Dnevna soba, sprednja dvorana, dnevna soba, kakorkoli že rečete, je prostor, ki ga večino časa preživite doma. Poskrbeti morate, da bo videti odlično in bo pustilo trajne vtise tudi na vaših obiskovalcih. Ko gre za vlaganje v estetiko te sobe, preprosto ne morete spregledati pomena elegantnega oblikovanja stropne risalne sobe.

Sodobni stropni modeli risalnice

Poleg dodajanja glamurne izjave v vaš dom lahko skrbno načrtovan strop služi tudi mnogim namenom. Lahko prispeva k prihranku energije, vam nudi akustično zaščito in daje udoben in prijeten notranji občutek. Če torej iščete popolno zasnovo spuščenega stropa za dnevno sobo, se pomaknite navzdol in raziščite nekaj priljubljenih idej.

Najnovejši stropni modeli risalnice:

Tukaj je naših 10 preprostih in najboljših modelov stropnih sob s slikami za navdih. Oglejmo si jih.

1. Najnovejša stropna zasnova za risalnico:

Najnovejša stropna zasnova za risalno sobo

Oglejte si to veličastno zasnovo stropa za vašo sobo. Zasnova v obliki bloka pokriva celotno dolžino in širino vašega prostora za sedenje in ga ločuje od preostalega prostora. Votli strop je obešen s strehe in je poudarjen s svetlimi lučmi. Srednji del lahko uporabite za oblikovalski ventilator ali lestenec.

2. Lažni stropni modeli za dnevno sobo z ventilatorjem:

Lažni stropni modeli za dnevno sobo z ventilatorjem

Oglejte si to elegantno in prefinjeno obliko stropa za vašo dnevno sobo. Klasični monotoni slog ima notranjost rjave barve, vključno s strešno površino. Oblikovanje množice je v beli barvi, da poudari spoj, preostali del stropa pa je oblikovan v sodobnem pop dizajnu, ki sprejme tudi velikega ventilatorja.

3. Lažni stropni modeli za risalnico z lučmi:

Lažni stropni modeli za dnevno sobo z lučmi

Ta kraljevsko navdihnjen videz je idealen za velike sobe z večjimi sedeži. Lepo oblikovan strop ima viseč pop element, ki visi s strehe. Razmik med njimi je napolnjen z zatemnjenimi lučmi, ki ustvarjajo razpoloženje v prostoru. Bodite pozorni na to, kdo ima kvadratne prostore za namestitev steklenih lestencev.

4. Pop stropna zasnova za risalnico:

Pop stropna zasnova za risalnico

Če imate garsonjero, ki ima eno samo veliko sobo za vse vaše storitve, potem je ta stropna tehnika odlična ideja. Spustni strop Pop se v različnih prostorih sobe izvaja drugače. Opazite lahko, kako se streha nad sedežno površino razlikuje od strehe nad kuhinjskim pultom. To pomaga pri jasnem razmejevanju, ne da bi morali vmes graditi stene.

5. PVC stropna zasnova za risalno sobo:

PVC stropna zasnova za risalno sobo

Medtem ko je leseni strop vsekakor videti odlično, je na voljo z visoko ceno! Tu je očitna razlika med PVC ali poli vinil kloridom. Spominja na končni leseni hlod, če ga le pozorno opazite in je cena skoraj četrtine pravega lesa. S tem materialom lahko poudarite sredino stropa.

6. Leseni stropni modeli za risalnico:

Leseni stropni modeli za risalno sobo

Les doda elementu sloga v vsak dom. Lahko izolira sobo in optimizira vaš prihranek energije. Ta kmečki leseni strop je odlična ideja za okrasitev strehe vaše dnevne sobe. Gre za preprosto razporeditev lesenih desk, pritrjenih na sredino vašega stropnega stropa. Ta preprosta ideja lahko spremeni celoten videz vaše notranjosti.

7. Preprosta stenska stropna zasnova za risalno sobo:

Preprosta stenska stropna zasnova za risalno sobo

Velikost dnevne sobe nikoli ne sme biti ovira za notranjo opremo. Lahko se odločite za ta edinstven slog stropa in ujemajočo se stensko zasnovo, da popestrite lepoto prostora. Lažna streha PoP dobi sodoben videz z dodatkom lesenih poudarkov. Za nadaljevanje teme ima stranska stena izjavo v belih barvah iz umetnih žaluzij.

8. Luksuzna stropna zasnova za risalno sobo:

Luksuzna stropna zasnova za risalno sobo

S tem osupljivim dizajnom stropa v svoj dom dodajte kanček razkošja. Ta strešna ideja, narejena s kombinacijo popa in mavca, dvigne videz vaše notranjosti na povsem novo raven. Vgradni strop ima sredinsko T-palico, izdelano iz sijajne črne mavčne plošče. Odsevne lastnosti tega elementa lahko spremenijo lepoto vašega doma.

9. Barva stropa/barva stropa risalnice:

Barva stropa/oblikovanje barve stropne sobe

Izgleda, da so v teh dneh v trendu barvni spuščeni stropi! Uporaba pomirjujoče barve za barvanje strehe ne samo polepša vašo sobo, ampak je tudi ekonomičen način za polepšanje okolice. S tem konceptom vam ni treba vlagati veliko materiala ali dodatkov. Pazljivo izberite svoje pohištvo, da se ujema z barvno shemo.

10. Stropna dekoracija risalnice:

Stropna dekoracija dnevne sobe

Ta vrhunsko izdelan strop vam bo zagotovo povzročil sindrom otrdelega vratu, saj ga želite gledati ves dan! Osnovni spuščeni strop dobi razkošen občutek z dodatkom lepo izrezljane lesene pločevine ob štirih straneh strehe. Lestenec v baročnem slogu je obešen od središča za palačo kot občutek!

To je nekaj najboljših modelov stropnih sob, ki jih lahko poskusite! Preden se odločite za določen slog, vam priporočamo, da se z oblikovalcem pogovorite o svojem proračunu, zahtevah in videzu, ki si ga predstavljate. Na podlagi tega lahko preizkusite različne modele in jih celo prilagodite po svojem okusu. Ti stropi bi vas lahko stali dodatnega truda in denarja, vendar so vredni vsake vaše minute in penija!