Spalnice so naše najljubše mesto v hiši! Poleg tega, da nam omogočijo dober spanec, te sobe delujejo tudi kot naša zasebna ozemlja. Ne glede na to, ali gre za skupno sobo s partnerjem ali ekskluziven osebni prostor, je zelo priporočljivo vlagati v dober dekor, še posebej lep dizajn stropa spalnice!

Najboljši modeli stropov za spalnice

Ne glede na to, kako slab dan je bil, se lahko vrnete v svojo prijetno brlog in uživate v trenutku samote. S spuščenimi stropi, ki povečujejo estetiko in ustvarjajo pravo razpoloženje in okolje, je nedvomno, da se želite ves dan omejiti na spalnico! Kaj torej čakamo? Začnimo raziskovati te čudovite zasnove stropov v spalnici, da izberete svojo najljubšo izbiro!

Najnovejše ideje o spalnih stropih v spalnici za vaš sanjski dom:

Tukaj je naših 15 preprostih in romantičnih modelov spalnic s slikami za navdih. Oglejmo si to.

1. Enostavno oblikovanje stropa za spalnico:

Preprosta zasnova stropa za spalnico

Oglejte si ta preprost, a razkošen strop za spalnico! Streha v vgradnem slogu se dotika svetlih LED luči na vogalih. Vrhunec je eleganten dekorativni element ob strani, ki sobi doda popolnoma nov videz. Če ohranite preostanek notranje barvne sheme v beli barvi, lahko dosežete živahno okolje.

2. Lažni stropni modeli za glavno spalnico:

Lažni stropni modeli za glavno spalnico

Ta stropni pladenj za spalnico govori o razredu in eleganci. Je minimalističen, a hkrati trendovski. Poleg tega, da vaša soba izgleda glamurozno, ima strop tudi številne namene. To je skrivanje vsega grdega ožičenja, ki razkriva le čisto in urejeno sobo! Druga prednost je zmanjšanje hrupa, ki vam pomaga pri mirnem spanju!

3. Zasnova lažnega stropa za majhno spalnico:

Lažni stropni dizajn za majhno spalnico

Velikost prostora ne sme nikoli ovirati dobrega dekorja. Če skrbno načrtujete, lahko tudi najmanjše sobe spremenite v mojstrovine. Tukaj je ena takšna zasnova stropa, ki daje popolno pokritost, brez krčev. Dodajanje luči v vrzeli daje iluzijo svetle in zračne sobe, kar je zelo pametna tehnika.

4. Lažni stropni dizajn za spalnico z ventilatorjem:

Lažni stropni dizajn za spalnico z ventilatorjem

Tukaj je primer spalnice, zaradi katere se želite takoj zaleteti v posteljo! Nenavadno oblikovana soba je lepo definirana s stropnim stropom in dizajnerskim ventilatorjem v sredini. Dodajanje vrste svetil v režo lahko nadzoruje količino svetlosti v prostoru. Za branje in druge namene lahko na straneh namestite nekaj neonskih žarnic.

5. Najnovejši stropni modeli za spalnico za dekleta:

Najnovejši stropni modeli za spalnice za dekleta

Lepa dekleta vedno želijo nekaj tako lepega kot oni! Tukaj je čudovita spalnica v rožnati barvi z različnimi odtenki te nežne barve. Strop ima dvojno tonirano rezbanje iz mavčnih plošč, postavljeno tik nad enojnima posteljama. Deluje kot podaljšek stene in je poudarjen z drobnimi lučkami.

6. Spalni strop v otroški spalnici:

Spalni strop za otroško spalnico

Oglejte si čudovito otroško sobo z vrtecem za dojenčke. Celotna soba je napolnjena z ustvarjalnimi elementi, da bi njihovo bivanje bilo prijetno in udobno. Strop je vrhunec celotnega dekorja. Navaden modri stropni strop ima majhno obliko, podobno oblaku, ki je obešena od zgoraj. Dodane so luči, ki oživijo te puhaste kroglice!

7. Pop stropni modeli za spalnico indijski:

Pop stropni modeli za spalnico indijski

To je lepa stropna ideja za sodobno indijsko spalnico. Eleganten beli strop ima plošče različnih oblik na temnem ozadju. Vmesni utori omogočajo osvetlitev in vzdrževanje strehe. Lahko skrije vse napeljave in vam da sofisticirano spalnico, na katero boste ponosni!

