Modele srajc zdaj uporabljajo tudi ženske za priložnostna in svečana oblačila, da bi svoji elegantni kolekciji dali nov in trendovski videz. Med selitvijo v nakupovalna središča in na tržnice je splošno znano, da se ženske zdaj odločajo za žensko obliko s kariranimi majicami z veliko barvno paleto. So glavna izbira v nakupovalnih košaricah skoraj žensk vseh starosti.

karirane srajce za ženske

Najnovejši trendi v ženskih kariranih majicah:

Tukaj je nekaj modelov kariranih srajc za ženske za profesionalni uradni videz in tudi za trendovsko obleko za zabave.

1. Trikolorne karirane majice za ženske:

Tribarvna karirana majica

Zbirka ženskih kariranih srajc s tremi selektivnimi barvami je najboljša izbira za uradno nošenje v številnih podjetjih. Srajca je narejena iz čistega bombaža, ki daje kvadratne oblike v rdečih, črno -belih barvnih trakovih skupaj s kvadratnimi gumbi.

2. Ženska karirana majica s pasom:

Kratka srajca s pasom

Najnovejši modeli srajc bi zagotovo ustrezali tej srajci s slojem. Majica ima majhne kvadratne oblike v modri barvi z belim trakom na straneh. Leva stran srajce je sestavljena iz plasti pasov s podobnim materialom.

3. Ženska suha notranja karirana majica:

Tanka karirasta majica v notranjosti

Nova oblika ženskih kariranih srajc, ki je primerna tako za priložnostno kot za svečano obleko, je odeta v ozko obleko. Srajca ima tudi belo notranjost s kratkimi dolžinami in dolgimi rokavi.

4. Ženska karirana majica z dvojnim vzorcem:

Karirana majica z dvojnim vzorcem - Kopija

Oblikovanje, ki je kombinacija srajce in majice, je najstnikom fakultet zelo všeč. Zgoraj je majica videti spredaj, majica pa zadaj. Hrbet in rokavi imajo karirano obliko z velikimi kvadratki v rdeči in svetlo modri barvi.

5. Frock oblikovana karirana majica za ženske:

Frock oblikovana karirana majica

Preizkusite to elegantno karirano zasnovo, ki ima zgornji dizajn podoben srajci, spodnji del pa podoben obleki. Da bi mu dodali lepoto, je za pas namenjen ločni pas z več plastnimi napakami na koncu.

6. Ženske karirane majice s trakovi na ramenih:

Karirana srajca na rame 8

Ob nakupu pametne karirane srajce so modeli tudi spodbudni. Zasnova ima dva ramena traku z elastičnim vratom. Vrh lahko nosite na dva različna načina s trakovi in ​​na zunaj rame z elastičnim vratom.

7. Karirana srajca brez ovratnika:

Karirana majica z ovratnikom brez ramen - Kopija

Karirane ženske srajce z ovratnikom, vendar z rokavi brez ramen izgledajo razkošno za obleko na plaži ali poletno obleko na kavbojkah in kratkih hlačah. Z modrim in črnim kvadratom ima majica polne rokave, ki puščajo ramena neplodna.

8. Dolge karirane majice za ženske:

Dolga karirana majica

Ste si že ogledali ženske karirane majice dolžine do kolen in stranskih krojev! Te dolge karirane majice vsebujejo dolge rokave z belim potiskom zadaj. Ovratnik, ki se prilega vratu, mu daje čudovit videz.

9. Ženske prevelike karirane majice:

Prevelika karirana majica

Vrhunski dizajn v kategoriji kariranih majic je prevelik vzorec z najljubšo barvo, črno -belo s sivimi odtenki. Srajca se nosi kot blejzer ali zgornji plašč iz debelega bombaža, najboljše za vsako zabavo ali koncerte.

10. Ženske karirane majice s kratkimi rokavi:

Kratka majica s kratkimi rokavi

Kratki rokavi in ​​ramena bi okrasili katero koli obliko kariranih ženskih srajc. Srajca ima na vratu zložen patchwork z dvema žepoma. Kratka dolžina srajce je najboljša za kratke hlače in kavbojke z visokim pasom v pisarnah.

Preprosti modeli kariranih srajc so zdaj posodobljeni z različnimi kroji, da bodo ženskam z največjim udobjem bolj všeč. Nekateri najstniki prav tako raje nosijo srajce, kot da bi slegli z rameni čez majice, za pravilen priložnostni videz za zabave. Srajca ima kvadratne vzorce, in sicer tartan, gingham, pasji zob itd., Ki jih lahko izbirate glede na primeren dizajn glede na teksturo telesa.