oranžne barve je videti odlično iz druge barve in z oblikovanjem ovratnikov in manšet z gubami. Manšete so oblikovane v zaobljeno francosko ali francosko manšeto, ki je izjemna majica iz smokinga. To vrsto srajce lahko kombinirate s kavbojkami ali svečanimi sijočimi hlačami.

4. Burnt Orange French Placket moška srajca:

Žgana oranžna moška srajca v francoskem sloju

Plaketa je vidna v sprednjem srednjem delu moške srajce, na kateri je gumb prišit nanjo. Ta francoska ploščica ima edinstven videz, saj je nastala z zlaganjem istega materiala srajce in šivanjem na sredini, kar daje združeno in polirano površino. Ta dolgočasen oranžni odtenek je celo popoln in eleganten, če ga ženske nosijo kot formalno obleko, kot je krilo A-line ali obleka.

5. Svetlo oranžna tradicionalna moška srajca na plaketo:

Svetlo oranžna tradicionalna moška srajca s ploščicami

Ta tradicionalna ploščica nastane tako, da na sredino pritrdite ločeno ravno krpo, ki je lahko enake barve kot srajca ali kontrastne barve, in jih prišite na material srajce, ki daje izjemen videz. Srajca svetlo oranžne barve je lahko najboljši primer za predstavitev te srajce v modri barvi.

6. Oxford Cloth Orange ženska majica:

Oxford Cloth Orange ženska majica

Oxfordsko platno se po načinu tkanja razlikuje od običajnega platnenega tkanja. Tu se preje združijo in tkajo skupaj v pramenu. Ta vrsta tkanja je najboljša za uradno srajco. Ko se uporablja za izdelavo srajc oranžne barve, naredi barvo svetlejšo in prijetnejšo za naše oči. Ženske ga nosijo kot uradno srajco in kot polformalno srajco z belim kavbojkami.

7. Oranžna moška srajca s skritim ovratnikom na gumbih:

Oranžna moška srajca s skritim ovratnikom

Ta vrsta vzorca srajc je dobila svojo identiteto zaradi edinstvenega dizajna in zaključka. Podobno je srajci na gumb, vendar je razlika v tem, da so gumbi, ki se uporabljajo za pritrditev konic ovratnika, skriti pod dodatnim materialom iz tkanine, pritrjenim na spodnjo stran ovratnika..

8. Zložene manšete oranžne majice:

Zložene manšete oranžna ženska majica

Zložena manšeta Oranžne srajce so zelo udobne in enostavne za upravljanje, ki jih ženske uporabljajo kot priložnostno ali celo kot svečano obleko. Vrsta uporabljenega materiala je bombaž ali laneni material v kombinaciji s kratkimi hlačami ali kavbojkami.

9. Stolp ovratnik oranžna uniseks majica:

Stolp ovratnik oranžna uniseks majica

Ta dedekova majica je ena najpogosteje oblečenih priložnostnih in napol formalnih majic. Ovratnik je zaobljen brez pritrditve na gumb. Ženske lahko to vrsto srajce kombinirajo s krilom ali polformalnimi belimi hlačami. Moški ga radi nosijo s kavbojkami.

10. Oranžna moška srajca s kontrastnim ovratnikom:

Oranžna moška srajca s kontrastnim ovratnikom

Navadne oranžne srajce le redkim moškim morda ne bodo ustrezale; zanje je priporočljiva ta kombinirana majica. Ovratnice srajce so na splošno bele, manšete pa so tudi bele s kontrastnimi gumbi, kot sta črna ali rjava. Ta barvna majica daje izjemen videz.

11. Cutaway Orange moška srajca:

Oranžna moška srajca Cutaway

Ta vrsta majice izvira iz Londona. Ovratnica je široko razporejena, kar daje odrezan videz. Zaradi razširjenega kroja je dolžina ovratnika kratka. Ta vrsta oranžne barve s kravato daje pogled “debonair gentlemen”.

12. Oranžna ženska majica brez rokavov:

Oranžna ženska majica brez rokavov

V sončnem dnevu dame radi nosijo živahne barve kot svečano obleko in priložnostna oblačila. Ena takšnih barv je oranžna. Oranžna srajca brez rokavov z ohlapnim prileganjem izgleda privlačna, če jo nosite s formalnim krilom A-oblike.

13. Tiskana oranžna priložnostna uniseks majica:

Tiskana oranžna priložnostna uniseks majica

Tiskana oranžna srajca je ena najpogosteje oblečenih fantov in deklet med zabavo na plaži. Ta natisnjena majica daje kul videz. Odtisi so lahko v obliki sončnega zahoda ali v camo tisku.

14. Oranžna dolga ženska majica:

Oranžna dolga ženska majica

Mladi fantje in dekleta najpogosteje nosijo dolge oranžne srajce. Vrh pade pod bok, nekateri modeli pa tik pod kolenom, ko so namenjeni dekletom. Ovratnik srajce ni trd, zato ga je mogoče zložiti in zvijeti v kakršno koli obliko.

15. Ženska oranžna majica z rokavi do polovice:

Oranžna ženska srajca z rokavi do polovice

Oranžne srajce s puff rokavi za ženske so vedno običajne za ženske v kombinaciji s kavbojkami ali kavbojskim krilom. Odtenek oranžne se razlikuje od svetlo oranžne do ognjiča. Robovi roke so lahko oblikovani z biseri ali kamni.

Oranžna barva je zelo zapletena barva, ki ne ustreza vsem barvam. Preden vzamete oranžno srajco, je zelo pomembno analizirati telesno obliko in polt. Nošenje ustreznega oranžnega odtenka dodaja tudi čar obleki za vsako posebno priložnost. Oranžna ukrivljena ovratna srajca ali raztegnjena ovratnica je primerna vrsta srajce za zabavo; v nasprotju s tem bi bila preprosta ukrivljena ovratnica ali srajca z ravnim ovratnikom popolna obleka kot priložnostna obleka.