Ležalniki so kot nalašč za sprostitev po stresnem dnevu v pisarni. Ti stoli nagnejo naslonjalo in potegnejo tudi naslon za noge, tako da lahko telo ostane ravno in počiva.

Počivalnik je popoln stol za vašo redno sprostitev. Pomaga pravilno odstraniti stres. Ima dobro oblikovno strukturo, ki daje udobje celotnemu telesu. Dobili boste dobro zbirko svojega počivalnega stola glede na vaše potrebe in glede na vaš proračun.

Preprosti in najboljši počivalni stoli:

Tu so enkrat omenjeni vrhunski počivalni stoli, med katerimi lahko enkrat izberete najboljše glede na svoje potrebe.

1. Ležalni stol iz usnjenega usnja:

počivalni stoli

To je stol z enim sedežem; za sprostitev si privoščite ta izjemno hladen in udoben počivalni stol, oblečen v usnje, oblečen v usnje. Stol ima zelo mehak naslon za roke. Območje nog lahko raztegnete, da boste lahko noge držali počivane in počivale. Ima ročni mehanizem za zaklepanje. Za vašo dnevno sobo je ta stol najboljša možnost za nakup.

2. Počivalnik iz tkanine:

Počivalni stol iz tkanine

Ta kraljevski stol za sedenje iz tkanine je kot nalašč tudi za majhne hiše, saj velja za prihranek prostora. Stol ima mehanizem za dvig naslona za noge z obračanjem gumba. Stol se nizko nagne, da se sprostite in počivate.

3. Črni usnjeni počivalni stoli:

Ležalnik iz črnega usnja

To je eden najboljših počivalnih stolov, saj je izdelan iz čistega usnja in je zato vrhunski. Črni počivalni stol ima konice nog, kar vam pomaga, da se stol ne prilega na tla. Preprost vzorec stola je zelo eleganten. Ta stol je uporaben samo za notranje prostore. Za ta stol je priporočljiva obremenitev 120 kg.

4. Ležalniški stol z blatom:

Ležalnik z blatom

Lahko se celo odločite za vrsto počivalnega stola, ki je opremljen z ločenim stolčkom za počitek nog. Ležalnik nima naslonjala za noge, ki bi ga bilo mogoče dvigniti. Tako dobite dodaten stol, ki ga lahko uporabite tudi drugod. Za sprostitev lahko razširite nogo. To je udobje za starejše ljudi; pomaga jim zmanjšati stres iz telesa.

5. Ležalnik z manjšo napetostjo:

Ležalni stol z manjšo napetostjo

Ta počivalni stol s krožnim stojalom je zelo ergonomsko oblikovan. Usnjeni počivalni stol vam daje dovolj prostora za glavo ter čeden in preprost naslon za noge. Naslon za noge se dvigne in telo lahko dobro počivate.

6. Stol Power Recliner:

Power Recliner stol

Ti električni počivalniki so zelo moderni in prefinjeni. S stoli lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Električni počivalnik je videti kot običajen kavč s popolno oblazinjeno konstrukcijo. Stol se bo nagnil navznoter in vam omogočil popoln počitek. Dobili boste barvo, kot je črna, smetana ali rjava.

7. Predsedniški počivalnik:

Predsedniški počivalnik

Ta počivalnik z vintage videzom je posejan z jeklenimi kroglicami na usnju. Oblazinjeno usnje vam daje zelo predsedniški občutek. Pridobite ta počivalni stol za svojo pisarno ali dom in bodite pomembni.

8. Počivalnik za imetnike skodelic:

Počivalnik za imetnike skodelic

Ta je tudi za otroke. Tu ima počivalni stol pod naslonom za roke skrit nosilec za skodelico. Naslon za roke lahko potegnete navzgor, da razkrijete držalo za skodelico. To je najboljše za gledanje filmov itd. S kokicami ob strani.

9. Ležalnik z električnim dvižnikom:

Električni počivalnik z dvižnimi stoli

Pridobite ta počivalni stol za dvojno uporabo, ki deluje tudi kot dvižni vod. Stol za počivanje iz dvižnega materiala ima močan kovinski okvir in stojalo. To vam pomaga pri padcu s stola. Stol se dvigne spredaj, da vam omogoči nagnjen pogled.

10. Ležalnik z ničelno gravitacijo:

Stol za počivanje z ničelno gravitacijo

Sprostite se na hrbtu je moto tega počivalnega stola. Zdi se, da se stol premika v ničelno težo s premiki navzgor in nazaj. Lahko se sprostite in telo naslonite na stol in v njem dobro spite. Ob tem stolu se boste počutili kot breztežni in napolnjeni z energijo, znano kot naslonjalni stol za lajšanje stresa. Položaj lahko upravljate tudi za branje ali gledanje televizije. Nastavite lahko tudi vzglavnik. Lepa izbira pri baterijskih stolih.

11. Sodoben počivalni stol:

Sodoben počivalni stol

Ta je za sodobne domove s svetlimi barvami in vzorci. Ta prefinjen sodoben počivalni stol ima preproste linije in obline. Usnjeno oblazinjenje je popolno s svetlo barvo. Prihaja s stolom za sodoben življenjski slog in je priljubljen tudi pri mladih.

12. Stolni počivalnik za tla:

Stolni počivalnik za tla

Ti talni počivalniki zavzamejo veliko manj prostora kot tradicionalni počivalniki. Talni stoli nimajo stojala in naslona za roke. Vrtljiv zložljiv počivalnik je izdelan iz umetnega usnja.

13. Ležalnik za sedenje:

Ležalniški počivalni stol

Ta preprost in tanek počivalni stol je kot nalašč za zunanjo uporabo. Stol ne zavzame veliko prostora in je tanek. Stil bivalnega stola je odličen za vas, da dvignete noge in počivate hrbet.

14. Počivalna postelja:

Postelja za sedenje

Tu je ugoden počivalni stol, ki se lahko uporablja tudi kot postelja. Ležalnik se lahko nagne precej v ravni črti. Nato lahko dodate posteljnino in vzglavnik, ki vam bo pomagal spati kot otrok.

15. Mali počivalni stol:

Mali počivalni stol

Ti majhni počivalniki vam nudijo udobje velikega počivalnika, hkrati pa prihranijo prostor v manjših domovih. Počivalni stol ima visoke noge, zato je vitka izbira za vašo hišo. Kupite jih iz blaga ali celo usnja. Oseba, ki ima rada preprosto življenje in potrebuje udobje v majhnem prostoru, potem je ta dobra izbira pri počivalnih stolih. Sodobne lastnosti in modeli dajejo lep videz vaši dnevni sobi. Noge lahko preprosto raztegnete.

Ležalniki so narejeni iz usnja, krzna ali celo tkanine. Izbirate lahko med daljinsko upravljanimi ali ročnimi. Poskusite nekaj edinstvenega počivalnega stola, ki ustreza vašim potrebam, tako da za velik prostor dobite dobre možnosti, za majhen prostor pa lahko izbirate med široko zbirko majhnih počivalnih stolov. V svojem proračunu lahko poskusite tudi s čudovitim stolom.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.