Stoli iz jute so kot nalašč za vroče poletne dni in kul izjava za vaš dom in pisarno. Stol z visokim naslonom in vrtljivi stoli so odlični za sprostitev. Jedilni stoli in sedežni stoli so kot nalašč za vaše bivalne prostore.

Sodobni in najnovejši stoli iz jute:

Tu so omenjeni stoli iz jute, ki so selektivno omenjeni za vaš eleganten dom.

1. Naslon za hrbet Juta:

Naslon za hrbet Juta stol

Za vaše udobje si priskrbite vse te tradicionalne stole iz jute z naslonom za hrbet. Ti stoli so zelo zračni in kot nalašč za vroče poletne dni. Juta naredi mehak sedež in je lahko tudi oblazinjen. Ti visoki stoli so na dnu okrogli in zavzamejo nekaj prostora. Izberite jih zaradi njihove obstojnosti.

2. Stol iz jute in lesa:

Stol iz jute in lesa

Ti elegantni stoli iz jute na lesenem okvirju so sodoben odtenek tradicionalnih stolov iz jute. Ukrivljene noge stola izgledajo zelo elegantno in elegantno. Tu narejene jute so zapletene in geometrijske narave. Zaradi tega je struktura hrbta in sedeža zelo močna.

3. Webte iz jute:

Spletne strani iz jute

To je še ena tehnika za stol iz jute. To imenujemo trakovi in ​​so široki prameni iz jute, ki so prepleteni na križ. Trakovi iz jute naredijo trden stol, ki bo trajal vse življenje. Uporabljene barve je mogoče uskladiti, da dobijo eleganten videz.

4. Sproščujoč stol iz jute:

Sproščujoč stol iz jute

V tem sproščujočem stolu z vzorcem krožnika si lahko ogledate še eno različico jute za stol. Svetla nit iz jute je zapleteno prepletena, da daje študiju še odprt videz. Tanke lesene noge dodajo čar. Sproščujoče stole lahko izberete za svoj vrt ali bivalni prostor.

5. Stol za kavč iz jute:

Kavč stol iz jute

Pridobite ta stol za sedežno garnituro iz jute z naslonom za roke. Zaobljene krivulje lesenega okvirja so zelo elegantne in izgledajo sijoče. Temna barva jute dodaja lesk okvirju lesk. Zapletena tehnika tkanja jute je močna podlaga, ki bo trajala dolgo. Kavč stol lahko povežete z dvosedom.

6. Stol za zibanje iz jute:

Gugalni stol iz jute-6

Izberite gugalni stol iz jute za vaš vrt ali bivalni prostor. Ta gugalni stol iz jute ima tudi širok naslon za hrbet in naslon za roke. Leseni okvir za noge naredi rockerja pametnega. Delo pri tkanju jute je zelo lepo. Dodatno tkanje na sprednji strani daje stolu več stila.

7. Sedežni stoli iz jute:

Sedežni stoli iz jute

Vaš bivalni prostor ne bo videti enako s temi elegantnimi ležalniki iz jute. Stoli imajo več prostora za sedeže in so zato prostorni in udobni. Juta in leseni stol dodata značaj vašemu prostoru. Barve so umirjene in se tako mešajo z ozadjem.

8. Jedilni stol iz jute:

Jedilni stol iz jute

Ti jedilni stoli iz jute so čudovit dodatek k vaši jedilni mizi. Pobeljena lesena miza in stoli iz jute so odlična kombinacija. Hrbtna stran in sedež iz tkanja iz jute sta močna in trdna. Lesene noge stola so vitke in izgledajo elegantno in elegantno. Izberite ta čudovit komplet za svojo jedilnico in zagotovo se boste pogovarjali o mestu.

9. Nihajni stol iz jute:

Nihajni stol iz jute

Pridobite ta čudovit gugalni stol iz jute za vaš zunanji prostor ali balkon. To je odličen začetek pogovora in je kot nalašč za dober spanec in sprostitev. Tkanje iz jute je prepleteno na vrhu, sedež pa je zapleteno tkan. Štiri verige plakatov so prav tako tkane iz jute in tvorijo močno strukturo.

Stoli iz jute so narejeni iz fine jute in so močni in trajajo dlje časa. Stoli iz jute potrebujejo minimalno vzdrževanje in so kot nalašč za vsako hišo. Dobro delujejo tudi poleti, saj se ohladijo. Ležalniki iz jute, jedilni stol in gugalni stoli so vsi elegantni kosi in jih lahko s stilom dodate v svoj prostor.