Med obiskom frizerskega salona za oblikovanje frizure ali katere koli druge storitve imajo stoli pomembno vlogo. Brivski stol mora biti popoln in naj bo pravilen, da boste lahko brez prekinitev uživali v frizuri ali kateri koli lepotni službi, stilist ali brivec pa lahko opravijo tudi nalogo.

Najboljši in sodobni brivski stoli:

Odpravimo se na pot med 9 najboljših vrst najboljših brivskih stolov, ki lahko nudijo različne storitve.

1. Udoben električni brivski stol:

brivski stoli

Elegantni in najnovejši videz so ti električni brivni stoli. Novi brivski stol ima nastavljiv naslon za noge iz jekla, naslonjalo za roke pa je izdelano iz steklenih vlaken. Stol ima električno krmiljenje, tele pa lahko celo sprostite z električno masažo na njem. Ta vrsta stolov povečuje storitve in se lahko sprostite, medtem ko pridobivate tudi druge storitve.

2. Neustavljivi sodobni brivski stoli:

Neustavljivi sodobni brivski stoli

Čudovito se pojavlja ta senzacionalni brivski stol, oblikovan v beli barvi. Zaradi izjemne oblike stola v obliki trikotnika je videti čudovito in ima udoben naslon za hrbet tudi s hidravličnimi črpalkami. Te vrste starih brivskih stolov so v brivnici elegantne in senzacionalne ter z veseljem opravljajo storitve.

3. Enostavni brivski stoli:

Preprosti brivski stoli

So preprosti beli stoli z jeklenim naslonom za roke in težkimi hidravličnimi črpalkami, tako da se lahko višina stola ustrezno prilagodi. Ta vrsta stola je zelo priljubljena, saj je stol širši od običajnih in je idealen za kakršno koli oblikovanje las ali umivanje las. Ta vrsta stola je nujna v vsaki brivnici.

4. Stolček za brivce:

Brizerski stol z blatom

To so enostavni in pametni frizerski stoli. Stoli so opremljeni z naslonom in brez njega ter imajo na dnu valjček za enostavno premikanje. Ta vrsta stolčka je primerna za oblikovanje las, saj se elegantne roke lahko popolnoma premikajo.

5. Najnovejši masažni brivni stoli:

Najnovejši masažni brivni stoli

To so najnovejši stoli, ki vam lahko masirajo vrat, ramena, tele, hrbet, gležnje in stopala, medtem ko uživate v lepotnih storitvah. Med pomlajevanjem kože in las se lahko hkrati sprostite in premagate utrujenost. Stol, ki vam lahko spremeni videz in sprosti celo telo na dosegu roke.

6. Klasični frizerski stol z naslonjalom:

Klasični počivalni brivni stol

Prihaja retro obleka za počivalnike v črni barvi. Počivalnik na naslonu za hrbet se vrti za 360 stopinj, hrbet in vzglavnik pa lahko prilagodite glede na vaše potrebe. Na hrbtni strani so blazine, oblikovane s peno, zaradi katerih se med sedenjem in uživanjem v storitvah počutite sproščeno.

7. Usnjeni brivski stol z zmogljivo hidravliko:

Usnjeni brivski stol z zmogljivo hidravliko

Prihaja lep in večnamenski brivski stol za vsak salon. Stol je izdelan iz sintetičnega usnja in ima pametno, trdno leseno konico na naslonu za roke in celo obrne naslon za noge. Za največje udobje lahko sedež nagnete do 60 stopinj in z veseljem uživate v kosi ali lepotnih spa storitvah ali ličilih na tem stolu.

8. Otroški brivski stol v obliki Mickey Mouse:

Otroški brivski stol v obliki Mickey Mouse

Tukaj prihaja srčkan frizerski stol za otroke. Stol je oblikovan v obliki Mickey Mouse in ima privlačen videz. Stol ima pas, ki meji na naslon za roke za ohranjanje otrok nedotaknjen, in majhen srčkan naslon za noge malih nog. Stoli so na voljo tudi v različnih oblikah risank, otroci pa bi bili veseli in bi bili navdušeni, ko si bodo na tem stolu postavili lase.

9. Sodoben brivni stol za oblikovanje las:

Sodoben brivni stol za oblikovanje las

Stol ima moden videz rdeče brivne stole, idealen za frizersko nego. Ima hidravlično črpalko za nastavitev višine stola, saj jo lahko prilagodite glede na vašo višino. Tovrstni stoli so na voljo v številnih barvah in se v frizerskem salonu zdijo zelo elegantni.

Brivski stoli so na voljo v številnih barvah, oblikah in z ogromnimi lastnostmi. Elegantni lahko izberejo tiste glede na njihovo uporabo in nudijo nepogrešljive storitve. Stol lahko izberete glede na vaš proračun in njegovo uporabo.