Kuhinja je najpomembnejše mesto v vsaki hiši in je tudi najbolj spregledano območje. V mnogih domovih je običajno, da kuhinjsko streho pustite golo in grdo. Kot pravi stari pregovor: “Nič ni lepšega od kuhinje za kuharja”, pa tudi za vso družino morate vložiti v dobro obliko kuhinjskih spuščenih stropov, da jo naredite ličilno.!

Najnovejši modeli kuhinjskih spuščenih stropov

Za razliko od preostale notranjosti, kjer lahko uporabite kakršen koli material, je treba kuhinjsko lažno streho izbrati previdno. Izbrati morate samo strop, izdelan iz materiala, odpornega na vlago in temperaturo, da ohrani svoj videz več let. V tem članku bomo raziskali nekaj preprostih in sodobnih modelov kuhinjskih spuščenih stropov na trgu, da bi poskusili svojo sanjsko kuhinjo!

Najnovejši kuhinjski stropni modeli v Indiji:

Tukaj je 10 preprostih in najboljših idej za oblikovanje stropa za kuhinjo, skupaj s slikami in podrobnimi opisi. Oglejmo si jih.

1. Preprosti lažni stropni modeli za kuhinjo:

Preprosti lažni stropni modeli za kuhinjo

Oglejte si to zasnovo stropa pladnja za vašo kuhinjo, ki izgleda preprosto, a elegantno! Lepo urejen dekor lahko spremeni videz vašega kuhalnega prostora in doda sodoben pridih. Štiri strani stropa imajo LED luči in poudarke v kontrastni barvi. V sredino je dodan pop element, ki vnese faktor Wow!

2. Kuhinjski stropni modeli z ventilatorjem in lučmi:

Kuhinjski stropni dizajn z ventilatorjem in lučmi

Če ste družina, ki se v kuhinji poveže s skodelico kave, morate iti k stropnemu ventilatorju! Po končanem kuhanju ga lahko vklopite, da vam ne bo treba iti iz cone udobja. Prav tako lahko postavitev ventilatorja na strateški položaj omogoči neprekinjen čas peči, še posebej, če uporabljate električno mesto ali ne-požarne sisteme.

3. Zasnova stropa majhne kuhinje:

Zasnova stropa majhne kuhinje

Če imate kuhinjo v otoškem slogu, se ta slog stropa zelo dobro obnese! Lepo izdelan pult je v nasprotju s spuščenim stropom nad njim. Dodate lahko viseče luči ali celo uporabite kot držalo za odlaganje jedilnega pribora ali okrasnih kozarcev za vino. Preostali del strehe je iz belega PoP materiala.

4. Kuhinjski pop stropni dizajn:

Oblikovanje stropa v kuhinji

Sodobne kuhinje si zaslužijo inovativno obliko stropa, tako kot ta. Oglejte si veličino tega strešnega sloga, ki bo vaše obiskovalce zagotovo pustil v strahu! Pop strop ima dva koncentrična kroga, vsak poudarjen z obrobnimi lučmi. Okrog te strukture so dodane majhne okrogle LED žarnice, ki popestrijo videz!

5. PVC stropni modeli za kuhinjo:

PVC stropni modeli za kuhinjo

Kuhinja je podvržena različnim vremenskim spremembam, kot so visoka vlažnost in temperature. Tu je ključna razlika PVC streha. Ker je sintetičen material, je vodoodporen, enostaven za čiščenje in tudi zelo trpežen. Tu je ena taka ideja o stropnem stropu, narejena iz materiala polivinilklorida, ki je v dvobarvnem slogu.

6. Kuhinjski strop iz mavca:

Zasnova stropa iz kuhinjskega mavca

Izbira mavčnega stropnega stropa ima številne prednosti pred drugimi materiali. Prvič, mavčne plošče so ekonomične in enostavne za namestitev. Imajo sijajno barvo v številnih barvnih shemah. Mavec je tudi ognjevarni material in je zato idealen za kuhinjo. Tu je ena tako lepa ideja za srednje velike kuhinje.

7. Leseni kuhinjski stropni modeli:

Leseni kuhinjski stropni modeli

Nič ne more premagati razreda in elegance lesenega stropnega stropa. Oglejte si to kuhinjsko zasnovo, ki ima kmečki šarm, zahvaljujoč lepo izdelani leseni strehi. Tanki leseni trakovi so med seboj pritrjeni, da tvorijo površino pod stropom, ki podpira tudi luči, ventilator in vse druge okraske.

8. Zasnova kuhinjskih stropov:

Oblikovanje kuhinjskih stropov

Če niste velik oboževalec popa ali drugih običajnih zamisli o spuščenem stropu, vas bo ta strešna streha zagotovo navdušila. Celoten strop je prekrit s posebej izdelanimi ploščicami, ki lahko prostoru dajo vrhunski videz. Izbirate lahko med različnimi teksturami, barvami in vzorci, ki ustrezajo temi vaše kuhinje.

9. Kuhinjski strop Barvno oblikovanje:

Barvno oblikovanje kuhinjskega stropa

Barvani kuhinjski stropi so zadnji trend, na katerega morate biti pozorni! To je odlična izbira za tiste, ki želijo streho, ki leži nekje med navadnim stropom ali visoko okrašeno. Lahko se preprosto odločite za osnovno lažno streho in jo premažete s sijajnim premazom. Za popestritev okolja uporabite posebno strešno barvo v živih barvah, kot so pasteli.

10. Ideja za dekorativni kuhinjski strop:

Ideja za dekorativni kuhinjski strop

Ta kuhinjska postavitev v podeželskem slogu vam lahko daje občutek kuhanja v gozdu vsak dan! Tema v stilu brunarice vsebuje lesene hlode, ki se raztezajo po širini kuhinje. Za razliko od sodobnih prostorov ni spuščenega stropa in ta lesena površina nadomešča potrebo po njem. Odličen kontrast mu lahko podarite s sodobno kuhinjsko postavitvijo.

Kako se vam zdijo naše osupljive ideje o kuhinjskem spuščenem stropu? So jim všeč ali jih imamo radi? Nato vzemite nekaj idej in jih uresničite v svojem domu. Ne glede na to, ali gre za prenovo ali popolnoma novo kuhinjo, lahko iz teh ustvarjalnih stilov izberete nekaj namigov. Samo pogovorite se z oblikovalcem, pokažite mu te slike in se lahko odločite, kaj boste imeli in čemu se izogniti, glede na vaš proračun, kuhinjsko postavitev in velikost prostora. Povejte nam, če imate še kakšen dizajn, ki vam je všeč!