Srajce za moške in ženske so formalne in priložnostne. Srajce so lahko tanke ali ohlapne, odvisno od priložnosti, za katero so namenjene. Srajce so lahko v najrazličnejših barvah. Vsak od njih je primeren za določen čas. Rumena barva je svetla in prijetna. Simbolizira tudi poletje in svež čist zrak. Odtenki, ki se uporabljajo za srajce, segajo od svetlo rumene do gorčično rumene, zato se vsi odločijo, da bodo rumene majice videti posebno.

Najnovejše rumene majice v trendu 2018:

Spodaj je vsak od njih ustvarjen za moške in ženske za tako priložnostno kot svečano obleko. Izberite med temi top 10 rumenimi majicami in zagotovo se boste v njih počutili lahke in hladne.

1. Srajca z gumbi navzdol:

Oblečena majica na gumb

Ta moška čista krojena rumena srajca je priložnostna srajca z modrimi detajli v bližini ramena. Srajca z gumbi je odlična za nočni izlet, saj je kot nalašč za zabavo. Je dovolj priložnostno, da se kombinira s kavbojkami in z zavihanimi rokavi.

2. Uradna srajca:

Uradna pisarniška majica

Te uradne moške rumene srajce za pisarno so profesionalnega videza. Uradni videz je zelo čist in to lahko uporabite s temnejšimi hlačami. Svetla barva srajce je kot nalašč tudi za poletje.

3. Gorčično rumena srajca:

Gorčično rumena majica

Izberite to elegantno moško moško gorčično gorčično majico. Tisk je dovolj majhen in daje zelo čist videz. Kombinacija sive in gorčično rumene barve je klasična in jo lahko nosi mlajša generacija.

4. Rumena majica Checks:

Rumena majica s čeki

Množica fantov ima rad karirast videz in ta rumeno -črna majica s čeki je samo popoln kos. Pogled, ki ga daje, je povsem neformalen. To je lahko podnevi ali celo večerna obleka.

5. Svetlo rumena moška srajca:

Svetlo rumena majica

Mnogi moški imajo za svečan videz raje svetlejše odtenke barv. Pisarniško obleko dopolnjuje ta svetlo rumena moška srajca. Ovratnik z gumbi je majica, ki jo lahko nosite na katerem koli uradnem srečanju.

6. Rumena majica s puff rokavi za ženske:

Rumena majica s puf rokavi za ženske

V tej rumeni majici s puhastimi rokavi poglejte ženstveno in elegantno. Srajca z dolgimi rokavi in ​​puffom naredi majico precej očarljivo. Majhna obleka rumene srajce za ženske je zelo laskava obleka.

7. Ženska srajca z volanom:

Rumena majica z volanom za ženske

Ta gorčično rumena slim fit majica za ženske je zelo lepa. Vložek je dodan na področju oprsja srajce. To je nekaj, kar lahko nosite tako v službi kot za večerni izhod.

8. Rumena majica s črtasto črto:

Rumena srajca s črtasto črto

Oglejte si to klasično rumeno srajco s črtasto črto z dolgimi rokavi. Delovna obleka je klasičen kos, ki bi ga morala imeti vsaka ženska v svoji garderobi. Zatiči dajejo zelo ženstven videz.

9. Ruffle rumena srajca:

Rumena srajca 14

To je ena najboljših tiskanih rumenih srajc za ženske. Ruffles dodajo dramatiko tej čudoviti obleki in naredijo uporabnika očarljivo. Tudi detajli na ovratniku so precej elegantni.

10. Svila moška rumena srajca:

Svilena rumena majica

Zelo modna in privlačna po videzu, ta svilena rumena srajca je elegantna. Uradna oblačila dobijo s tem odprtim ovratnikom malo značaja. Zaviti rokavi dodajo čar te majice.

Rumene srajce za moške in ženske so obvezne v garderobi. Rumena barva v svetlih ali temnih odtenkih daje zelo prijeten učinek. Izbirajte med različnimi vrstami rumenih srajc za moške in ženske, ki so navedene zgoraj. Ženski pridih teh rumenih majic je nekaj, kar ugaja današnji podjetniški ženski.