8. Dizajn stropa iz mavca za spalnico:

Dizajn stropa iz mavca za spalnico

Če imate radi žive barve, vas bo strop zagotovo navdušil! Eleganten viseči strop je izdelan iz barvnih blokov, ki dajejo ta kontrastni učinek. Glavni spuščeni strop ima recesijo, v katero so dodani leseni in mavčni element. Okrog njega so pritrjene kvadratne LED žarnice, ki vam dajo to sliko, popolno sobo!

9. PVC lažni stropni dizajn za spalnico:

PVC lažni stropni dizajn za spalnico

Ta elegantna spalnica v modri barvi daje pravi ton za miren in pomirjujoč spanec. Stene in pohištvo so narejeni v svetlejših odtenkih modre barve. Da bi sledili barvni shemi, je stropno obešanje izvedeno tudi iz PVC laminata v modri barvi, ki spremeni celoten videz vaše sobe! Ta koncept deluje s skoraj vsemi pastelnimi barvami.

10. Leseni lažni stropni modeli za spalnico:

Leseni lažni stropni modeli za spalnico

Ko gre za dajanje aristokratskega videza, se nič ne more približati lepoti lesa! Če niste prepričani o popolnoma pokritem lesenem stropu, pojdite na to idejo! Strešni vogali so poudarjeni z obarvanimi lesenimi hlodi, da dodajo kmečki čar! To je močan kontrast z ostalimi elementi v sobi. Skromno, a opazno!

11. Zidni stropni dizajn za spalnico:

Stenski stropni dizajn za spalnico

Ta krasen strop je vsekakor vreden drugega pogleda. Stena spalnice je poudarjena z mehko, blazinsko obliko, ki vam omogoča učenje in uživanje v filmu ali branje knjige! Edinstvena značilnost v tem primeru je način, kako teče skupaj s stropom, dokler se ne dotakne nasprotne stene. To je kot dodaten okras na vaši lažni strehi.

12. Sodobni modeli spuščenih stropov za spalnico:

Sodobni lažni stropni modeli za spalnico

Ta novoletni stropni dizajn je pravi ukradenec! Zamisel je dvigniti strešno površino s križano razporeditvijo PVC plošč. To je tako preprost koncept, vendar rezultati govorijo sami zase. Sredinski del ostane prazen, da zadrži luč ali ventilator. Če bi to opisali z eno besedo, bi bilo to “čudovito”!

13. Zasnova lažnega stropa za pravokotno spalnico:

Lažni stropni dizajn za pravokotno spalnico

Če je vaša spalnica značilne pravokotne oblike in se sprašujete, kako jo oblikovati, si oglejte to omamljanje! Običajni stropni pladenj je v sredini okrašen z rustikalnimi lesenimi oblogami. Les lahko poleg tega, da notranjosti doda lepoto, deluje tudi kot čudovit izolacijski material, kar lahko prihrani energijo.

14. Okrogla stropna zasnova za spalnico:

Zasnova okroglega stropa za spalnico

Spite kot kralj v tej spalnici, ki jo navdihuje palača. Tipična oblika te sobe omogoča veliko eksperimentiranja s stropno zasnovo. Torej, namesto da bi se odločili za običajni, kvadratni ali pravokotni, ga lahko zvijete v okroglo obliko. Krožni element je opremljen z zrcalno glazuro in poudarjen s svetlimi neonskimi žarnicami.

15. Zasnova lažnega stropa za kvadratno spalnico:

Lažni stropni dizajn za kvadratno spalnico

Kvadratni stropi so najpogosteje uporabljeni modeli v večini spalnic. Enostavne so za namestitev, vzdrževanje in ne zahtevajo zapletenosti. Tu je ena taka ideja, ki deluje za skoraj vsako velikost prostora. Žarnice, ki se uporabljajo v odprtinah, zaradi svojega sijočega učinka dodajo lepo vizualno privlačnost. Osrednji del ostane prazen za opozorilno svetilko ali ventilator!

To zaključuje naš seznam trendovskih modelov stropov za spalnice. Preden nastavite vzorec na nič, vam svetujemo, da se pogovorite z notranjim oblikovalcem, ki bo analiziral vrsto materiala, stroške in elemente dekorja na njem. Tudi proračun ima pomembno vlogo! Zato dobro načrtujte in poiščite nekaj katalogov, da izberete najboljšega, ki ustreza vašemu računu!