Dizajnerski stoli so umetnikov vtis o pohištvu, ki ga je mogoče uporabiti in je lahko ergonomsko izdelano. Ti stoli se lahko uporabljajo v pisarniških prostorih ali v vašem domu za jedilnico, bivalne prostore itd.

Izberite modne in svetle barve za modni pop. Vsak kos je modna izjava, zato bo samo en stol dodal glamur vašemu prostoru. Pridobite udobne in trpežne stole, hkrati pa elegantne in sodobne.

Najnovejši in elegantni oblikovalski stoli:

Tu je omenjenih top 9 elegantnih oblikovalskih stolov za potrebe doma in pisarne.

1. Stol za oblikovanje kave:

oblikovalski stoli

To je resnično navdihujoč oblikovalski stol iz rdeče kave. Zaradi elegantnega dizajna je kot nalašč za modno trgovino ali sobo za umetniško dekoracijo. Barva se pojavi in ​​osvetli prostor. Tudi jekleni okvir za noge daje osupljivo izjavo.

2. Stol oblikovalca vprašaja:

Dizajnerski stolček vprašalnikov

Tukaj je domiseln oblikovalski stol z vprašalniki, ki je zabaven in eleganten. Sedež in naslonjalo tega čudovitega stola sestavljata del Q. Noge so konec Q, ki se konča na jekleni nogi in okroglem okvirju. Pridobite ta svetel rdeč stol z oblikovalskimi lastnostmi za vaš prostor in naredite glavo v vprašanju!

3. Pisarniški stol oblikovalca:

Dizajnerski pisarniški stol

Preizkusite te elegantne oblikovalske pisarniške stole, ki so blagih barv, a kljub temu vpadljivi. Odprti naslon za roke je precej sodoben. Bela stojala in kolesa temu stolu dodajo značaj. Večini ljudi bodo všeč tudi blage pastelne barve.

4. Klasični oblikovalski stol:

Klasični oblikovalski stol

Ta rdeči klasični oblikovalski stol ima vzorec oblike sklede. Širok naslon za hrbet vam daje dovolj prostora za sprostitev hrbta in glave. Dvignjen naslon za roke izgleda elegantno. Značilnost sodobnega oblikovanja je široko telo na tankem stojalu.

5. Občasni oblikovalec:

Oblikovalski priložnostni stol

Ta občasni oblikovalec lesenih okvirjev je kot nalašč za bivalni prostor. Navpični leseni nosilci na naslonu so simetrično popolni in dajejo zelo trendovski videz. Debel blazinski sedež omogoča udobno sedenje. Sedež je dovolj širok, da nanj lahko sedeta tudi dve osebi.

6. Znani oblikovalski stol:

Znani oblikovalski stol

Med številnimi znanimi oblikovalskimi stoli je ta barcelonski stol, ki je lep v črni barvi. Usnjeno oblazinjenje je sijoče in osupljivo. Zaradi širokega, skoraj pravokotnega sedeža in hrbta je zelo eleganten. Vzmetniški šiv na usnju daje klasičen videz.

7. Leseni stol oblikovalca:

dizajnerski leseni stol

Les je mogoče izrezljati in rezati na eleganten način, ki ga naredi sodobnega in modernega. Ta oblikovalski leseni stol v cikcak stilu je le popoln umetniški predmet, ki ga potrebujete za svoj prostor. Udoben stol nima naslonjala za roke, vendar je v stilskem smislu še vedno udaren.

8. Designer Desk stol:

Designer Desk stol

Dajte svojemu pisarniškemu prostoru tako potrebno okrepčilo s temi čudovitimi oblikovalskimi stoli. Mehki oblazinjeni oblikovalski stoli so super udobni in kot nalašč za dolge ure sedenja v pisarni. Prostoren sedež je širok, usnje pa je tudi gladko. Jekleni ročaji in stojalo za noge so odlični sijoči dodatki. Kolesa stola omogočajo prenosljivost v pisarni.

9. Designer stol iz steklenih vlaken:

Oblikovalni stol iz steklenih vlaken

Oglejte si ta beli oblikovalski stol, izdelan iz steklenih vlaken. Ta stol v obliki krožnika ima tanko strukturo nog. Štiri tanke noge so povezane s križanjem žičnih segmentov. Svetli les, uporabljen tukaj, se popolnoma ujema z belimi steklenimi vlakni. Izberite ta izstopajoči kos za vaš pisarniški ali domači prostor in popestrite območje.

Dizajnerski stoli so kot nalašč za umetniški videz v vsakem prostoru. Oblikovalni stoli so kot nalašč za jedilnico, dnevno sobo ali dnevno sobo. Izberite svoje pisarniško pohištvo kot oblikovalske kose in ga naredite moderno.