Usnjeni stoli so čudoviti kosi pohištva, ki so odlični za pisarniško in domačo uporabo. Usnje je lahko gladko in gladko ali pa je tafnasto, da dobi eleganten videz. Barve usnja lahko prilagodite tudi po svojih željah.

Najnovejši in moderni usnjeni stoli:

Tukaj je nekaj omenjenih stolov, zbranih iz široke palete usnjenih stolov za vašo pisarno ali domačo uporabo.

1. Preprost usnjen stol:

Preprost usnjen stol

Pridobite ta eleganten in preprost usnjen stol za pisarno ali domačo uporabo. Ta usnjeni stol s široko podlago je super udoben in dodaja lepoto prostora. Usnje je mehko in sijoče, oblazinjen sedež pa zelo sprošča. Zaradi tankih nog stola je videti zelo trendovsko in moderno.

2. Usnjeni stol 0ffice:

Usnjeni stol 0ffice

Ta usnjeni pisarniški stol je kot nalašč za vaš pisarniški prostor, sedeži pa so oblikovani ergonomsko. Zaradi tega je dolgotrajno sedenje v pisarni enostavno in obvladljivo. Mehka obloga usnjenega stola z naslonom za roke je zelo sproščujoča. Kolesa na jeklenih nogah so kot nalašč za gibanje po pisarniškem prostoru.

3. Usnjeni naslon za roke:

Usnjeni stolček za roke

Ta čudovit kos pohištva je lahko osrednja atrakcija v vsakem prostoru, v katerega ga postavite. Usnje, uporabljeno tukaj, je črno in naredi osupljiv kos. Naslonjalo za roke je mehko in mehko. Noge, uporabljene tukaj, so iz črnega lesa, kar dodaja značaj stolu.

4. Ležalnik iz usnja:

Ležalnik iz usnja

Usnjeni počivalniki se uporabljajo predvsem za sprostitev in dan brez stresa. Usnjeni stoli so narejeni iz mehkega usnja in so oblazinjeni z mehkim polnilom. Nasloni za roke teh stolov so zelo sproščujoči. Prostor za noge se potegne navzgor, da lahko raztegnete noge in se še bolj sprostite.

5. Usnjeni klubski predsednik:

Usnjeni klubski stol

Ta usnjeni klubski stol s kamelim hrbtom je popolnoma primeren za pisarno ali klub. Prostoren sedežni prostor stola omogoča udobje. Oblazinjen sedež je sproščujoč in udoben. Usnjen stol ima okoli sebe bakrene zakovice, ki ga naredijo elegantnega.

6. Usnjeni taftani stol:

Usnjeni taft stol

Ta rjavi usnjeni stol je čudovito imeti doma. Usnjen stolasti stol izgleda elegantno in trendovsko. Širok naslon stola je kot nalašč za sprostitev. Lesene noge so briljantne in elegantne. Ti stoli so odlični za bivalni prostor.

7. Stol iz umetnega usnja:

Stol iz umetnega usnja

Ti črni in ustrezni črni usnjeni stoli z hrastovimi nogami so lepi in kolčni. Stoli so del jedilnega kompleta in naredijo jedilnico elegantno. Ukrivljen zgornji del stola doda nekaj znaka kompletu. Črno usnje ga naredi bolj veličastnega in kraljevskega.

8. Sodoben usnjen stol:

Sodoben usnjen stol

Pridobite ta sodoben bel usnjen stol, ki bo vašemu bivalnemu prostoru dodal nekaj začimb. Iz tega enodelnega pohištva se glave obrnejo, ko ga vidijo. Belo usnje je čiste in čiste barve. Sodoben slog tega stola je kot nalašč za umetniške prostore in salone. Izberite to za moden bivalni prostor.

9. Majhen usnjen stol:

Majhen usnjen stol

To je srčkan in osupljiv majhen usnjen stol, ki ga lahko postavite kamor koli v vašem bivalnem prostoru. Majhen vrtljiv stol je izdelan iz usnja in jekla. Rotacijski stol omogoča enostavno vrtenje. Kompaktni usnjeni stol je kot nalašč za igranje otrok.

Usnjeni stoli so slogovna izjava in jih lahko naredite za jedilnico, bivanje in bivalni prostor. Usnjeni stoli so lahko izdelani v črni, rjavi, rjavi ali celo beli barvi. Sodobni stoli so narejeni tudi v svetlih barvah, ki dodajo barvo.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.